neděle 26. srpna 2012

Back to school TAG

Ahoj ahoj, je tady neděle a už za 8 dní se jde do školy. Teda, to to ale uteklo, když ještě před chvíli jsem slavila narozky na začátku července. No jo, čas prostě hrozně rychle letí a já jsem si všimla že tématem na youtube u drtíve většiny mých odběrů nese název Back to school. Podle mě se v těchto videích najde hromada zajímavých nápadů a informací a díky nim jsem i lépe naladěna na návrta do školy. Proto jsem se rozhodla, že se tomuto tématu budu zčásti také tento týden věnovat, abych nebyla pozadu :-)
Začala bych tím nejjednoduším a to je Back to school TAG. Tento tag jsem nikdy neviděla a jenom náhodou na něj narazila na youtube, takže jsem se toho hned chytla a já odpovídám.
Doufám že se i vy zapojíte se mnou do "Back to school" týdne :-))



1. Do jaké třídy, do jakého stupně, na jakou školu jdeš?
Přijímačky mám úspěšně za sebou a já mířím na Gymnázium do jazykové třídy. Budu v 1.C ( na základce jsem byla "béčko" a vždycky jsem chtěla být v "céčku" )

2. Jak se těšíš na tento školní rok? Nervozita x nadšení?
 Obojí :D Během prázdnin jsem si říkala jak jsou ty prázdniny dlouhé a nudné...Prostě jsem se šíleně těšila. Teď když ale zbývá poslední týden prázdnin, nahání mi to hrůzu. Nová škola, noví učitelé, noví spolužáci,...Všechno bude prostě nové a jiné a pro mě jsou všechny začátky dost stresující, takže momentálně převládá spíše nervozitta..Ale těším se :-)

3. Jakou část ranního programu před školou máš najraději?
Rozhodně nesnáším vstávání :D Snídaně mě taky nebaví, protože je mi pak vždycky po ránu blbě! Mytí mě taky moc nebaví, u vybírání oblečení vždycky strávím pěknou dobu a pak nestíhám.. Takže moje zaručeně nejoblíbenější čáast je líčení :-) V tu chvíli jako by se zastavil čas a já můžu v klidu vykonat svůj zkrášlovací rituál :D

4. Kdy jdeš do školy?
Stejně jako většina....3.záři, tedy v pondělí.

5. Kdy jsi se začala malovat do školy?
Asi vám to bude připadat bláznivé, ale plnohodnotně jsem se začala malovat až v pololetí deváté třídy.  Měla jsem to zakázané od rodičů, kteří si nepřáli abych chodila už odmala zmalovaná ( stejně to na malých holkách nevypadá hezky ). Nijak mi to nechybělo, ale teď už si to nedovedu představit, protože se z líčení stal i můj koníček. Nemyslete na žádné mega líčení. Mě postačí nějaký ten lehký podklad pod obličej, řasenka, trochu tužky a je to :-)



6. Kde získáváš inspiraci na "Back to school" styly, modu, tipy?
Jak už jsem řekla, hodně se inspiruji z videí na youtube, kde jich je opravdu hromada. Ale jinak to nějak extra neřeším. 

7. Jaký je tvůj oblíbený nadcházející modní trend na podzim?
To opravdu netuším, protože já podzimní a zimní modu přímo nesnáším :D Nikdy nemůžu najít ty správné boty a bundu, což mě hrozně štve. Mám ale vělkou oblibu v kombinování různých svetrů, rozepínajících svetříků, dlouhých i krátkých. To je moje specialita :-)

8. Kam půjdeš nakupovat školní pomůcky?
Asi skočím do nějakého velkého obchodu typu Tesco, Kaufland. :D Nějaký spešl obchod se školními potřebami jsem snad ještě nikdy neviděla. Leda tak papírnictví.

9. Oblíbený obchod pro školní pomůcky?
Nebudu komentovat, protože já nakupování školních pomůcek nesnáším, tím pádem ani nemám oblíbený obchod :D

10. Budeš nosit kabelku nebo batoh?
Chtěla bych spíše kabelku, ale ještě jsem si žádnou vhodnou nekoupila, takže to bude asi batoh. Ale když bude málo učení, určitě si vezmu nějakou ze svých starších kabelek.


11.  Jaké jsou tvé tři kosmetické produkty, které máš/budeš mít ve školní tašce
Já se ve škole zásadně nelíčím, ale tak určitě to bude zrcátko, lesk nebo balzám na rty a odličovací ubrousky v případě nehody ;-)

12. Jaké jsou tvé tři NEkosmetické produkty, které máš/budeš mít ve školní tašce
Tak těch bude asi hodně, ale nic mě teď nenapadá, takže řeknu prostě....pouzdro, učení, svačina :D



13. Jaký účes zvolíš pro první školní den?
Vsadím na jistotu a nechám si klasické rozpuštěné vlasy ;-)

14. Jaké líčení zvolíš pro první školní den?
Opět klasika, možná že trochu i uberu, abych nebyla hned první den "zmalovaná", jak říká mamka :D I když to u mě nehrozí, takže na sebe hodím BB cream, korektor, pudr, balzám na rty, řasenka a trošičku horní linky ;-)


15. Jaké oblečení a doplňky zvolíš pro první školní den?
Tak to už mám také vybrané (udělám na to asi i speciální článek). Bude to černé tílko, které budu vrstvit pod nové hnědé tričko s třásněmi a k tomu šedé leopardí kraťasy...A..tenisky? Nejspíš :D U doplňků také vsadím na jistotu a vezmu si svůj oblíbený bílý perličkový náramek. A když už jsem u toho, na nehty si jako slušná holka hodím jenom bezbarvý lak :P

Doufám že jste se alespoň něco dozvěděli a doufám že budete pokračovat ( kdyžtak mi sem dejte link, ráda se podívám ). 
Mějte se krásně a hlavně užívejte ten poslední týden prázdnin!


3 komentáře: