pátek 2. srpna 2013

Letní tortilla se zeleninou




Dneska přináším menši recept-návod, jak si udělat tuhle super zdravou a navíc chutnou zeleninovou tortillu. Je to opravdu jednoduché, jenom je třeba mít základ. A tím je samotné těsto na tortillu, nebo jak to nazvat :) Já jsem na to náhodou narazila v rakouském Hoferu, za necelé euro. Myslím že to ale v pohodě seženete i v ČR.









- Začneme tím, tě si na 20 vteřin těsto ohřejeme. Samozřejmě ale můžeme jíst i za studena.

2. Připravíme si spoustu zeleně. Výhodou je, že si můžete mixovat jak chcete. Já jsem si tedy připravila okurku, rajče, zelí a ještě nějaké zelené lístky, které nemůžu identifikovat :D
3. Aby tortilla nebyla suchá, měli bychom si namíchat i nějaký dresing. Opět záleží na vás, pokud máte nějaký svůj vlastní recept, použijte jej. Já jsem smíchala pouze kečup s tatarkou a stačilo mi to tak.
4. Samozřejmě ani maso nemůže chybět, dodává to tortille celkově lepší chuť. Zvolila jsem kuřecí, opět si můžete namíchat jakékoliv chcete. Ale stačí jenom par kousků.










5. Všechny přípravy hotové, teď všechno uložíme na tortillu :) No nevypadá to nádherně?


Mistrovské foto :´)



6. Teď k samotnému zatočení tortilly ↓











7.  Tadá! Nezapomeňte si tortillu upevnit kouskem alobalového papíru, aby se celá nerozbila. Krom toho ohřátá tortilla může i pěkně pálit, proto je alobal vážně dobrá volba ;-) Dobrou chuť.


3 komentáře: