úterý 12. června 2012

Mí šperkoví favorité

Ahoj :-)
Trochu jsem si dělala pořádek a tak mě napadlo,že bych vás mohla seznámit se svámi nejoblíbenějšími šperky, které ráda nosím a třeba vám dát i nějaký ten tip.
Tak,tady jsou..


Mí šperkoví favorité :-)



(očíslované na fotce)



1. Barevný a na první pohled primitivní náramek, přesto ho nosím asi nejčastěji. Přivezla jsem si ho z Valencie a koupila za 1 euro na trhu. Princip je docela jednoduchý, ale ty barevná kolečka mě tak uchvátila, že jsem si ho prostě koupila. Mám ho jako takový náramek štěstí, dá se nosit ke všemu a vypadá krásně. Určitě kupujte, kdybyste na něco takového narazili :-)

2. Přívěsek se sovičkou. Koupila jsem ho v Lindexu za ne moc hezkou cenu, ale uznvám, že na krku je krásný. Myslím, že se tam ještě prodává... Jinak moc přívěšky nenosim, protože mi přpadají otravné a dlouho to trvá než si je zapnu :D



3. Můj nejrůžovější a nejsladší náramek, propletený růžovou stužkou s přívěsky zmrzlinek, hvězdiček a tak. Možná působí trochu dětský, ale já ho mám prostě hroozně ráda.Koupený v "CÁčku"

4. Nejůžasnější náramek na světě z Kenvela. Také je propletený stžkou a s bílými perličkami. Je prostě úžasný a hodí se jak kvečerním šatům tak i na denní nošení. Mooc doporučuji!


5. Kamarádský náramek s přívěsky písmen, které tvoří FRIEND, moje kámoška má také takový náramek, akorát ve světlejší růžové a s nápisem BEST. Koupila jsem oba dva v jednom balení a myslím že je to hezký dáreček :-)


6. A další náramek, tentokrát černý s kostkami. Takový jsem si dlouho přála a výhodou je, že není propletený stužkou, takže se může kmbinovat i s jinými ( stužkové náramky se někdy rády zachytávají o jiné) . Koupeno v SIX

7. Na fotce nejde moc vidět..Jde o roztomilý prstýnek z poutě. Má zajímavou historii, takže pro mě opravdu hodně zznamená. Ano je to jenom drátek a pár perliček, ale i takové věci jsou pro nás občas vzácnější než něco značkového.

8. Úplně poslední je dárek od rodičů, úžasný přívěšek delfínka s kamínkem. Já v jednom kuse kupuji barevné věci, takže když se mi do ruk dostane něco stříbrného, mám opravdu radost, protože sama bych si to asi nekoupila :-)


A to je všechno! Ano mám jich samozřejmě víc, ale tohle jsou mí favorité. Jak vidíte, na náramky jsem dost ujetá..tedy byla jsem, teď asi vždycky místo do bižuterie letím do drogerie :D A co vy? Co nosíte nejraději?



7 komentářů:

  1. moc se mi líbí 5, ale ostatní jsou také krásné :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta sovička je kouzelná, taky jednu mám, ale z Tally Weijl a ta je barevná :))


    http://skyandbeauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj prosí řekneš mi kde jsi koupila tu 5????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V C&A ;) Akorát to už bude skoro rok, tak nevím, jestli se tam ještě pořád prodává.

      Vymazat
  4. Dáš sem Prosím ten odkaz odkud jsi koupila ten naramek friend?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Psala jsem to už výše. Je z C&A, takže pokud ho nenajdeš přímo na stojáncích v obchodě, tak už se asi neprodává ;)

      Vymazat