pondělí 14. května 2012

Péče o nohy

Dneska jsem se vzbudila brzy ráno, zdál se mi nějaký psycho potrhlý sen a přestože nebyl nijak děsivý, probudila jsem a první co jsem slyšela bylo mé zběsile bušící srdce :D Tohle se mi už celkem dlouho nestalo.. Pak jsem pokračovala celodenním popíjením úžasného jablečnéhu džusu, focením a především plánováním článků na další skoro tři týdny! Asi se teď ptáte, proč tak dopředu.. No, ono je to hlavně proto, že už tento pátek jedu s rodiči na dovolenou. Strašně moc se těším, po nějaké době zase jedeme i s taťkou (protože ho normálně válení se na pláži nebaví) na plavbu obrovskou lodí po středozemním moři ( zastávky - Itálie, Francie, Tunis, Ibiza, Neapol, Valencie, Sicilie). Vždycky jsem chtěla jet na Sicílii a vidět sopku Etnu :-) To je sice jen na týden, ale pak ještě chceme být nějakou dobu v Itálii, navštívit šikmou věž, pak jedeme k jezeru Lago di Garda a do Gardalandu ( to je takový velký zábavní park, já jsem do těchto atrakcí úplný blázen), no a úplně na závěr pojdeme k nám na chatu do Rakouska. Takže se to dost protáhne, tím pádem už teď se snažím přednastavovat nějaké články, i když si stejně myslím, že to nestihnu. To by bylo jen tak k úvodu, teď už se ale pojďme podívat na dnešní článko-recenzi :-)
...Všechny fotky jsou focené z mého mobilu..

Péče o nohy


Taky se vám stává, že o sebe až přehnaně pečujete, ale na nohy vždycky tak nějak zapomene?? Já teda ano. Své chodidla nějak extra v lásce nemám a proto se o ně většinou ani nějak extra nestarám. Což je ale mylsím chyba a určitě by se jim hodila alespoň jednou za 14 dní nějaká větší péče. Já jsem vám to trochu sepsala a třeba si můžete udělat něco podobného :-)

Začneme tím nejlepším.. Vyhřívání v horké vodě :-) Můžeme strčit nožky do vany, nebo klidně jen do kbelíku na vody a relaxujeme. Je to vážně příjemné a kůže na nohách bude potom měkčí a následná péče bude mít ještě lepší účinky.

Dalším krokem je ta nejhroznější věc co existuje. Já tomu říkám prostě škrabka na nohy :D Dělá to hrozné zvuky, je to nepříjemné, prostě fuj. Ale přesto je to důležité a odstraňuje se tím ztvrdlá kůže na patách, palcích a podobně. Pokud to přežijete, zaručeně budete mít kůži krásně jemnou. Za to to stojí ne :-)



Teď už přichází na řadu jen to příjemnější. Uděláme si peeling. Já používám tento od Yves Rocher. Sice jsem ho koupila mamce, ale nakonec ho stejně více používám já než ona :D

Vyhlazující peeling na nohy - esenciální olej a voda z bio levandule, pudr z meruňkových jader. Bez parabenů. Neobsahuje živočišné složky. Dermatologicky testováno.

Jedná se o úžasný péeeling, který úžasně voní po levandulích a má skvělé složení. Na mě to působí jako písek smíchaný levandulemi. Částeček je tam spousta a proto je to na nohy moc příjemné. Výsledek je opravdu dokonalý. Moc doporučuji, protože pro mě to je takový menší objev měsíce!


Nohy jsou už krásně vyčistěné a jemné, teď už to chce jen nějaký skvělý krém na nohy. Je od Balea, o nichž většinou moc nenakupuji, ale tenhle krém jsem si moc oblíbila. Voní po pomerančích  a je krásně krémový, připomíná mi to spíše něco jako tělové máslo, jestli víte co myslím. Takže je opravdu ideální pro nohy. 
Na závěr, aby to bylo kompletní bych ještě doporučuji po ošetření nasadit na nohy speciální ponožky z přírodního bambusu. Já sama mám doma jedny z Body Basic, ale nemohla jsem vyfotit, protože byly zrovna v pračce :D

Tak, já už teď můžu jen doufat, že jste si z toho něco vzali a budete na své nožky trochu hodnější :-)


                                                BEILY@EMAIL.CZ           FORMSPRING

3 komentáře:

  1. Pěkný článek. Já na své nožky být hodná musím, protože tancuju a to s popraskanýma patama a nevím čím není zrovna to pravé. :) Ten peeling na nohy mám taky, a kromě toho, že skvěle voní, tak se mi na něm líbí, že ho stačí jen trošička. :)

    carre-de-sucre.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý krém na nohy hledám už poměrně dlouho, takže super tip, akorát se mi hodí:-)
    Mila de Illusoire

    OdpovědětVymazat
  3. Závidím ti ty dovolený! :)
    Super článek

    OdpovědětVymazat