pátek 22. června 2012

Ty nejlepší a nejhorší výrobky ze světa lesků a balzámů na rty



 TOP LESK  x TOP DĚS

aneb ty nejlepší a nejhorší výrobky ze světa lesků a balzámů na rty




Ahoj, dneska je tu článek speciálně zaměřená na lesky a balzámy na rty...Prostě cokoliv co je na rty, ale rtěnka to není  :-) Já osobně jsem na lesky dost vybíravá, protože takové ty patlaniny přímo nesnáším a je dost těžké sehnat ten správný lesk na rty. Takže začneme lesky, balzámy a nakonec i 2 výrobky, které rozhodně nedoporučuji!


TOP LESK



Miss Sporty Hollywood Lipgloss

Kupodivu můj úplně první lesk na rty a přesto asi ten nejlepší co jsem kdy měla. Jedná se o lesk v klasickém obalu s klasickým štětečkovým nanášedlem. Voní moc hezky, přestože tam jde cítit i ta klasická vůně - nebo smrad z lesků :D Nedá se to k ničemu přirovnat, ale voní prostě hezky a na rtech je příjemný.Lesk je úplně klasický, akorát mi připadá více tekutější, takže se hezky nanáší a hydratuje rty. Odstín je slabě růžový. Pro mě je to asi jediný lesk, který mi na rtech nevadí a nelepí se právě díky té zvláštní konzistenci. Takže jestli stále ještě hledáte, tak se poohlídněte po tomhle lesku, protože je opravdu skvělý.











Essence - Tint It

Taková menší vychytávka, aneb lesk na rty, který mění barvy. Musela jsem ho prostě vyzkoušet, protože menič barvy mě zajímal. Má své chyby, ale i ty klady. Nejdříve musím zmínit krásný design lesku v klasické tubě, která je barevně moc hezká a má i příjemný aplikátor. Tak akorát do kabelky! Dalším plusem je ještě úžasnější vůně ze které jde cítit plno sladkostí a na rtech dokonale voní. Po nanesení je konzistence stejně skvělá jako u lesku prvního, tedy příjemný na rtech, nelepivý a hydratující. Můj momentálně trochu větší oblíbenec právě díky tomu obalu, který je opravdu praktický.
Ale teď ta hlavní a dost zásadní chyba. Lákají na změnu barvy rtů, ale dle mého názoru je změna nulová. Nezaznamenala jsem ani menší rozdíl a už po nanesení je lesk prostě obyčejný bezbarvý, možná s jemným nádechem do oranžové..Ale to je opravdu všechno. Kdyby to byl normální lesk, jsem nadšená, ale pokud má upoutat hlavně tím měničem barvy, tak to je fakt hrůza. Já se bez toho ale obejdu, takže pro mě velký oblíbenec :-)





Oriflame - balzám na rty





Název už neznám, ale byl v řadě společně se "zázračným kelímkem" a zrovna teď ho používám nejvíce. Je v klasické rtěnkové podobě, rozdíl je pouze v tom, že je to bezbarvý klasický balzám na rty. Nějakou dobu jsem ho měla ztracený a zrovna nedávno ho vyhrabala, takže mám vážně radost. Neříkám že konkrétně tenhle, ale myslím že než lesky na rty jsou mnohem lepší právě tyto balzámy které krásně hydratujií a i přesto dodávají rtům lesk ;-)











 Labello "FOREVER"


 Tak to je bez komentáře :D Labello používám v zimě na lyžích, do školy, doma, prostě všude a nemůžu si stěžovat. V dnešní době jestli někdo nemá Labello, je to hřích :D Vyzkoušela jsem všemožné patlačky na rty, ale tenhle balzám je pro mě naprostá jednička. Chvílí používám tamto, chvíli tohleto, ale nakonec se stejně vrátím právě k labellu :-)












TOP DĚS



Miss Sporty Ladies Night Lipgloss

Nejpříšernější lesk jaký jsem kdy zažila. Nalákal mě slušivě vypadající obal, ale to je tak všechno. Aplikátor je typu že dole zatočíte a nahoře to vyjede ( jak už to tak bývá, nejprve jsem asi 15 minut kroutila a pořád nic :D )
Po nanesení je to hotová katastrofa. V lesku jsou třpytky, které nepříjemně koušou na rtech, po 5ti  minutách začne být nesnesitelně lepkavý a na rtech působí uslintaným dojmem :D Nesplnuje ani jenom z mých pravidel - je lepkavý a naprosto nesnesitelný. Prosím, tuhle věc vážně nekupujte.


Sušenkovo- mrkvový hnus (jinak opravdu nejde nazvat)


A úplně na závěr, skutečně nejpříšernější přípravek na rty, naprostý horor. Optoti tomuhle je lesk o kousek výše pohádka - vážně!
Naštěstí nejde o nic značkového, ale dobře poslouchejte. Balzám na rty s příchutí SUŠENEK. Určitě jsme všichni někdy jedli sušenky, že ano. Tahle věc ale za nic na světě nevoní a ani nechutná po sušenkách. Po prvním přičichnutí jsem si řekla - docela divně voní. Po nanesení na pusu jsem ho ani ne po minutě odstranovala. Smrdí po mrkvích - zkažených mrkvích a chutná jako něco sladkého a mrkového, z čeho mě tak šíleně natahuje že to prostě není možné. Tohle vám opravdu nikdy nepřeji zažít a rozhodně nikdy nekupujte nic se sušenkovou příchutí!!!









Tak, konečně jsme u konce, omlouvám se za dosti vyčerpávající článek, ale potřebovala jsem vám dát všechny tipy a hlavně ta upozornění :D 
Mějte se krásně a uvidíme se zase u dalšího článku.


6 komentářů:

  1. Skvělé tipy, já mám na léto barevný balzámek od Benefitu a od Avene, nedávno jsem si ještě přikoupila s bambuckým máslem od LOccitane:-) ta sušenková musí být opravdu strašná!:-)

    OdpovědětVymazat
  2. ani jeden z leskov, o ktorych pises nemam..a to som si myslela, ze mam uz poriadnu zbierku :)

    OdpovědětVymazat
  3. To Labelo mám též a miluju ho ,,.dobře chutná:D

    OdpovědětVymazat
  4. Juuu koukám na fotky :) ... to je nějaká teráska ? krásný výhled :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, je to foceno u mě na balkoně :D Doma se mi blbě fotí, tak vždycky raději jdu ven ;-)

      Vymazat
    2. Tak to je vážně nádhera :) závidím :)

      Vymazat