středa 16. května 2012

Listujeme...Dubnové Elle


Tak a už je tu středa! Už z dva dny jedu, nemůžu se dočkat :-) A protože cesta bude opravdu dlouhá, hned jsem zaběhla nakoupit nějaké časopisy ať mám co číst. Což mi úplně připomnělo, že jsem tento týden docela důkladně prolistovala a pročetla Elle a tak jsem vám vyfotila stránky, články a věci, které mě nejvíce zaujaly. Tady jsou!
ELLE květen
Úplně na začátek bych moc chtěla pochválit dárek a tím byla termální voda od Avéne. Nikdy jsem termální vody nějak neřešila až teď jsem zjistila, že je to neuvěřitelně příjemné a osvěžující. Akorát mi to připadá trochu jako žrout peněz, protože do takové lahvičky si můžu dát i normální vodu z kohoutku :D Ale jinak je to vážně moc fajn a až vypotřebuji tak se určit začnu po termálních vodách více koukat.


 Úplně na prvních stranách jsem si na první pohled zamilovala tohle zlaté pero. Už jen designově vypadá krásně, ještě k tomu ta krásná značka (ta cena už asi bude o hodně horší).. Možná to bude hlavně proto, že už delší dobu sháním nějaký korektor-rozjasňovač, který opravdu pomáhá :-)


 Proč nedám dopustit na facebook? Článek, který mě osobně se líbil moc, vzhledem k tomu že většina médii i lidí celkově na facebook tak akorát nadávají, že je tam plno úchylů a tak. Ano, to je pravda, ale na druhou stranu má FB i spoustu úžasných výhod a od té doby co jsem si založila profil mi už nic neunikne, mnohem více jsem se spřátelila s lidmi, s kterýma jsem se moc nebavila a tak dále. Konečně i nějaké to pozitivum :-)




Ach, ty barevné kraťásky nahoře! Přesně takové bych teď na letní sezonu potřebovala.



Další taková láska na první pohled. Pro tyhle lodičky bych pomalu i vraždila :D Krásná barva, krásně vypadají a i cena není nijak EXTRA příšerná. Jenže kde takové boty sehnat že jo, protože tuhle značku jsem v životě u nás neviděla a stejně má určitě velký podpatek na kterém bych se přizabila :D Tak můžu alespoň koukat a snít...


Všimli jste si té přiložené vůně? Na první přičichnutí mi tenhle parfém tedy neskutečně zavoněl. Akorát po nějaké době,co jsem Elle četla a já to pořád čuchala, začalo mi to nějak smrdět :D Ale i přesto je to fakt hezká vůně, protože mě normálně tyhlety nějak extra nevoní.


Další moc hezké boty. Zcela nedosažitelné díky ceně :D


Mezi top rozhovory bych určitě zařadila rozhovor s Alenou Buffon, Evou Herzigovou a Tinou. Moc hezká slova, i focení se jim podařilo.






Kdybychom si trochu chtěli zacestovat a nakouknout do jiných zemí, tak právě v tomhle článku o Tokiu. Pro mě opravdu hodně zajímavý článek plný informací.


Pro pobavení přidávám sloupeček dva týdny k totální proměně, který mi připadá úplně nenormální. Zajímalo by mě, který normální smrtelník by tohle dělal. V jednom kuse pít nějaké čaje, hladovět, v šest hodin běžet deset kilometrů a pak ještě spolykat deset předražených tabletek. No děkuji pěkně :D



Kupodivu se tu objevil článek za "málo" peněz. No, tak oblečení bylo opravdu trochu levnější, ale ve většině případech byly dívky na fotkách téměř polonahé, takže za málo peněz si toho asi opravdu moc nekoupíme. Přesto se tam ale našlo i pár moc hezkých a levných věcí.


Pro inspiraci, ano i v obyčejném Tescu se dají sehnat takové krásné šaty :-)


Na závěr ještě můj oblíbený článek o blogerce, která celé mládí neměla žádné přátele a nakonec si je našla právě díky blogaření, psaní článku atd. Ano, tady se ukázalo, že mít blog má hned několik opravdu dobrých stránek :-)


Na závěr nemůžu vynechat úryvek slov Aňě Geislerové...

Co chci....Chci se probudit neunavená ve voňavé posteli zalité sluncem. Moje pyžamo se skládá z dílů patřících k sobě, jsem po ránu nerozcuchaná a mám růžové tváře. V koupelně s francouzským oknem jsou štůsky malých, velkých a největších ručníků v jedné barvě. Nejsou vlhké ani neleží na podlaze. Ve skříni visí samé krásné věci a komínky na policích jsou jako podle pravítka. Budím děti laskavým slůvkem a ony se s úsměvem vrhají do nového dne. Čistí si zoubky bez vyzvání a samy se oblékají do čistých a vyladěných šatů. Snídáme všichni plní plní optimismu a povídáme si o tom, co koho čeká. Pro děti přijíždí odvoz a my rodiče je líbáme na čelíčka na zápraží našeho rozlehlého velkodomu. Pak v klidu dopíjím kávu a odjíždím do práce. Jsem perfektně připravená a zorganizovaná. Nic nezapomínám a odcházím zásadně od dořešených věcí, nic nenechávám na pak. Poobědvám s přáteli něco tak zdravého, že mládneme přímo nad talíři. Odpoledne zařídím pár drobností.
Nákup jídla, vína, akcií, realit, zlata a komodit, opravdu auta, plakáty na bazar, novou kolekci šperků, design tenisky, manikůru, pedikůru a zkoušku u krejčové. ..Posilovnu, jogu a spinning. Mezitím si odskáknu na tiskovku, dám pár rozhovorů, napíšu článek, zajdu na výstavu a na demonstraci, zachráním laboratorní psy, podepíšu dvě petice, podojím krávy, upeču chleba a pak sjedu děti a vezmu je na pár kroužků. 
.......................
My dokonalí, asi chci být dokonalá. Ano, za takovým cílem má smysl se hnát.

Celý článek najdete na poslední straně, dle mého se to moc hezky čte.. Ach kéž by byl život opravdu takový :)
Tak teď když jsme se tak zasnili, tak už mi nezbývá nic jiného než se s vámi rozloučit. Mějte se krásně a uvidíme se zase u dalšího článku!

A jen tak mimochodem, rozhoduji se, jestli si mám koupit časopis Cosmpopolitan nebo Harper´s Bazaar.. Nevíte kolik stojí? A který by jste mi více doporučili?? Já se prostě ne a ne rozhodnout :-)



1 komentář: