neděle 3. června 2012

Zázračné rozčesávadlo TOTAL REPAIR

 Tak, hned na začátku týdne tu mám pro vás recenzi na přípravek, který používám x let a jsem na něm tak trochu závislá. Tím chci říct, že ho na milion procent doporučuji, takže čtěte :-)

Schwarzkopf  Gliss Kur - Hair Repair

TOTAL REPAIR regenerační expres balzám




O co se vlastně jedná? Já tomuhle zázračnému spreji říkám jednoduše rozčesávadlo. Jde o regenerační expres balzám na vlasy, který můžete použít okamžitě po umytí vlasů a bez oplachování. Je zároveň určet pro suché a poškozené vlasy, takže se relativně chodí k mým vlasům, které jsou spíše sušší. Po nastříkání hřeben vlasy skvěle rozčeše během pár vteřin-minut. Odmalička mám hodně kudrnaté vlasy a pamatuji si, že mi mamka vždycky vlasy rozčesávala hodinu u televize :D Ano, byla to hrůza, ale od té doby co jsme objevili Gliss Kur, používáme ho celá rodina a žádné hodinové rozčesávání už nehrozí. 
A abych řekla i takovou příhodu, nebo spíše zkušenost... Po použití hřeben po vlasech opravdu klouže, a to doslova. Zajímavé je, že když nastříkáte Gliss Kur na podlahu, podlaha tak strašně klouže že jsem se na tom už málem několikrát přizabila :D Ano, tomu se prostě říká kvalita! Takže moje rada je taková, gliss kur raději aplikujte venku, na koberci nebo někde mimo dosah normální podlahy po které chodíte, protože i když budete směřovat na vlasy, vždycky něco dopadne i na podlahu a to je pak opravdu na zabití ;-)


Máte suché a poškozené vlasy? TOTAL REPAIR regenerační expres balzám s 19 aktivními ingrediencemi okamžitě usnadňuje rozčesávání a chrání před lámáním vlasů. Nová regenerační receptura s komplexem rekutého keratinu odstraňuje poškození vlasů na povrchu  i uvnitř. 
 

Přípravek stojí kolem 90-110 korun a je běžně dostupný, já ho kupuji po více kusech normálně v makru nebo tescu, ale myslím že v drogeriich je také :-)

Ještě jednou moc doporučuji, zvlášť pro ty, kdo mají dlouhé nebo kudrnaté vlasy a po umytí je mají celé zasuchané. Po použití jsou navíc vlasy krásně jemné, voňavé a ošetřené!

BEILY@EMAIL.CZ

4 komentáře:

  1. Mé vlasy jsou zase přesný opak suchých vlasů, tak nevím, jestli je to přípravek vhodný pro mě,i když bych potřebovala něco na rozčesání. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím že by to mělo být v pohodě..Ono jde hlavně o to rozčesání. Já mám také v určitých chvílích suché vlasy a v jiném období zase mastnější ale nikdy mi tento přípravek nijak neuškodil, takže bych se toho moc nebála :-)

      Vymazat
  2. Ja som si kúpila podobný prípravok. Elseve Color vive. Myslim, ze som uz mala aj tento Gliss a bola som spokojna..

    OdpovědětVymazat
  3. Taky ho mám ,akorát v provedení na barvené vlasy a to rozčesávání po něm je pohádka, to můžu potvrdit.

    OdpovědětVymazat