středa 31. července 2013

Maybelline NY Affinitone concealer




Značka : Maybelline New York
Název : Affinitone concealer
Druh : concealer/korektor
Zakoupený odstín : 02 Natural
Cena : od 120,-

Co slibuje?
Affinitone korektor je pro Vás ideální zbraň proti nedokonalostem pleti. Postará se o dlouhotrvající sjednocení pleti a její přirozený, hebký vzhled. Díky obsahu medu, vitaminům A a E, extraktům z hroznů a aloe vera navíc pleť hydratuje a zklidňuje.






Design
Jednoduchý nenápadný design, který se mi líbí. Výhodou je průhlednost obalu, tedy můžeme v pohodě vidět, kolik množství nám ještě zbývá. Aplikátorem je štěteček, který je podle mě tou njepříjemnější možností.

Vůně
Nevoní zrovna nejlépe. Není to žádný nesnesitelný smrad, ale rozhodně nic k čemu bych chtěla celý den čuchat. Naštěstí po nanesení na obličej se vůně úplně vytratí a nijak neobtěžuje.

Konzistence a barva
Vybrala jsem si odstín 02 Natural a myslím že mi absolutně vyhovuje. Na první pohled se může zdát trochu tmavý, ale po rozetření je opravdu světlejší, než se zdá. Konzistence je tak akorát, ani ne moc tekutá ani ne moc tuhá a velmi dobře se roztírá jak štetcem, houbičkou nebo prstem.



Účinky
Konečně k samotným účinkům. Krytí je nadprůměrné, ne však úplně dokonalé. Používám ho pouze na kruhy pod očima, které umí zamaskovat opravdu hezky. Ale na nedokonalosti na pleti moc použít nejde, protože vypadá trochu nepřirozeně a mě spíše ta místa jenom zvýraní a udělá fleky než aby je zakryl. Ale myslím že tenhle korektor je určen hlavně na kruhy pod očima, také proto se jmenuje concealer (ikdyž v závorce je napsáno že slouží i jako korektor)


Stížnosti, které jsem postřehla z recenzí
Jediné zřetelné stížnosti, které jsem si všimla i u jiných je, že zalézá do vrásek kolem očí nebo zvýrazňuje vrásky. To může být možné, ale já nemůžu posoudit, protože já vrásky kolem očí téměř žádné nemám. Ale neviděla bych v tom velký problém, protože jak říkám, mě se nic takového nestalo.


Závěrečné hodnocení
Korektor mám už skoro rok a pořád je skoro plný, je téměř bezedný :) Patří teké mezi mé nejoblíbenější vůbec. Sice bych ráda vyzkoušela i jiné, ale pokud nenajdu, tak si určitě tenhle koupím znovu. Sice nepatřím mezi ty co trpí extra velkými kruhy pod očima, ale přesto si myslím že má účinky skvělé a navíc vypadá na obličeji moc hezky a přirozeně ;-)




6 komentářů:

  1. Táto recenzia mi prišla vhod, lebo už dlhšie sa po nejakom concealere obzerám. Asi kúpim tento. Ale mohla by si tu dať aj nejakú fotku, kde by bolo na tvári vidieť ako je to pred a po. Predsa len to ukáže lepšie ako na ruke :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý korektor je těžké sehnat no, já jsem s ním ale vážně spokojena. Chápu že na obličeji to jde asi více vidět, ale s mým foťákem je těžké vůbec nafotit nějaké fotky..Takže si nejsem jistá, jestli by to mělo vůbec nějaký význam :D Pro příště to ale zkusím :)

      Vymazat
  2. oh, vďak, zháňam poriadny korektor... práve som ho našla!

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je super, že ti sedí :) Já mám na kruhy ráda Secret Concealer od Laury Mercier :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jeden z najlepších korektorov! Mám ho vždy pri sebe :)

    OdpovědětVymazat