úterý 8. října 2013

Maybelline Big Eyes dvoufázová řasenka


Značka : Maybelline New York
Název : Big Eyes Volum'exppress waterproof
Druh :  Dvoufázová řasenka


Co slibuje?
První řasenka od Maybelline NY s dvojitým kartáčkem na horní i dolní řasy dokonale nalíčí a zvýrazní každou řasu pro efekt opravdu otevřeného pohledu. Horní větší kartáček maximálně nadzvedne horní řasy, zatímco dolní mikro kartáček zachytí i sebemenší spodní řasy pro dotvoření 360° efektu.
  • 360° efekt pro objem,
  • patentovaný dvojitý kartáček,
  • lift-up kartáček (spirálovitý tvar rozevře řasy směrem nahoru a ven, rozevírá horní část řas),
  • spodní kartáček (zachytí a pokryje každou řasu bez zašpinění pokožky, rozevírá spodní část řas),
  • inovovaná formula obsahuje 10% polymer pro dlouhotrvající nadzvednutí řas.
  • oči působí rozevřenějším dojmem,
  • nadzvednuté horní řasy, plné spodní řasy.


Design
Růžovo-černý design je fajn, sice si myslím, že nejde o nejlepší řasenku co se vzhledu týče a více se mi líbí třeba one by one nebo jiné toho stejného typu. Moc se mi nelíbí uzavírání řasenky,je takové snadno otevíratelné, nejde prostě úplně utěsnit a proto mám pořád pocit že není úplně zavřená a vysychá. Asi v tom problém nebude, jen jde o hloupý patent. Mimo to mě trochu mate že kartáček není v těch tubičkách, ale uprostřed řasenky. Asi je to logické, ale prostě když otevírám, tak vždycky ten kartáček čekám jinde :D

 
Vůně
Já vím že řesenky si moc na vůně nehrají, ale některé vyloženě smrdí. Řeknu vám ale, že tahle řasenka mi docela dost "voní", berte tento názor ale s rezervou :)

Účinky a použití
Z řasenkou se pracuje velmi dobře. Kartáček pro horní řasy je takový obyčejný, ale myslím že svůj účel splňuje. Naopak jsem si úplně zamilovala kartáček pro spodní řasy. Je tak malinký, že si opravdu bez obav můžu nanést řasenku i na spodní řasy případně doladit pár drobností i na horních řasách. Celkově jsem od řasenky minimálně ušpiněná, takže manipulace s ní je opravdu výborná.
Co se týče samotných účinků, řasy dělá super, nic nenamítám,ale...něco mi tam chybí.


Výdrž
Je to taková výhodo-nevýhoda. Fakt, že jde o voděodolnou řasenku. Abych pravdu řekla, toho slovíčka waterproof jsem si všimla až teď při psaní článku, takže už chápu, proč mi tak neskutečně moc nejde odlíčit. Drží se opravdu zuby nehty, až mě z toho bolí oči, vyplýtvám hromadu odličovadla a pořád nic :D No ano, mám radost z řasenky, která se třeba při deštivém dni nerozteče, ale tohle je vážně brutální. Anebo to prostě jen chce odličovadlo na voděodolné řasenky :D

Závěrečné hodnocení
Není jediná řasenka od Maybelline, kterou bych nemilovala a která by nebyla kvalitní. Ale, tahle řasenka..Hezký nápad s dvěmi kartáčky, velký palec nahoru pro kartáček na spodní řasy, kartáček na horní řasy takový průměrný, trochu divné zavírání, luxusní výdrž, skvělá manipulace. Já jsem spokojena moc, nemám co vytknout. Jen pořád nevím, jestli dělá řasy skutečně tak BIG, jak se píše. Asi se mi o malilinko více líbil výsledek od řasenky Rocket Volum' ;)






8 komentářů:

  1. Já už klasické kartáčky vůbec nemůžu...

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravda, taky mě klasické kartáčky dost odrazují. Ale zároveň mám úchylku kupovat téměř všechny novinky od Maybelline co se řasenek týče :D

      Vymazat
  2. už jsem na ni někde koukala, ale nebyla jsem si jistá, jestli bude pro mě :/

    OdpovědětVymazat
  3. Taky se mi líbí nápad se štětečkem na spodní řasy, ale z fotky mi přijde, že tahle řasenka docela slepuje řasy, nebo se mi to jen zdá? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neřekla bych, spíše moje řasy jdou tak nějak do všech stran :D Ale je pravda, že moc nezahušťuje, tak to tak možná vypadá.

      Vymazat
  4. Ahoj :)
    nominovala jsem tě do tagu Liebster blog awards více se dozvíš tady:
    http://betweenpaperandmind.blogspot.cz/2013/10/liebster-award-tag.html

    Budu ráda když se zapojíš :)

    OdpovědětVymazat
  5. já jsem ji dostala k svátku a nejdřív jsem z toho horního kartáčku byla celkem znechucená:D přišlo mi, že moc nerozčeše.. ale teďka ho používám spolu s jednou lorealkou a jsem 100% spokojená:) ten malej kartáček je fakt šikovná věc:D jinak hezký blog, dávám follow:)

    http://sabiiixxx.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat