pondělí 2. července 2012

Vichy - Idéalia a Normaderm

Ahoj, dneska je tady taková menší Vichy recenze :-) Krémy jsem nějakou dobu používala ve vzorečku a celkem dlouho už mám tento článek v konceptech, takže tady je :-) Zítra očekávejte mé oblíbence za měsíc červen!

 

 

Vichy Idéalia

 

- Vyhlazující denní krém

VICHY IDÉALIA denní krém pro normální pleť je vyhlazující, hydratační a rozjasňující péče pro normální a smíšenou pleť. VICHY IDÉALIA denní krém je určen pro pleť se známkami stárnutí pleti, stresu a únavy. Vyhlazuje pleť, sjednocuje její odstín, působí proti vráskám. Pleť září, je jemná, pružná a svěží. Vhodné i pro citlivou pleť. Testováno pod dermatologickou kontrolou. Hypoalergenní. Bez parabenů.

Jaký je Vichy Idéalia doopravdy?
Vichy Idéalia je podle mě prostě další normální krém. Mě vždycky všechny krémy přišly tak nějak stejné a tenhle není žádnou výjimkou. Je v hezkém růžovém obalu a má opravdu hodně zvláštní květinovou vůni. Nevím jestli se mi to líbí nebo ne,. Na jednu stranu mi je to docela nepříjemné, protože je to silná vůně, ale po více použitích jsem si zvykla a už mi i voněla.. Takže to opravdu záleží na tom, jak si vůní sednete. 


Vyhlazuje plet, sjednocuje odstín, působí proti vráskám?
Vrásky nemám, tím pádem nemůžu posoudit, ale určitě můžu říct, že se krém hezky vstřebává do pleti, má příjemnou konzistenci a skutečně nějaký ten pokrok k lepšímu tam je.  Krom toho pleť je opravdu jemnější a zářivější.

Pro mě je Vichy Idéalia jen další !lepší! krém na pleť, který plní ty základní vlastnosti a skutečně pleti pomáhá. Žádná bomba to ale není a vzhledem k tomu že se jeho cena pohybuje kole 400-600 kč, tak je to trochu přehnané. No jo, Vichy je Vichy :-)




Vichy Normaderm


 


První globální péče pro ženy s účinkem proti všem 6 projevům nedokonalostí pleti. Lehká, nemastná a nelepivá textura pro optimální hydrataci pleti. Vhodné jako podklad pod make-up.
  • omezuje tvorbu pórů
  • odstraňuje stopy po akné
  • zabraňuje lesku pleti
  • snižuje začervenání pleti
  • uvolňuje ucpané póry
  • sjednocuje barevný tón pleti

Jaký je Vichy Normaderm doopravdy?
Naopak tento krém je pro mě jedno velké překvapení! Určitě také víte, že většinou se krémy vyrábějí s účinkem proti vráskám nebo suché pleti.. Nikdy jsem ale ještě nenrazila na krém který by byl určený pro problematickou a mastnější pleť. Vždy jsem měla trochu problém s esvou pletí, protože jsem měla mastnější pleť, ale po použití různých peelingu jsem měla naopak hrozně vysušenou. Vyhodou Vichy Normaderm je, že má pomáhat problematické pleti ale zároveň ji nevysušovat. Naprosto skvělý nápad že ano

Účinky?
Pomáhá ale doopravdy? Vichy Normaderm jsem používala několik týdnů ve vzorečku, takže už skoro jistě vím, v čem je dobrý a v čem ne. Vůně je příjemná, klasicky krémova a nijak nevtíravá. Konzistence je jemná a krémová. Po nanesení na pleť se rychle vstřebá a krém opravdu nemastí. Já jsem používala vždy na večer a ráno když jsem se vzbudila, pleť byla opravdu vyžívená, pružná a zářivá. Všimla jsem si i lepšího sjednocení pleti a proto jsem v té době vůbec nepoužívala BB cream nebo tonovací krém. Vlastně, ani už nevím, jak jinak to popsat slovy, ale tenhle krém je jednoduše úžasný! Podle mě jsou změny viditelné a při každém použití jsem z toho měla vyloženě radost, protože se s Vichy Normaderm dobře pracuje a ....Jsem opravdu nadšená ;-) SIce nejsem nějaký velký odborník na krémy, ale podle mě je opravdu velkou výhodou fakt, že to není ten klasický mastný krém pro suchou pleť, který vidím na každém rohu. Myslím že spokojení budou i ti se smížšenou nebo normální pleti a dokonce i ti se suchou pleti.. Pro mě je to opravdu velké překvapení a až vypotřebuji svůj momentální krém, běžím pro Vichy Normaderm :D


mimochodem, krém nemá vzhled klasického kelímku, ale vypadá spíše jako nějaký gel. Je pravdou, že obal je trochu matouci, ale uvnitř se skutečně nachází klasický nesmývatelný krém ;-)



6 komentářů:

  1. ja som vichy pouzila len par krat, ale naplo mi plet.. ja som nebola spokojna, ale uz si nepamatam ako sa vol ten krem..


    Súťaž o lak na nechty od Catrice a holografické samolepky na nechty. Prosím pripojte sa. Ďakujem :)

    http://dorota-art.blogspot.sk/2012/07/giveaway-o-catrice-samolepky-na.html

    OdpovědětVymazat
  2. Super článek :))

    http://sakfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj moc pěkná recenze a skvěle zpracovaný článek, jde vidět, že sis dala záležet! :-) JSME TVÉ NOVÉ FANYNKY! Našly jsme Tě přes blog http://zuzizuzana.blogspot.cz/ :-) Máš to tu moc pěkné a líbí se nám tady :-) Jinak já jsem krémy téhle značky nikdy nezkoušela, jsem věrná značce NIVEA. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé tak to moc děkuji za pochvalu! Já taky ráda navštěvuji váš blog ;-)

      Vymazat
    2. potěšení je na naší straně! :-)

      Vymazat
  4. super článok :)


    budem rada ak navštíviš môj blog a možno by sme sa mohli navzájom follownuť? :)

    http://moonlightdreams-miadra.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat