středa 18. července 2012

Dermacol Matte Cover makeup

Ahoj, dneska opět jenom kratší recenze :-) Venku je hrozné počasí, ale v pátek jedeme na chatu do Rakouska, takže snad tomu špatnému počasí ujedeme :D
 

Dermacol Matte Cover

zmatňující minerální makeup



Makeum od Dermacolu s 16-ti hodinovým účinkem. No nevím, čekala jsem větší slávu..
Ale abych hned tomuto makeup nekřivdila, propadák to rozhodně není a momentálně jej používám, ale pouze jsem podotkla, že jsem od toho čekala víc. Po dlouhém přemýšlení jsem si nakonec zvolila nejsvětlejší odstín. 
Barva vypadá na fotce světle...Ano, opravdu vypadá světle, ale po rozetření má lehký nádech do oranžova, což mi ze začátku dost vadilo. Po nějaké době jsem ale zjistila, že po nanesení je pleť sice trochu do oranžova, ale krátce později se barva mmoc hezky sjednotí a vytváří pěkný přirozený odstín.
Co se týče výdrži, nemůžu posoudit, protože já makeup nosím jenom na "lepší", tedy jen na pár hodin a nenosím makeup celý den. Ale za tu dobu co jsme ho měla opravdu vydržel.
Voní tak nějak normálně, ale už jsem měla i voňavější makeupy ;-)
Co se týče kozistence, tak ta je opravdu dobrá, tekutější, takže se lépe nanáší a stačí opravdu jen trošička. Posledním bodem je  samotné krytí, které mne právě trochu zklamalo. Většinou používám BB creamy a tonovací krémy a tak jsem chtěla vyzkoušet i nějaký "pořádný makeup s dokonalým krytím". tohle právě zkazilo mé očekávání, protože dle mého názoru nijak extra nekryje, spíše jen dodá pleti hezkou barvu a celkově ji sjednotí...Tedy pro mě je na úrovní hodně dobrého BB creamu anebo slabčího makeupu ;-) Mě osobně ale tohle vůbec nevadí, protože zase hodně krycí makeupy dělají nepřirozenou masku, což taky není dobré.

Celkově bych tedy vzdvihla to, že makeup je lehký, příjemný a naprosto přirozený pro denní nošení a jak už jsem řekla, dodává hezčí barvu pleti, sjednocuje a na závěr musím potvrdit, že i zmatňuje.

Přestože jsem čekala od tohoto makeupu více, po pár použitích jsem si ho oblíbila a proto také patřil do mých favoritů měsíce června :-)
cena.. kolem 110 kč







1 komentář:

  1. Tak to se po něm určitě porozhlédnu :) Dneska jsem přišla ze školy, a protože byl venku neskutečný pařák, tak jsem byla totálně rozteklá. Navíc se mi celkem mastí pleť (a navíc ještě dneska..) Já nepotřebuju ani tak nic moc na zakrytí, ale spíš na sjednocení, takže se na něj hned podívám, až budu v pátek v drogerce :)

    OdpovědětVymazat