čtvrtek 14. června 2012

5 kroků s Dove, velké letní soutěže a jiné akce!

Ahoj, dnešek hrozně rychle utekl a zítra už je pátek...Ruku budu mít v ortéze ještě dva týdny takže jsem vážně "nadšená" ;-) Vypadá to, že v pondělí půjdu na větší nákupy, takže už se těším, ale taky se budu muset učit asi 20 stránek do chemie, ach jo..Dneska jsem se rozhodla vám dát tipy na některé akce a soutěže, které stojí za to vyzkoušet, takže snad někomu trochu poradím :)

DM Narozeniny

Určitě tuto akci znáte všichni a nejsem si jistá, jestli ještě probíhá, ale myslím že je fajn. Výměnou za 200 bodů z karty dostanete úžasnou DM kosmetickou taštičku se slevovou knížečkou a hromadou vzorků. Krom toho, že obsahuje slevu na celý nákup, jsou tam i dost dobré slevy na řasenky a já si chci koupit pudr od Rimmel se slevou za 88 kč, protože jsem na něj četla vážně dobré recenze ;-) Super je také sleva do obchodu C&A a Espritu. Na druhou stranu 200 bodů je docela dost, takže pokud to nevyužijete, tak raději ani ty bodíky neutrácejte a nechte si je na později..


Velká letní soutěž ELLE.CZ a JOY.CZ

Kdo má i nemá rád soutěže, tak se tam určitě koukněte. Každý den se tam objevují nové soutěže s lehce vyhledatelnou otázkou a opravdu úžasnými cenami ( nnapříklad se hrálo o konzoli Xbox, Nokia Lumia 610, Gabriella Salvete, Bioderma, Yves Rocher, Rexona, Puma, Lush, Syoss,L´occitane atd..)
Soutěže najdete na adresách

leto.elle.cz

 

http://beauty.joyonline.cz/



Fashion Days

Tyhle stránky už znám dlouho ale třeba někoo by mohly zaujmout, hlavně ty, kteří rádi nakupují přes internet. Na Fashion Days každý den probíhá spoustu kampaní značkového oblečení, bot, šperků i doplňků ve velkých slevách. Opravdu tam je z čeho vybírat a ceny jsou více než slušné. Samozřejmě vzhledem k té značce, ale najdou se tam i kusy po 400 nebo 300 kč ;-)

www.  . cz



Dove 5 kroků ke kráse!

Pro mě absolutně nejlepší akce! Probíhá až do tuším října a jde o to, že každý měsíc když si koupíte předepsaný výrobek od Dove, získáte jeden kamínek Swarovski jako přívěsek k náramku. První měsíc si musíte koupit 2 libovolné výrobky a tím automaticky získáte náramek s 1.kamínkem. Sbírání můžete kdykoliv ukončit a myslím že i jeden kamínek vypadá hezky :-) Já osobně bych to chtěla vyzkoušet, protože ten náramek je fakt krásný a značku Dove mám ráda.

www.5kroku.cz



Tak, doufám že jsem trochu poradila a nezapomeňte mi říct co z toho vá zaujalo, ahoj :-) !

BEILY@EMAIL.CZ

2 komentáře:

  1. Léto s Elle mě docela zaujalo! Skvělé tipy, díky:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Zapojte sa prosím do mojej giveaway o kozmetickú tašku od Benefit

    http://dorota-art.blogspot.sk/2012/06/giveaway-o-kozmeticku-tasku-od-benefit.html

    Ďakujem :)

    OdpovědětVymazat