sobota 17. listopadu 2012

I ♥ Fall

Přeji vám krásnou sobotu! Hlásím se tu po dlouhých 14 dnech, které mě ale připadaly jako pár dnů. Zdá se to jenom mě, nebo ten čas hrozně rychle letí... Vidím to tak že za chvíli budu maturovat ( a to jsem v prváku). :D Jak jsem slíbila, dneska mám pro vás I ♥ Fall tag, který je docela hodně vidět na youtube kanálech a i mě se zalíbil. Sice se to teď už blíží spíše k té zimě, ale nechci zanedbat podzim a proto jsem nafotila..Mimiochodem, všimli jste si že v americe mají podzim jako fall, zatímco já jsem se na základce učila Autumn? :D Ráda si všímám těch drobných změn, ale mě osobně se více líbí fall.. Tak ale pojďme na to..




1. Můj nejoblíbenější podzimní produkt na rty ♥

Začíná být chladněji, je mráz a rty hodně trpí.. Zatím ještě stále používám mou oblíbenou transparentní rtěnku od Maybelline, občas když mě trochu začnou zlobit rty sáhnu po zázračném kelímku od Oriflame, ale už brzy asi přejdu na mou stálici - Labello


 2. Oblíbené podzimní laky na nehty ♥

Na podzim se prostě neonky a zářivé barvy nehodí...Ikdyž teď kvůli škole moc nestíhám lakovat, mezi mé oblíbené barvy patří rozhodně Rimmel 60 seconds 605 purple reign a Catrice 240 Sold Out forever.




3. Oblíbený Starbucks drink ♥

V poslední době jsem vážně velký odpůrce Starbucks, protože mi připadá že tam všichni chodí jenom kvůli té značce a když někdo jde do Starbucks tak si připadá jako největší hrdina..Na můj vkus je to tam předražené a myslím že se vyrovná i vanilkovému latté s "mekáče" ;-) Omlouvám se, jestli jsem urazila milovníky Starbucks, ale uznejte že mám trošičku pravdu. Jinak mezi mé oblíbené podzimní drinky rozhodně patří černý čaj do studených rán, česká kofola na povzbuzení odpoledne a ve chvílích krize redbull, když je třeba se učit dlouho do noci.



4. Oblíbený podzimní doplněk, šátek, kus oblečení ♥

Šály moc nemám ráda, na doplňky teď nějak zapomínám, ale pro mě největší hit letočního podzimu a zimy je tenhle božská mikina se sobíkem :D Kdybyste jen viděli, jak je hrubá a je v ní teplo když jdu ráno do školy. Sice se asi moc do podzimního tagu nehodí, ale co už :-) Jinak mikinu jsem koupíla v "CÁčku" do 300.


 5. Moje oblíbené podzimní svíčky/vůně ♥

Neskutečně jsem se zamilovala do vanilkové svíčky, kterou vždycky čuchám v Ikei..Teď jsem se rozhodla, příště už si ji prostě vezmu :D Jinak ale ráda zapálím jablkovou a občas i ovocnou, i když ta je spíše taková letní. A co vy? Taky tak milujete vůni vanilky jako já :-)?



6. Hrůzostrašný zážitek? (♥)

Na Haloween raději zůstávám doma, ale tento rok na začátku září jsem se vážně hodně hodně bála. Bylo to v den, kdy jsem byla pozdě do noci venku, všichni jsme šli domů přes les.. Problém byl v tom, že já bydlím spíše na vesnici a ostatní šli na druhou stranu. Takže já a ještě jedná kamarádka (která byla ještě vyděšenější než já) jsme šly hrůzostrašným černým lesem až domů. Byla jsem docela odvážná, říkaala jsem je to kousek, pár minut. Ale už hodně dlouho jsem tou cestou nešla takže jsme bloudily skoro 30 minut. Nejhorší na tom bylo, že kamarádka ještě vyjekla při každém zašustění, jednou nám vběhla pod nohy kočka a to už jsem fakt dostala málem infarkt. Jsem vážně ráda, že jsem se neohlížela za sebe....Řeknu vám, byl to děsný zážitek a doufám že už to nikdy nezažiju. Přesto jsem byla kupodivu docela v klidu, což se divím :D


7. Oblíbené podzimní mlsání ♥

Vyhrává hlavně bílá čokoláda, z které mě vždycky pekelně bolí břicho, ale zrovna na Haloween jsem jedla tyhle hrozně fajn sušenky-cookies s čokoládou a oříšky. Nikdy dířve jsem to nejedla ani v obchodech neviděla, ale musím uznat že byly vážně dobré ;-) Ach jo, ale ta bílá čokoláda mě vážně jednou zabije :D


8. Můj Haloweenský převlek ♥

Haha, ve škole jsme slavili Haloween a pár lidí si vzalo i různé masky. Nechtěla jsem kazit atmosféru a tak jsem si speciálně na ten den udělala dýňové nákupy a sehnala tenhle úžasný oranžový svetr. Je to opravdu dýňová barva. Takže jsem přišla v sukýnce, dýňovém svetru a hned jsem alespoň trošičku navodila tu Haloweenskou atmosféru :-) Svetřík jsem sehnala v Lindexu za 200,-


9. To nejlepší na podzimu ♥

Bezpochyby je to podzimní lenošení :D Venku prší a je zima a tak není co jiného dělat než zalézt do postele s horkým čajem, koukat na filmy a seriály anebo jen tak relaxovat ve vaně s bublinkami.  No není to fajn :)?


2 komentáře:

  1. ta mikina je strašně roztomilá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já beru Starbucks jako vzpomínku na moje dny v USA a to jak tu čecháčci Starbucks nesnáší, mě to příjde zbytečné nebo jak to říct.

    Ale chápu, co tím asi chceš vyjádřit.

    OdpovědětVymazat