úterý 6. srpna 2013

Essence Ticket to paradise - 02 Tropical Heat





Značka : Essence
Limitovaná edice : Ticket to paradise
Název : 02 Tropical Heat

Edice : 
Limitka obsahuje ještětyrkysovou, oranžovou a růžovou. I když to na obrázku nejde vidět, všechny se třpytí nebo obsahují shimmer. Nejvíce se mi asi líbí ten tyrkysový, ale bohužel už byl vyprodaný, takže jsem sáhla po zlaté, protože tuhle barvu ještě nemám.


Design :
Co si budeme povídat, klasická essence 8 ml lahvička

Barva :
Barva je nádherná. Nevím jak vy, ale já jsem odmalička vždycky milovala třpytivé věci :D Vím, že je to asi trochu kýčovité, ale rozhodla jsem se, že to zkusím. Kdyby jste jen viděli, jak se na sluníčku nádherně třpytí. Myslím že žádné odstíny zlaté neexistují, prostě zlatá jak má být :)

Krytí:
Škoda toho krytí, je dost slabé a pokud chcete aby lak šel opravdu vidět i na větší vzdálenost, musíte přetřít vícekrát. Na těchto fotkách jsem lak přetírala myslím 3 krát nebo 4 krát :D Je to šílené, ale to bylo jenom z důvodu že bylo více času. Normálně si myslím že by stačilo přetřít i dvakrát  ;) Ale můžete lak použít i jako závěrečnou vrstvu. Já jsem předtím měla červený lak a na ten jsem si dala jednu vrstvu téhle zlaté a vypadalo to celkem zajímavě.

Výdrž:
Výdrž je luxusní, téměř nejde dolů a drží opravdu jako přibitý. Ale horší je při prvotním lakování. Schne dost dlouho a i hodinu po lakování musíte dávat pozor, protože je náchylný k tomu se hned odřít, otisknout a podobně. Ale ty nervy za to stoji, protože pak vydží opravdu dlouho.

Celkový názor:
Celkově jsem celkem spokojená. Sice mě štve že se musí vícekrát přetírat a dlouho trvá než zaschne, ale na druhou stranu jsem dospěla k názoru, že zlatá barva na nehtech se mi opravdu moc líbí, proto určitě kouknu i po zlatých lacích od jiných značek.


Co si o zlaté myslíte vy? A neznáte nějaký zlatý lak na nehty, který je trochu "viditelnější" už při první vrstvě :D? 







6 komentářů:

  1. Krásna farba asi si jeden zaobstarám :))

    http://keepcalmanddowhateveryouwant.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Jé tak ten tyrkysový se mi moc líbí :) máš krásné nehty a lak ti moc sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som mala zlatu od MissSporty a kryla super. Bola som s ňou spokojna, škoda že sa už minula...A myslím, že sa tiež trblietala :-)

    EverythingWhatKatyLoves

    OdpovědětVymazat
  4. Ten lak vypadá opravdu nádherně! :))

    OdpovědětVymazat
  5. ten tyrkysový a růžový je naprosto boží!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Souhlas, celkově si myslím, že se laky z téhle limitky povedly :)

    OdpovědětVymazat