neděle 4. listopadu 2012

Říjnové nákupy 2012


Po dlouhatánské době článek! Proč ten čas tak rychle běží? Ještě před chvíli první den ve škole a už je tu listopad a za chvíli Vánoce. Děs a hrůza tohle :D Mám moc moc námětů na článek ale s mým tempem nemusím až do ledna nic vymýšlet :D No dobře, pokusím se být více aktivnější ♥ Oblíbence jsem vyměnila za celkově říjnové nákupy. Moc toho nenakupuji v poslední době a tak vám rovnou můžu ukázat vše co jsem si koupila a rovnou říct co patří  a nepatří mezi oblíbence.



Playboy deodorant - Play it Sexy
Koupila jsem v rossmanu v akci, kdy byly dva deodoranty za 99 korun, což bylo celkem výhodné, takže...Playboy jako parfém mám ráda, ale ten deodorant....je hrozný smrad :D Myslím, že ns to, že je to deodorant voní až vlezle hodně. Voní mi, ale používám opravdu jen v malinkém množství.


Ryor Aknestop - pleťová voda
Konečně jsem narazila na Ryor a odhodlala se si něco koupit. Sáhla jsem po pleťové vodě která má bojovat proti akné. Voní nádherně po bylinkách, překvapilo mě to a myslím že i pomáhá..To ale ještě nemůžu říct úplně na stoprocent, ale stejně patří do mých oblíbenců..Akorát škoda že je to voddnatá konzistence, protože ta mi vždycky rychle ubývá :)


Essence 4step - pilník
Ten pilník se čtyřmi funkcemi se mi prostě zalíbil. Ještě je 6step pilník, ale toje na můj vkus už trochu přehnané. Tenhle je moc fajn, sice moc nechápu jaký je mezi nimi rozdíl ale mě vyhovuje :D



Dove pro age - tělové mléko
Chtěla jsem po mamce tělové mléko a ona vzala pro age. Noo, sice jsem chtěla to klasické, ale tohle taky není úplně k zahození. Má vyhlazovat pokožku, konzistence je fajn, voní hezky, tak proč ne :-)?



Essence cherry blossom girl - rtěnka
Propadák měsíce a to bez pochyb :D Vypadá nádherně, voní nádherně, ale po prvním použití rychle změníte názor, protože tohle vážně nepatří na rty. Budu psát určitě recenzi, tomuhle výrobku ráda obětuji celý článek.



Essence cherry blossom girl - tvářenka
O hodně lepší než výrobek výše ale myslím že i na tuhle tvářenku by si hodně lidí stěžovalo..Především proto, že je málo pigmentovaná, skoro vůbec není vidět a dělá možná jenom takový ten jemný nádech, který už ale samozřejmě po pár hodinách nejde vidět...nebo alespoň já jsem ho nespozorovala :D Ale stejně je fajn, mě se líbí ta barva a to že nejde moc vidět mi i vyhovuje.



Kdybych to měla shrnout, tak určitě za největšího oblíbence považuji pleťovou vodu od Ryoru, ale obecně jsem ráda i za ostatní výrobky..Myslím že tento měsíc jsem si koupila dost různorodé výrobky..Jsou i měsíce kdy nakoupím 5 laků a 3 tvářenky :D Takže spokojenost.
Do budoucna čekejte podzimní článek a i nějaké fotky, protože se mi jich teď hodně nahromadilo..
No, a já se jdu učit literaturu, která mi vůbec nejde do hlavy přestože na ní myslím už od rána. Mějte se krásně a uvidíme s ezase u dalšího článku!

3 komentáře: