úterý 28. srpna 2012

Essence Snow White 03 lak

Ahoj mí milí :-) 
Tak jak jsem minulý týden sypala každý den články, tak teď už mi zase došly fotky a žádné nové nemám v zásobě, proto ta menší odmlka :D Dneska jsem zase byla celý den pryč, tentokrát s kamarádkou na nákupech. Chtěly jsme do kina, ale nakonec jsme nešly. V poslední době mě kino nějak vůbec neláká, protože se tam hrajou samé blbosti. Na dospělácké filmy se raději dívám doma a na animáky už nemám v poslendí době náladu. Myslím že má dětská léta, kdy jsem se půl roku těšila na Dobu ledovou a madagaskar jsou pryč :D 
Naštěstí zde mám menší post-recenzi o mém novějším laku..


Essence z limitované edice Snow White

Oranžový 03



Tento a ještě jeden lak mě z řady snow white celkově zaujal asi nejvíce. Řekla bych ale, že Snow white patří mezi takový ten průměr, nic extra.. Tento lak má krásně oranžovou žářivou barvu, která na mě zářila už zdálky v drogerii a protože já mám potřebu si vždy koupit alespoň jeden kousek z nové limitky, sáhla jsem právě po tomhle laku. Oranžovou nemám, tak proč ne..
Celkově si myslím, že starší lidé moc oranžoví na nehtech rádi nemají a ani okolí moc oranžovou celkově nepřijímá. To jsem usoudila podle toho, když mi řekli mí rodiče ,,co to mám na nehtech" a taťka mi rovnou narovinu řekl, že to je příšerná barva :D Dospěláci prostě mají radši takové ty méně viditelné a přirozenější barvy jako je růžová a podobně.. No a když si člověk vezme něco trochu zářivějšího, tak je to hned strašná barva. Tento lak celkově moc úspěchu nepobral, ale já si stejně stojím za ním a říkám, že mám tuhle barvu moc ráda a koupě rozhodně nelituji!
Velikánskou výhodou je, že lak skutečně dlouho vydrží. V poslední době mám štěstí na dlouhotrvající laky a tak mám vážně radost. Tenhle lak vydrží rozhodně nejmíň o polovinu více, než klasické colour and go laky (stará verze).
A nevýhoda? Bohužel i ta tu je a mě osobně to dost vadí. Po odlakování jsem měla dost zabarvené nehty. Nevím jestli to dělá ta oranžová, ale nikdy předtím jsem se s tím nesetkala a protože mám ráda své nehty, tohle mě vážně dost naštvalo :-/ Ale po dni se to samozřejmě stratilo, ale i tak..

Reálná barva
Ve skutečnosti je trochu méně neonová :D


A co vy? Jaký máte názor na oranžové laky a koupili jste si něco z řady Snow white? 
Váš názor :-)?

1 komentář:

  1. Já osobně oranžové laky moc nemusím, ale tenhle bych i vyzkoušela, vypadá celkem slibně. :)

    Jinak máš pěkný blog. Nedávno jsme si sestrou taky jeden založily a doufáme, že se ti zalíbí a staneš se naším pravidelným čtenářem.

    http://r0s3s4rebl4ck.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat