pondělí 25. června 2012

Miami Roller Girl - limitovaná edice Essence



Vítejte v Miami!
Limitovaná kolekce, která i k nám dorazí už v červenci. Jasné barvy jako oranžová, růžová, žlutá vám jistě dodá pocit léta. Intenzivní, lesklé odstíny a jemné textury budou vypadat extra dobře na opálené kůži každé pravé Miami roller girl!

Citace ze stránek essence mluví za vše. V červenci by měla do česka dorazit limitovaná edice s názvem Miami roller girl plná zářivých letních odstín. Je zde spousta věcí, které mě opravdu zaujaly. Speciálně pro vás jsem udělala print screeny a přeložila, takže se tak můžeme o nové edici dozvědět více ;-)


Oční stíny

Pudrové oční stíny s třpytivou texturou připomínající Floridské slunce zajišťuje cool mokrý-efekt. K dispozici ve třech odstínech

Jednoduché oční stíny. Při kombinování žluté a šedé barvy by mohlo vzniknout moc hezké líčení, takže jsem zvědává jak budou barvy vypadat doopravdy.





Balzám na rty

Dvojité Miami! Úžasná barva balzámu změní rty po aplikaci v intenzivní růžovou nebo oranžovou podle barvy rtů. Nabízí svěží jemný vzhled a dlouhou trvanlivost.

Miluji balzámy na rty! Tyhle dva vypadají tak úžasně už na pohled, že se nemůžu dočkat až si jeden z nich koupím :D




 

Tvářenka

Vícebarevná tvářenka s přechody z růžové do oranžové. K dispozici v jednom odstínu.

Podle mě největší vychytávka z celé řady. Nikdy nevím jestli si vybrat tvářenku spíše do oranžová nebo do růžova. Takhle se můžou barvy libovolně míchat a je to vše v jednom. Úžasné a praktické.



Laky na nehty


Dlouhotrvající vysoce lesklé laky na nehty. Jedna aplikace je vše co potřebujete..K dispozici ve čtyřech odstínech.

Jsem v koncích, protože vůbec nevím který z laků se mi líbí nejvíce :D Po žlutém laku už dlouho toužím, oranžová lak je tak krásně zářivý, odstín červené je prostě k nakousnutí a takový krásný odstín červeno fialové jsem ještě ani neviděla... A co teď ?? 



Miami prameny

 Miami účesy! Módní prameny vlasů poskytují nové a chladné barvy v sluneční žluté, zářivě oranžové nebo růžové funky. Dostipné ve třech odstínech.

Jediná věc která mě vůbec nezaujala. Tyhle pramínky mi vždycky připadaly dost nevkusné a tohle jsou navíc ještě takové dost podivné barvy, takže to opravduu ne. Růžová možná není ještě tak hrozná, ale jinak hrůza.

 




Jak vidíte jde o opravdu hodně vydařenou řadu a já osobně raději už teď šetřím, protože dopředu vím, že si chci koupit minimálně tu tvářenku a alespoň dva laky :-) A co vy ? Co se vám líbí a nelíbí a koupíte si něco z toho?

 

 

5 komentářů:

  1. taky jsem na tuhle kolekci na netu koukala a doufám, že i naživo bude vypadat takhle :) a že se k nám fakt dostane...občas totiž přeskakujou...do dneška mi vadí, že se u nás neobjevila kolekce Cirkus :(

    OdpovědětVymazat
  2. Vůbec jsem netušila, že se něco takového chystá.. No, ale vypadá to zajímavě! :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Laky vypadají zajímavě :) mrzí mě jen, že ty pramínky mají takovou divokou barvu :-/

    OdpovědětVymazat
  4. Ta tvářenka se mi taky líbí, ale laky asi víc:-) Ten červený a fialový vypadají moc pěkně:-) Na prameny bych asi neměla odvahu:-D

    LUSH GIVEAWAY:
    http://illussoire.blogspot.cz/2012/06/vonava-giveaway-s-lush.html

    OdpovědětVymazat
  5. Už jsem tuhle kolekci viděla, ale to ještě nebylo jisté, zda dorazí i k nám, takže děkuji za skvělou zprávu. já chci určitě tu tvářenku, ta vypadá úžasně. Potom jeden balzám na rty a je možné že mě v obchodě padne do oka i nějaký ten lak.

    OdpovědětVymazat