sobota 24. srpna 2013

Primark ve Vídni + Haul



Kdo nezná Primark? Teď už mi to připadá jako něco, co přece všichni musí znát, ale upřímně, v květnu jsem to ještě taky nevěděla. Primark najdete po celé Anglii, obchod s neskutečně levným oblečením a doplňky a přesto s docela dost dobrou kvalitou. Možná si pamatujete, jak jsem v červenci psala článek a opravdu jste mohli vidět, že jsem koupila hromadu oblečení, většinou kolem čtyř liber.
No a protože jsem Primarkem doslova posedlá, museli jsme navštívit i Primark ve Vídni. Když jsem se dozvěděla, že ve Vídni opravdu je, byla jsem pevně rozhodnuta tam ještě před začátkem školního roku zajet. Nachází se v tuším největším obchoďáku v Rakousku, G3 se jmenuje a řeknu vám, je to boží budova.

Teď už ale k samotnému Primarku. No, byla jsem dost zklamaná. Vůbec to nebylo to, co v Anglii. Krom toho že byl docela malinký, tak mi připadalo, že z oblečení nebylo co vybírat. Tak jak se snažili do jednoho obchodu natahat oblečení, boty, kabelky, pro muže, pro děti, spodní prádlo, kabinky...tak z toho vzniklo to, že v každém takovém oddělení byly nějaké tři nebo čtyři věšáky a to bylo všechno. Opravdu hodně omezený výběr a oblečení dost hrozné, nic se mi tam nelíbilo a když už ano, tak obyč tílka za 10 euro, což už můžu koupit i u nás v ČR a mnohdy i levněji ve slevě. Takže zklamání, na druhou stranu jsem si ale koupila spoustu "blbinek", na které jsem v Anglii zapomněla.


1. Peněženka za 6 euro
- Už pěkně dlouho jsem si chtěla koupit peněženku, takovou tu velkou, do které si můžu strčit i mobil a nemusím se stresovat :)


2. Hromada ponožek
- Tak v tomhle se naopak vyžívala mamka. Nakoupila neskutečnou hromadu ponožek s tím jak mne pořád ujišťovala, že to výjde hrozně levně. Je to pravda, 7 párů za 3 eura je dobrá cena.



3. Šátek za 1 euro
- Černá klasika, příjemný materiál a skvělá cena



4. Punčochy (první za 4 eura, druhé za 1 euro)
- Obrovská radost! Nikdy jsem takové silonky neměla. První jsou s nějakými nápisy, ještě ani nevím co je na nich napsané, tak doufám že to půjde nosit :D A druhé jsou takové ty pletené a za euro je to opět super cena. Už jsem je i zkoušela a musím říct, že vypadají dost dobře, tak aspoň mám na zimu co nosit :)

Ne, nenosím punčochy velikosti XL. Jenom jsem si je omylem vyměnila s tetou :D


5. Sada čtyř laků za 2.50
- Nádherné barvičky, hlavně mám velkou radost z toho třpytkového, protože hodně dobře kryje a vypadá luxusně (už jsem zkoušela).




6. Nail art za 2 eura (nejsem si jistá)
- Hodí se, je tam hodně druhů, takže si můžu i vybrat a v hodně povedem obalu, který zaručuje, že se všechno nevysype (což je u mě za normálních okolností hodně pravděpodobné)


 


7. Catrice lak za 1.45 euro
- Tohle už není z Primarku, ale DMka koupený ve slevě za 1.45 euro. Opět úžasná barva, mám ji zrovna na nehtech, už i vyfocenou tak vám v nejbližší době napíšu článek o tomhle laku.



 8. "věc na dělání drdolů" za 1 euro (z Primarku)
- Lepší název této věci už jsem si nemohla vymyslet že :D Ale mám radost, protože u nás jsem to viděla za 90 korun, což není už nejmíň za takovou houbu. Akorát teda, má blonďatá hlava si koupila tuto věc v černé barvě...Prostě blondýna no :D Ale nevadí, zjistila jsem, že to stejně nejde vidět (doufám).



 9. Catrice make-up za 2.95
- Neodolala jsem a musela vyzkoušet. Nemůžu za to, prostě jsem měla potřebu si z toho DMka odnést ještě něco, i když to popravdě vůbec nepotřebuju :D No, ale nevypadá špatně! Taky napíšu recenzi, někdy...




10. Boží MEGA hrnek za 1 euro
- No, vážně bych si něco takového nekoupila, kdyby nebyl tak obrovský! To je snad největší hrnek co jsem kdy viděla. S takovým budu moct po večerech pít celý večer jeden čaj a ne pořád odbíhat pro nový. Jediný malý detail je ten, že je tam obrázek dědečka s nápisem "nejlepší dědeček na světě". Ještě větší problém je v tom, že já dědečka nemám :D A ten největší problém je, doufám že ho neobjeví taťka, aby se ještě neurazil :DD Ale jinak je to hrneček vážně úžasný :)



11. A celá hromada pohromadě.
Málem bych zapomněla, že jsme si ještě celá rodina koupili zásobu spodního prádla tak na dva roy dopředu. Ale myslím že by vás moc nezajímala má nová sbírka kalhotek a podprsenek (ikdyž jedna tam jde omylem vidět) :D




                                                                                                                                                                                  
Tak a je to. A co vy? Znáte Primark, byli jste v Primarku? Jaký na něj máte názor? Byli jste v tom Vídeňském?
Já osobně mám Primark ráda, ale asi bych jenom v něm nakupovat nemohla, přeci jen některé věci nebudou úplně nejkvalitnější. Ale když hrabete dostatečně dlouho, vyhrabete opravdu hodně dobré kousky (teď mluvím ale o Londýnském Primarku) ;)

2 komentáře:

  1. taký hrnček by trebalo aj mne. Ta nail art sada je super bomba. Hľadám takú už strašne dlho, ale nikde ju nemôžem nájsť :-(. A Primark nepoznám vôbec, ale mohli by ho postaviť aj na Slovensku, niečo podobné by sa zišlo :D

    TravelDreamLove

    OdpovědětVymazat
  2. Máme podobný koberec ale ja mám fialový :D V Primarku som bola v Anglicku ale to už bolo dávno :/ ale strašne by som tam chcela ísť znovu :)
    http://keepcalmanddowhateveryouwant.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat