pondělí 5. srpna 2013

Oblíbenci za měsíc...červenec!

A další měsíc za námi! Ach jo, proč ten čas musí tak letět. V tomto měsíci jsem si opět oblíbila hned několik věcí, i když jich asi nebylo tolik, jako minule.



                      


                                                                               Famous eybrow set
- Tento set na občí z Ladyboxu mi udělal vážně velkou radost! V balení je oravdu všechno, co by měla taková sada obsahovat a tím se stala také mým největším oblíbencem v dekorativní kosmetice.                              ( o mém rozbalování Ladyboxu si můžete přečíst ZDE )





Essence pure skin anti-spot moisturizing cream
- Koupeno v Rakousku, tuhle řadu mám vážně moc ráda. Škoda že se nedá sehnat v ČR :( Já tenhle krém používám jako podklad pod make-up a celkově je mi moc příjemný.
( Více se můžete dočíst v článku o mých nákupech ZDE















 
 Yves Rocher odličovací voda na pleť a oči s chrpou
- Po delší době jsem zase přešla k odličovadlu od Yves Rycher a můžu jenom potvrdit, že jejich odličovadla mám vážně nejradši. Není to klasická odličovací voda, spíše má gelovou konzistenci, takže mi snad i déle vydrží :)
( Více o produktu se dozvíte ZDE )








Pure Colour Floral Nail PolishOriflame - Pure Colour Floral Nail Polish 
- Kupodivu jsem si zase oblíbila rok stary lak :) Tuhle krásnou růžovou jsem na nehtech už neměla už tak dlouho a přitom je tak krásná a hlavně kvalitní! Ta výdrž je nepřekonatelná. Na léto víc než vyhovující.
( Recenzi na lak najdete ZDE )














Tortilla s masem a zeleninou
- Před pár dny jsem o tom psala i článek. Tohle je jídlo je prostě božské. Občas jsem neveděla, co v takovém vedru jíst a tahle tortilla byla vážně dobrá volba. I když je těsto teplé, zelenina uvnitř je studená, típ pádem máte v sobě teplé jídlo, ale zároveň osvěží :)
( recept na tortillu najdete ZDE )












Hostitel (The Host)
- Krásný film! V poslední tobě mě tenhle příběh začal zajímat, je to krásně vymyšlené..Jsem ale přesvědčena o tom, že kniha bude ještě lepší, proto si ji chci co nejdříve pořídit.













 


Chvíle před koncem - Lauren Olliver
- I když jsem za tento měsíc přečetla opravdu málo, Chvíli před koncem jsem si oblíbila asi nejvíce. Kniha mi dlouho ležela na poličce, začátek mě nějak nenadchl, ale čím více jsem se jí prokousávala, tím více mi dávala smysl a dospěla jsem k názoru, že je vážně úžasna :)












Kraťasy New Yorker
- Ani nevíte, jak zoufale už jsem potřebovala kraťasy. Nevím proč, ale oni snad vyrábí kraťasy jenom pro holky s velkýma stehnama, takže všechny mi trčely do stran. Tyhle jsou první, které mi skutečně sedí a nejen že je to džínová klasika, ale můžete si všimnout i nádherných vzorů. Prostě je miluji ♥












                                                                                                       Boty na klínku - Baťa
Jak jsem psala včera, bot bylo tento měsíc spousta, ale přesto mí favorité jsou jasní. I když mi občas vysoké podpadky dělají vážně problém, čím vyšší, tím více je miluji :D Možná to bude proto, že až donedávna mi mamka nechtěla žádné boty na podpatku kupovat ;-)
( všechny boty, které jsem si v červenci koupila najdete ZDE )




1 komentář:

  1. Hostitel je opravdu úžasný film.. :))Ty botky vypadají skvěle.. :))

    OdpovědětVymazat