pátek 12. července 2013

Nail tutorial #1

V poslední době čím dál víc a víc experimentuji co se lakování nehtů týče. Skoro rok jsem si stála za tím, že nejhezčí je klasický jednoduchý lak. Ale čím více jsem se koukala po jiných blogerkách nebo zahraničních youtuberkách, tím více se mi začaly líbit všechny ty kýčovité puntíky, tečky, čárky, kostičky, nalepující cvočky, kytičky, bublinky a tak dále a tak dále. Chápeme se ne :) Začala jsem něčím jednoduchým a to ve chvíli, kdy jsem si koupila make-up houbičky v Anglii. Koukněte ↓


Jde o docela známý způsob, kdy pomocí houpičky "ťupkujete" na nehty jiné odstíny laků. Já jsem použila hned tři barvy.

Použité laky ↓
Essence colour and go - 98 WALK ON AIR
                                        55 LET'S GET LOST

 Catrice -                        240 SOLD OUT FOR EVER


A houbičky, mě stály v přepočtu asi 30 kč ;-)





Jak se vám tento druh zdobení nehtů líbí? Já myslím že to vypadá moc hezky, není to nijak těžké a navíc jsem si všimla, že i lak déle vydrží. Tedy nejde o práci, která se vám za 2 dny sloupe :)
Kdyby někdo nechápal, můžu udělat i podrobnější návod, ale myslím že s tímhle by určitě nikdo neměl problém, dala jsem to sem hlavně pro inspiraci ;)

2 komentáře:

  1. vyzerá to super! Akurát dnes som aj ja presne toto skúšala, ale vôbec sa mi to nepodarilo, neviem prečo :-(. Ten lak nanesený pomocou hubky vyzeral strašne neprirodzene, ako keď si niekde otlačím ešte zle zaschnutý lak . Takže mne osobne by podrobnejší návod pomohol :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je zvláštní, taky jsem si myslela že to bude vypadat blbě, ale nakonec se to nějak "slilo", že to vypadalo dobře. Ale co jsem si všimla, tak se s tím musí opatrně..Jednou nanést tou houbičkou a podruhé už do toho výbec nerýpat, jinak se ten lak jak říkáš sroluje a už to nevypadá hezky. A samořejmě taky nechat pořádně zaschnout ten podkladový lak. A ještě popřípadě přetřít bezbarvým lakem ;-)

      Vymazat