úterý 12. listopadu 2013

Selly Hansen Hard As Nails



Značka : Sally Hansen
Název : Hard as Nails (French white tip)













Barva
Prostě bílá :) Myslím že ani žádné odstíny neexistují, takže není co dodat.

Krytí + výdrž
Předem musím upozornit, že se jedná o lak na francouzskou manikůru, tím pádem je asi jasné, že celé nehty se s ním lakují trochu blbě. Tím chci říct, že jsem skutečně musela přetírat asi 3x nebo 4x, než bílá skutečně zakryla celé nehty. Ale myslím že na takovou tu decentní fr. manikůru bude tak akorát. Výdrž je nadprůměrná, ale možná trošičku slabší než u laků od Catrice.

Celkový názor
Nevim proč, ale připadá mi, že žádná značka neprodává úplně obyčejný bílý lak. Nemohla jsem sehnat a protože mi tenhle ležel bez povšimnutí, vyzkoušela jsem na celé nehty. Není špatný, ale rozhodně nejsem nějak extra nadšená a pokud vím, tak laky od Selly Hansen jsou celkem drahé, takže tedy žádná sláva. Ale jak říkám, na fr.manikůru super. Koupila jsem v nějaké akci ještě s pečujícím sérem na nehty plus pásky na fr.manikůru.

+ Krom toho si můžete všimnout malých kamínků na prostředníčku. Myslím že to vypadá moc hezky a elegantně a já osobně jsem z bílých nehtů nadšená! Ještě před rokem mi to připadalo divné, teď to považuju za něco naprosto úžasného a až seženu pořádný bílý lak, budu nakovat na bílo ostošest ;)



5 komentářů: