pátek 29. června 2012

IN vs. OUT?? L.Credi kabelka

Jsou tady prázdniny!
Pořád tomu nemůžu uvěřit, a taky nemůžu uvěřit tomu, že už nebudu chodit na školu, kde jsem strávila 9 let. Loučení bylo vážně smutné ale večer máme ještě rozlučku, takže to bude fajn. Jak vám dopadlo vysvědčení? Já jsem naštěstí vyvázla jen s dvojkou z matiky, což je v pohodě. Za výzo jsem dostala nějaké peníze, něco dobrého a hlavně novou kabelku. No však se podívejte sami :D

Na první pohled jsem se dost zděsila. Vždyť budu vypadat jak nějaký nacista nebo voják :D Ano, taková byla moje reakce a já myslím že je to zčásti i pravda. Mě totiž připadá, že už se maskáčové vzory vůbec nenosí. Nicméně po bližším prohlédnutí jsem usoudila, že je to skvělá sportovní taška která není ani velká ani malá a má spoustu praktických kapes, takže se do ní vejde opravdu hodně. Má na sobě i pá cvočků a hvězdiček a pak nějaké podivné nášivky, které ale dodávají takový ten šmrnc. Co si o ní myslíte vy? Je to hodně zlé, anebo ji můžu nosit?? Budu ráda když mi poradíte, protože vůbec nevím co si o tom myslet. Každopádně je praktická a v Baťi byla zlevněná z 999 kč na 99 kč. Vzhledem k tomu, že L.Credi není úplně nejlevnější značka, tak je to úžasné :-)


Zkoušeno na mamce :-)

Přirovnala bych to k army-military stylu, který nevypadá vůbec špatně. Hlavně ty kabátky se mi moc líbí :-)


A ještě menší chuťovka :D
Ta nejdražší, nejmenší ale naprosto nejlahodnější bonboniera na světě! Pistáciové košíčky, miluji všechno co je pistáciové.




1 komentář: