neděle 18. srpna 2013

Catrice 240 Sold Out For Ever + puntíkový bonus



Značka : Catrice
Edice : Ultimate Nail Lacquer 
Název :  240 Sold Out For Ever


Design :
Laky od Catrice mají myslím že nádherné balení, takový 10 ml váleček :) Ale především má dokonalý název!

Barva:
Je úžasná. Pokud patříte mezi ty, co milují jakékoliv studené odstíny, především modrou tak si tuhle barvu zamilujete. Je to krásná světlejší tyrkysová barva. Není to žádná neonka, není vyřvaná a dle mého názoru se hodí absolutně do jakéhokoliv období a pro jakoukoliv příležitost.

Krytí :
Díky konzistenci stačí jedno natření a lak skutečně bez nejmenších problémů přetře-překryje úplně všechno. To je velká výhoda, protože třeba minule jsem recenzovala lak, který jsem fotila až po pátém nátěru ;) Tenhle jsem fotila po jednom.

Výdrž:
Výdrž je taková průměrná. Není to žádná bomba, co by vydržela týden a déle, ale rozhodně také nepatří mezi laky, které by se už po druhém dni loupaly. Vydrží běžně tak 4-6 dní, samozřejmě ale taky záleží, co s nehty děláte že :)

Celkový názor:
Dovolte mi, abych vám představila můj absolutně nejoblíbenější lak na nehty ♥ Miluji ho nadevše, miluji tu barvu, výdrž, krytí, rychle schne, nedělá žádné problémy. Když potřebuji rychle nalakovat nehty, sáhnu právě po tomhle laku, protože mě opravdu nikdy nezklamal. Normálně všechny své laky mám tak dvakrát na sobě, protože jich mám hrozně moc, ale tenhle mám každý měsíc na nehtech minimálně jednou. Moc doporučuji, rozhodně nešlápnete vedle.

+ puntíkový bonus
A jak jsem slíbila, jak vidíte na fotkách, tak to není jenom čistě jeden lak, můžete si všimnout drobných růžových puntíků. Myslím že není nic lepšího, než kombinovat právě moodrý odstín s růžovým odstínem. Vždycky to vypadá hezky. Já jsem se tentokrát inspirovala jedním náramkem, který mám doma už dlouho a je poskládat ze stejných modrých kostiček právě s růžovými tečkami :)







A krom téhle varianty, jsem to na druhou ruku zkusila naopak, tedy růžový podklad s tyrkysovými puntíky. Nevím jestli je to tím, že prostě levá ruka se mi nikdy moc nepovede (protože jsem levačka) anebo to hold nevypadá tak dobře jako na té tyrkysové s růžovými tečkami. Však se koukněte sami a řekněte, která varianta se vám líbí více.




2 komentáře:

  1. nádherná farba! ešte ju predávajú alebo to bola nejaká limited edition? a páčia sa mi obe varianty, tá otočená (s tyrkysovými puntíkmi) je možno trocha veselšia

    TravelDreamLove

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to klasická edice, takže ji určitě v pohodě seženeš ;) Pravda, ta růžová je asi veselejší, ale já jsem spíše na ty studené odstíny :)

      Vymazat