úterý 30. července 2013

Pomlouvání Ladyboxu #červenec

Taky vám už ty články o Ladyboxem pěkně lezou na nervy? Mě teda ano...zvlášť to jakým způsobem jsou všechny psány. Neřeknu, kdyby jste si to všechno v klidu vyzkoušeli a potom důkladně zrecenzovali, ale připadá mi vážně hloupé, aby tři dny lítaly jenom samé články o tom že tam bylo tohle a tamto (znám to už pomalu nazpaměť i pozpátku).
Takže, taky jsem měla tu čest a zde je par mých skromných postřehu. Omluvte mě za podivný nadpis, samozřejmě nebudu jenom kritizovat...jen jsem to potřebovala trochu oddělit od toho stereotypu.



1. Spojení Ladyboxu a Senzaboxu byl podle mě fajn nápad. Slyšela jsem jak na facebooku probíhla šílená debata o tom jak jsou lidé s Ladyboxu nezodpovědní, že řekli že boxy začnou rozesílat ve středu a odeslali je až ve čtvrtek...Bože, lidi proč se nervovat kvůli takovým maličkostem :) Z mého pohledu je to trochu nevděčné

2. Design krabičky nic moc...bílá krabice s razítkem není nic extra a teď v létě bych uvítala spíše nějaké veselé barvy :)

3.  Největší radost mám z dekorativní kosmetiky, to jsem celá já ;)

4. Všimli jste si, že box obsahuje vlastně tři sprcháče akorát v jiné konzistenci? Jedno tuhé mýdlo, jedna sprchová pěna a jeden sprchový gel :O Mohli alespoň jeden ubrat a dát tam místo toho něco jiného...(Vzhledem k tomu že netrpím nedostatkem sprcháčů :D)

5. Sprchová pěna - původně jsem si kvůli obalu myslela, že jde o antipespirant a tak jsem chtěla jen tak naprázdno "fouknout" abych zjistila jak voní. Bylo vážně překvapení, když mi na koberec vystříkla hromada pěny a to jsem si ještě pořád myslela že to je antiperspirant :D

6. Největší radostí je pro mě sada na obočí. Žádnou takovou sadu jsem nikdy neměla a já osobně jsem z ní nadšená, vyhovují mi barvy, všechno.  Obrovská radost a spokojenost!

7. Zdá se mi to, nebo všichni pomlouvají Yves Rocher? Tak to ne, já YR přímo miluju, takže i rtěnka potěšila, ikdyž na můj vkus je trochu moc výrazná

8. Fix na linky mě na první pohled nadchl, ale nevyhovuje mi, připadá mi hrozně vybledlý a taky dost tlustý na tvoření tenších linek. Za mě bohužel ne.

9. Přírodní mýdlo mám v podobě zelené kostičky a voní po meduňkách. Připomíná mi to vůni z dětství, vyvolává to ve mě nějaké vzpomínky..Taky se vám to občas stává :)?






10. Mám radost, očekávala jsem docela hodně a nejsem určitě zklamaná. Rozhodně mě to nijak neodradilo, spíše přilákalo. Chápu, že balíčky nikdy nemůžou každému úplně na 100% vyhovovat. Od toho tu jsou, aby si každý vybral ty své favority.









2 komentáře:

  1. Rúž a mydielko vyzerajú úžasne! Už dlhšiu dobu uvažuejm nad tým, že si ladybox objednám, ale stále som sa nepresvedčila, že práve na toto chcem minúť peniaze. A s tým, že odvšadiaľ na nás na blogoch "kričí" ladybox súhlasím, tiež mi to ide celkom na nervy. všetko vymenované, ale málo recenzií.

    EverythingWhatKatyLoves

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to zkus a Ladybox si objednej! Myslím že to určitě nejsou vyhozené peníze a ta cena je hodně výhodna. Jen tak pro zajímavost, já sama jsem počítala podle procent v plných baleních a hodnota celého boxu mi vyšla okolo 900 korun, což je opravdu hodně výhodné, vzhledem k tomu že zaplatíš jen kolem tří stovek ;-)

      Vymazat