pátek 24. srpna 2012

Jak (ne)chytit nervy při lakování?


Když se lakuje

Povím vám příběh z jednoho krásného pondělka.
Venku svítilo sluníčko a já se chystala otestovat nový lak od Catrice. Řekla jsem si, abych neměla v pokoji smrad od odlakovače a laků, všechno jsem si vzala hezky na terasu a rovnou vám to i vyfotila. Nejdříve ale k tomu příběhu. Odlakuji si oranžový lak. První špatná zpráva, oranžová mi zabarvila nehty, což přímo nenávidím! Pokračuji tedy v úpravě nehtů a pak konečně přichází na řadu samotné lakování. Pravá ruka se mi povede - vypadá krásně. Ale levá- to už je horší. Druhá špatná zpráva, mám celou levou ruku upatlanou od laku a zatimco se pokouším si to opravit, zničím si vrstvu na ruce pravé. Takže si tedy důkladně odlakuji jeden prst na pravé ruce a skoro celou levou ruku....Chvíli čekám, potřebuji se uklidnit.. Znovu tedy lakuji. Třetí špatná zpráva - do domu vletí mega obrovská vosa ( mám z nich docela dost velkou hrůzu ) a proto se ji snažím vyhnat. Asi 2 minuty stojím ve strnulé poloze s nalakovanými nehty a snažím se odchytit vosu... Čtvrtá špatná zpráva - mezitím co chytám vosu, Angie ( moje fenka ) ukradne použitý tamponek, kterým jsem odlakovala nehty. Normálně bych to zahodila za hlavu, ale protože jde o odlakovač, Angie jej nemůže v žádném případě sežrat. Rychle k ní běžím a ječím po ní, ať to vyplivne - neúspěšně. Pátá špatná zpráva - jsem zoufalá a proto mou krásně nalakovanou ruku musím strčit do huby psovi a tahat jí z krku poslintaný tamponek s odlakovačem!!!!
Šestá zpráva - pochopitelně jsem si opět zničila nalakované nehty!!
Sedmá špatná zpráva - Vzdala jsem to!
První dobrá zpráva - lakování jsem kompletně dokončila asi v deset hodin večer ( poznámka - lakovat jsem začala v osm ráno )

A zazvonil zvonec a děsivého příběhu Beily je konec :D





Zapatlané nehty - bylo to i horší :D

A jak tedy (ne)chytit ty nervy??
1. Běžte na bezpečné místo, nejlépe místnost pouze se stolem a židlí
2. V případě, že je tam okno - zavřete jej
3. Lakujte
4. Po lakování zůstaňte ve strnulé poloze dalších 80 minut
5. Pokud splníte následující kroky, věřte v dokonalou manikůru :D


Pokud i vy máte někdy takovéhle problémy, určitě se pochlubte ;D
Přeji krásný zábavný pátek :-))


3 komentáře:

  1. Haha, tak to mě pobavilo! No mně se stávají taky podobné historky, ale já většinou nedolakuju a pokus provádím druhý den:-D

    OdpovědětVymazat
  2. hehe skvelé...:D aj u mna to tak niekedy býva...:D

    OdpovědětVymazat