sobota 28. července 2012

Nákupy z Rakouska

Ahooj všichni, tak se po týdnu opět ozývám :-)
Týden v Rakouku uběhl opravdu rychle, jen škoda že nám moc nevyšlo počasí a jen 3 dny bylo opravdu slunečno celý den. Rozhodně nejlepší bylo celý den ležet na naší loďce a plout po jezeře a koukat na dno tyrkysové vody. Až to trochu roztřídím, hodím sem i fotky. Pro začátek mám ale menší post co jsem si vlastně přivezla - koupila. Kupodivu je toho docela hodně a mám ooobrovskou radost! Výhodou je, že jsem narazila na opravdu mega obrovské Dmko, kde byly opravdu všelijaké značky a nejvíce mě asi potěšily Essie, Manhattan, Catrice, spousta limitek které k nám ani nedorazily nebo jsem propásla a další. Nejraději bych vykoupila celou drogerku, ale nakonec jsem byla spokojená s pár maličkostmi po kterých jsem opravdu toužila :-)


Essence Pure Skin - Anti-spot 4in1 cream wash
Řada na pleť, na kterou já osobně jsem u nás ještě nikdy nenarazila, nebo se u nás prostě neprodává. Bylo tam vše od my skin i pure skin a nakonec jsem si vybrala tento cream-wash, který má nádhernou krémově zelenou konzistenci a ještě navíc úžasně voním. Dneska ráno jsem už i otestovala :D



Essence odlakovač
Věc, kterou má třičtvrtina česka, ale já jsem ji prostě ani za boha nemohla nikde sehnat. Doma se mi válel jen ten ošklivý acetonový smrad a já pořád čekala kde na něj narazím. Velká radost za opravdu málo peněz ;-)




Catrice - Allround Concealer
Vím, že v Rossmanovi se Catrice prodává, ale já jsem hrozně líná chodit přes celé město a tak nakupuji jenom v Dmku. Když jsem ale měla pultík s Catrice pod nosem, hned jsem si musela koupit tuhle Concealer paletku, kterou si všichni tak chválí ( konkrétně si pamatuji, že ji hodně používá Petra z lovelyhair a chválila ji i Mia z Kissbooku). Takže jsem opravdu neváhala a mám vážně radost. Musím říct, ale že jsem se opravdu hodně držela, abych si nekoupila i lak na nehty, protože ty jsou fakt luxusní.


Lak z Elle 
Nemůže chybět :-) Sice jsem chtěla ten fialový, ale nakonec jsem ráda i za tuhle nádhernou tmavou zářivou růžovou. Jakou máte vy?




Ombia cosmetics
Za kolik se u nás koupí štětec? Co já vím, tak i za obyčejný štětec na obočí jsem dávala kolem 60 korun. Jelikož mám v zásobě štětců docela mezery, málem jsem omdlela, když jsem narazila na tenhle set štětců v krásné taštičce za pouhé 3 eura!! Najde se tam štětec na makeup, úžasně jemný štetec na pudr, rty, oční linky, obočí a řasy a další dva na stíny. 7 štětců za cenu, za kterou bych si koupila tak jeden u nás. Kvalita se může zdát špatná, ale sadu používám už 4 dny a ještě jsem nenašla žádné známky nekvality. Navíc jsem na něj narazila v Hoferu ( něco jako náš Penny market, Lidl atd..). Haha, mám vážně radost :D


Toť vše, věcí spousta, v mé blízkosti mého bydliště nedosažitelné a přesto jsem se vlezla do nějakých 200 korun českých. Zítra se pokusím přidat fotky z dovolené ;-) Mějte se krásně a těším se na vás u dalšího článku!


1 komentář: