úterý 27. srpna 2013

Pomlouvání Ladyboxu #2



přednastaveno ----


A je tady pomlouvání Layboxu podruhé :D Tentokrát to ale vážně bude velká pomlouvačka, protože jak už jste si všimli, skoro všichni na narozeninový Ladybox pěkně nadávají. Co se v Ladyboxu nachází myslím že už všichni znáte nazpaměť, takže já bych se teď raději věnovala samotným recenzím a názorům k dané věci.

DESIGN KRABIČKY
1. Miluji design srpnové krabičky! Zkombinovat šedou s tmavším odstínem růžové je prostě něco dokonalého. Rozhodně se mi tedy líbí o hodně víc, než vzhled minulé krabičky.

DOPIS
2. Minulý měsíc jsme dostali hezký otevírající dopis i s pečetí, tentokrát je to jen taková obyčejná kartička ještě navíc s růžovým písmem, takže to téměř nejde přečíst. Neříkám, že jsem slepá jak netopýr, ale tohle vážně nejde skoro vůbec vidět.

No vážně, vy to přečtete :D?

OBSAH BOXU
3. V samotné krabičce je myslím že více těch pilin než výrobků :D Ať jsem hrabala jak jsem hrabala, v ruce jsem vždycky měla hromadu papírové výstelky a až na několik pokusů konečně sáhla po miniaturním balení něčeho.

4. V krabičce bylo celkově 8 "výrobků". Dvě plná balení, 3 cestovní balení, 2 vzorečky a jeden "narozeninový dárek navíc jako bonus"

KORRES LIP BUTTER
5. Z tohohle balzámu/másla na rty mám velkou radost. Se značkou nemám žádné zkušenosti, hezky voní a líbí se mi, že má i docela dost silný pigment, takže nejde o úplně obyčejný bezbarvý balzám :) Jen škoda že je baleno v kelímku, nerada do toho rýpu prsty, takže asi budu muset používat nějaký štěteček, nebo já nevím :D



 PINK EXPLOSION NO.32
7. Lak na nehty, já dostala odstín Pink Explosion No.32. Upřímně jsem ráda, že jsem nedostala fialový, protože těch mám v poslední době dost a nějak po fialové barvě netoužím. Tohle je krásná výrazná růžová, skoro řekla bych neonka. Takový odstín růžové ještě ve své sbírce nemám, takže já osobně jsem spokojená. Nic co nenadchne, ale ani neurazí.


RYOR UVOLŇUJÍCÍ MÁTOVÝ GEL
8. Ač se to hodně lidém nelíbilo, já mám snad největší radost s uvolňujícího gelu od Ryoru. Já mám prostě Ryor jako značku ráda a i když vím, že jde asi běžně koupit v drogerce za hodně málo peněz, mě v boxu potěšila. Zaprvé na zadním obalu je napsáno opravdu hodně věcí, ke kterým může být gel využit a zadruhé, myslím že ho teď vážně využiji. Nejen že mě v poslední době pěkně bolí nohy po chození na vysokých podpatcích, ale jsem i věčně poštípaná od komárů a mimo jiné mě v úterý (27.8) čeká 8-mi hodinový let a ještě 4 hodinová cesta do Prahy. Takže, já jsem tohle rozhodně ocenila :)


PURE FIJI ŠAMPON A KONDICIONER
9. Můj názor na značku Pure Fiji je takový : Nemám ji ráda :D Na můj vkus je trochu předražená, a nepovažuji ji teda za nic extra. I kdyby mi šampon s kondicionérem vyhovoval sebevíc, rozhodně bych nedala za plné balení 460 korun! Ale voní hezky, už jsem měla ze stejné řady tělové máslo. Samozřejmě že vyzkouším, ale místo těchle dvou lahviček bych raději brala jedno velké balení něčeho jiného.


 VZOREČKY INCA OIL A CTISTALL LIQUID....
10. A teď mi prosím řekněte, k čemu mi jsou ty dva pytlíky se vzorečky? Tohle dokážu využít možná tak na dvě umytí..A, omlouvám se, ale pokud slušně v drogerii nebo parfumerce požádáte, tak takových vzorečků dotanete klidně i 5, ne-li více. Krom toho se mi takovéhle vzorečky povalují v šuplíku a stejně je skoro nikdy nevyzkouším :D Ale ta hlavní věc je, že oboje složí na krepaté vlasy a suché vlasy a já jsem spíše opak, takže pro mne absolutně nevyužitelné :/


"NÁROZENINOVÝ DÁREK"
11. No a na závěr snad už jen ten jejich super narozeninový dárek jako bonus. Miniaturní zubní pasta. Tak to vážně děkuji no :D Připadá mi ale neskutečně trapné, když někdo dostane docela dost velké balení suchého šamponu nebo peelingu proti celulitidě a jiní (já) dostanou neskutečně malou zubní pastu! Hrozné hrozné hrozné! Tohle mě vážně naštvalo.

 SHRNUTÍ / ZÁPORY
12. Kdybych to měla shrnout, oproti minulému vydání je tento box opravdu neskutečně slabý, plné balení laku a balzámu na rty snad ani nejde považovat za plné balení a myslím že aspoň ten gel od Ryoru mohli dát do plného balení, nejde o žádnou extra drahou záležitost, takže to nechápu. Krom toho mě naštvalo, že někteří zkrátka dostanou lepší výrobky a jiní horší. Tenhle systém se mi moc nelíbí a myslím, že by všichni měli dostávat stejné výrobky (nebo alespoň ten narozeninový dárek). Ale to hlavní, já opravdu nemám ráda vlasové produkty! Mám své favority, které používám už spoustu let a prostě mě nebaví pořád zkoušet nové masky, šampony, kondicionéry a nevím co ještě. Vlasy se mi po tom mastí a není to ono. V tomto boxu bylo více než polovina výrobků na vlasy, tak pochopte mé zklamání.

KLADY
13. Ale abych neskončila kritikou. I přesto jak je box malinký, hodnota boxu se stále pohybuje kolem 600 korun, což není vůbec špatné. Chápu, že to asi potřebujou trochu vyrovnat, jinak by byli v mínusu. Hlavně vzhledem k tomu, že balík z minulého měsíce měl hodnotu přes 1 000 korun. Ale chtěla bych Ladyboxu říct, že místo předraženého Pure Fiji a vzorečků, by měli radši do boxu dávat klidně značky průměrně cenově dostupné, ale ve větším množství ;)

  

1 komentář:

  1. Ten lesk je úžasný, ale tiež by mi vadilo, že je v miske. Mám celkom dlhé nechty a potom mi to za nimi všetko ostáva. A na to, že to malo byť narodeninové balenie, to vyzerá dosť biedne...Súhlasím s tebou

    TravelDreamLove

    OdpovědětVymazat