úterý 15. května 2012

Vzpomínáme s plavkami

Ahooj, už se začínám pomalu balit a samozřejmě nemůžou chybět plavky. A tak jsem se rozhodla udělat takový menší plavkový článek aneb vzpomínáme s plavkami :D


 ,,Vzpomínáme s plavkami"



Ano, pravdou je že se mi za celý život nějak extra nepoštěstilo v koupi plavek. Předminulý rok jsem nosila jedny naprosto příšerné, nechápu jak jsem si je mohla koupit. Pak následovaly další proužkované, tentokrát už trochu hezčí ale pořád dost dětské a takové primitivní. Letos jsem konečně v Lindexu našla mé vysněné plavky!
Jsou prostě luxusní a myslím že mi i sluší. Jsou proužkované - jak jinak, a barva je taková černá a béžová, skoro až do hnědá. Na některých fotkách vypadá spíše jako šedá, ale není tomu tak. Mám z nich ohromnou radost, určitě někdy zajděte do Lindexu, protože všechno prádlo i plavky mám právě z Lindexu ;-)




A aby to nebyl jen takový suchý vychloubací článek, pro zajímavost jsem vytáhla úplně všechny plavky, co jsem našla a co jsem kdy nosila a nad některými jsem se pousmála nebo naopak dost zhrozila :-)

Tak například tenhleten chuchvalec něčeho, to jsou moje x let staré plavky. Nosila jsem je asi v 8 letech, takže už jsou hodně seprané a .. no prostě tak akorát do koše. Přestože už nemá dávno svou krásnou modrou barvičku, pořád se mi líbí a na to kolik jsem měla let, tak mi připadají fakt bezva. Takové plavky bych podobné brala klidně i teď :-)


Na druhou stranu právě nad těmito jsem se dost zhrozila :D Nosívala jsem je asi v 6-7 letech.. No jo, ještě ten divný dětský střih, příšerná barva jak pro plavčíka.. No, hrůza, tohle bych teď už na sebe nikdy nevzala. Ale tak, na druhou stranu jsem ještě byla hodně malinká, takže nakonec vypadají docela roztomile :-)




Docela rozdíl že? Zrovna tady můžete vidět skutečnou barvu nových plavek 
Měla jsem ale i barevné - vyřvané plavkové období, kdy jsem nosila tak strašně barevné plavky, že jsem musela vypadat jako cukrová vata :D


Tyto další pruhované plavky mám tuším z předminulého roku :-)


A hromada!

Na závěr bych snad jen dala malou radu co se týče výběru plavek. Určitě bych nevybírala stylem ,,čím barevnější, tím lepší". V obchodě to možná vypadá krásně, ale zrovna v plavkách svítit jako neonka nevypadá moc hezky, ale spíše dětsky. Na mě to tak alespoň působí, protože opravdu barevné plavky nosí hlavně menší děti. Mnohem více bych vsadila na klasiku, tedy třeba normální černé plavky, tmavší podzimní barvy a podobně, které vypadají elegantně, dá se k nim kombinovat téměř všechno a celkově na těle vypadají i o hodně lépe ;-) Ovšem abych nekritizovala barvičky, pokud správně vyberete, tak i barvy sedí. Třeba moje mamka si ketos koupila krásné barevné plavky s květovanými vzory a přesto vypadají úžasně. Ono je to hodně o stylu, co nám sedí více a co se nám líbí více :-)
A co vy? Vsázíte spíše na barvy nebo tmavší odstíny plavek? Už jste si letos nějaké koupili.. ) ?

2 komentáře:

  1. Super článek, až mě to donutilo zavzpomínat na své plavky. :) Akorát teda ty svoje maličké už jsem dávno vyhodila. :)) Ale byly růžové s volánky na ramenou. :)) Jinak, jelikož tyhle tkaničkové trojúhelníčky mi nepadnou, letos jsem investovala do jedněch plavek od Trioly, které snad vydrží dlouho. :)

    carre-de-sucre.blogspot.com

    OdpovědětVymazat