pondělí 19. srpna 2013

10 Things That I liked and disliked this week #1

Cross ✌
 Ahoj, tak je tady zase nový typ článků. Cílem je zveřejnit 5 věci, činností, aktivit, bodů..zkrátka čehokoliv, co se mi tento týden líbilo, co mně potěšilo a také 5 věcí, které mně tento týden naštvalo, nepotěšilo nebo mi nějakým způsobem vadily. Pokud chcete, můžete se i vy zapojit. V tom případě určitě dejte vědět do komentářů, ráda se podívám, jak jste vy prožili minulý týden







 1.Cvičení s Blogilates
Tak jsem se konečně po měsíci přemlouvání vrhla do pravidelného denního cvičení. Původně jsem měla v plánu cvičit podle jiného zdroje ale Casey z blogilates.com jsem si tak zamilovala, že jsem cačala cvičit s ní.






 2. Výhra v prázdninovém knižním hopu
Když jsem se to dozvěděla, div jsem nespadla ze židle. Asi se to může zdát někomu neobvyklé, ale já jsem v životě nikdy nic nevyhrála :O (Dobře, nepočítám, když jsem ve svých 10 letech vyhrála nafukovací boby) Jinak ale vážně nic, takže určitě chápete mou radost. Děkuji Klei z blogu Born To Read Books a budu se moc těšit na dvě knížky ♥




 3. Psí výstava a obří kosti
Tak jsme se s mamkou zase jednou rozhodly, že půjdeme s naším šíleným psem na výstavu :D Byla to jen menší výstava, ale vlastně byla pro nás dost důležitá (kvůli uchovnění, změření, dopsat nějaké papíry a tak dále a tak dále), protože chceme na jaře štěňátka :) Naše Angie vyhrála první místo ve své třídě ( i když to konkurence fakt nebyla moc velká) a spokojeně jsme jely domů. A protože to bylo vážně zasloužené, tak jsme Angie i našemu druhému pejskovi koupily obrovitánské kosti! Ty měly radost :)


:D ♥













4.  Hromada nápadů a nail inspirace 
Trvalo mi to dlouho, ale konečně jsem se naučila v klidu si nalakovat nehty a tak jsem začala trochu více exmerimentovat, koukat na všelijaké nail tutoriály. Zatím zkouším jenom jednodušší věci, ale do budoucna bych chtěla zkusit i něco bláznivějšího a pak vám to házet tady blog. Tak snad budu mít dost trpělivosti :D




5. Kapverdské ostrovy
Tak tohle nám vážně vyšlo! Pamatujete na článek co jsem psala ani ne před týdnem? Říkala jsem, že bych se ráda podívala letos na Kapverdy. No a ani ne o půl dne později jsme s mamkou zarezervovaly krásné místo na last minute tak akorát pro nás. Řeknu vám ale, byly to nervy, protože jsme to kontrolovaly už od začátku července a pořád nic. Sice se uliju dva dny ze školy, ale tak nevadí :D










6. Smradlavá voňavka
No tak to je jedním slovem děs! Je to tahle voňavka od Elite New York Muse.. Díky bohu jsem ji dostala díky té jejich akci zadarmo, ale. Asi rok jsem ji nepoužívala, nějak na ní zapomněla. Tak jsem si řekla že ji zase po nějaké době vyzkoušim. To nejde popsat slovy., proč musí tak šíleně silně vonět? (smrdět). Neříkám že voní špatně, asi jsem nějaká vadná, ale stříkla jsem si jednou na ruku a bylo to pro mě tak nesnesitelné, začala mně bolet hlava a musela jsem si ji násilím smýt, jinak bych se asi otrávila.




7.  Pýcha a předsudek
Ti všímavější určitě vidí vlevo v menu, že tuhle knihu čtu už neskutečně dlouho..Asi tak, dva měsíce :D? A pořád nejsem ještě ani v polovině. Jde o to, že mě zaprvé šíleně nebaví, zadruhé nechápu ty jejich dialogy a témata o kterých můžou mluvit deset stránek a já vůbec nemám tušení co se děje. Zatřetí, je to kniha z knihovny a hrozně smrdí. Jedním slovem kdykoliv tu knihu jenom vidím tak mám husí kůži. Ale co, odhodlala jsem se ji tyto prázdniny dočíst a to taky udělám. Prostě ji DOČTU!

 

8. Týden bez mobilu i foťáku
Ano, stalo se to, odložila jsem si k mamce do kabelky foťák i s mobilem, abych ho na výstavě neztratila. Na druhý den jela do Rakouska a samozřejmě i s mým mobilem a foťákem :D Byla jsem úplně na nervy, jsem hrozný závislák, hlavně na mobilu, takže to pro mě byla pomalu moje smrt. Krom toho jsem neměla jak fotit, takže jsem ani neměla jak fotit a psát články na blog, které jsem měla v plánu. No hrůza.

paperspoints.com/wp-content/uploads/2013/05/cute-cat-fuuny-image.jpg
http://weheartit.com/entry/73458535/search?page=9&query=a+cat%2Bwoman


9. Němčina
Učí se tady někdo němčinu? Prosím, řekne mi někdo jak mít tento jazyk v oblibě :D? Nesnáším to, nebaví mě to, nejde mi to, ale musím. Musím, protože taťka žil 20 let v Rakousku. Musím, protože tam máme dům. Musím, protože tam jezdíme stokrát ročně. Musím, protože tam chcou mamka s taťkou bydlet. Musím, protože z němčiny nejspíš budu maturovat a možná budu i v německy mluvící zemi studovat...Sakriš :D Jde o to, že jsem se chtěla vše o prázdninách doučit a....skutek utek, klasika.


Sprechen Deutsch
http://weheartit.com/entry/71736204/search?page=4&query=deutsch


10. Cestovní horečka
 Už nemám náladu zůstávat ani jeden den doma, chci se vyvalit k pláži a nic neřešit. Jenže, musím ještě týden přežít tady doma v tom smogu. Dokonce už i do té hloupé školy se těším. Jedním slovem, prázdnin už mám po krk a chcu se zase vrátit do takového toho celoročního normálu :)

Dreamy
http://weheartit.com/entry/73458816/search?page=3&query=paradise



6 komentářů:

  1. Ja mám nemeckú maturu, keďže som chodila na nemecký gympel a úplne ten jazyk milujem :) ide len o to, vedieť slovíčka. potom už pojde reč sama :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti závidím! Máš pravdu, ono jde hlavně o ty slovíčka, ale prostě němčina je mi odmalička vnucována a nějak jsem ji nepřišla na chuť :/ Ale chtěla bych umět německy, protože by mi to v hodně věcech pomohlo..

      Vymazat
  2. Zavidím ti dovolenku :) uži si
    http://keepcalmanddowhateveryouwant.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Mne nemčina ide, no nemám k nej taký vzťah, ako k angličtine :)

    OdpovědětVymazat