pondělí 15. července 2013

Změny a novinky aneb co mám na srdci #1

Milí čtenáří, dělám to nerada ale..sepsala jsem pro vás další článek s mými žvásty. Je to neodkladné, jednou to přijít muselo :D Berte to jako info článek ;-)


1. Předchozí tři měsíce jsem byla úplně neaktivní a možná to vypadalo, že s blogem skončím a podobně. Naštěstí se tak nestalo a ani jsem to neplánovala, protože nápadů je spousta a mou neaktivitu způsobuje jedině moje lenivost. Ale jak jste si všimli, za poslední týden jsem psala každý den články a já v tom hodlám pokračovat, protože mi děláte radost a prostě mě to zase baví :)

2. Bohužel vás ale teď musím na týden opustit, protože jedeme s rodinou do Rakouska na chatu. Jezdíme tam každý rok a proto to i letos nebude jinak. Někteří si možná pamatují fotky z minulého roku, můžete se na ně kouknout ZDE. A proto i letos určitě něco nafotím, má být krásné počasí, tak doufám že si to užijeme více i u jezera.

Alívio Imediato
3. Určitě tady ale nebude týden ticho. Snažila jsem se přednastavit co nejvíce článků, ale nečekejte každý den nějaké extra super články, spíše různé kratičké články, fotky, tagy...prostě takové ty články, které zaberou méně času při psaní. Opravdu nejsem schopna napsat v jednom dni 7 super luxusních článků :D Ale i tak doufám, že se občas zavítáte.

4. Také jsem se chtěl zmínit o jedné změně na blogu. Od založení blogu zde šlo výhradně o kosmetiku. V poslední době se ale ze mě stal dost velký knihomol a proto chci i větší část blogu věnovat knižnímu zaměření, tedy recenze na knihy a různé krátké knížní meme, které jsou pro mě jistý způsobem i odpočinkové, protože nezabírají tolik času a přesto není blog úplně neaktivní. Proto doufám že to nebude příznivcům kosmetiky vadit a stejně tak milovníkům knih doufám nebudou vadit články typicky holčičí :) Snažila jsem se najít kompromis pro obě strany a až se vrátím, udělám nejspíš i nějaký kalendář kdy co pro koho bude ;-)

5. Tak to by bylo ode mě všechno. Ale ne, vlastně na vás mám pár otázek, víte že já jsem zvědavá :) Tak se mi v komentářích pochlubte, co děláte, jaké máte plány na léto, jestli jedete někam k moři, jak se máte. Prostě cokoliv, všechno mě zajímá a ráda si počtu až přijedu :)) Mějte se tu krásně a "na živo" se uvidíme zase v sobotu 20.7

2 komentáře:

  1. Uži si to na chate, určite to bude super, už sa teším na fotky. Ja si leto užívam, teda hlavne slnečné počasie, ktoré tu v Taliansku máme (som tu na celý mesiac), pretože zo Slovenska dostávam správy o samých daždivých dňoch :-(.

    Ak budeš mať čas, navštív môj blog: EverythingAboutKaty

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji, určitě kouknu :) U nás v Čr máme teď mít celý týden přes 30 stupňů, ale moc mě to netěší. V tom vedru se totiž nedá nic dělat :D

    OdpovědětVymazat