pondělí 19. listopadu 2012

RYOR dvoufázové odličovadlo + pleťová voda

Dnes přináším recenzi dvou výrobků od značky Ryor, které nemám nijak extra dlouho, ale přesto jsem si je moc oblíbila a přesvědčilo mě k tomu, že budu určitě muset vyzkoušet i další produkty ;-) Však koukněte se sami.





Ryor Aknestop - Bylinné tonikum na problematickou pleť

- je určeno na čištění mastné, problematické pleti s projevy akné. Extrakty ze šalvěje, jalovce a Tea tree oil mají adstringentní a protizánětlivý účinek

Pleťová s jednoduchým designem a vodnatou konzistencí...Ale kdyby to nebyla voda, tak už to asi nebude pleťová voda že ano :-) Přesto moc tuhle konzistenci nemusím, protože nikdy nedokážu odměřit to správné množství a vždycky přeliju trochu více než chci. To ale zcela opomenu díky naprosto dokonale ozdravné vůni. Víte jak voní takové ty zázračné olejíčky, tymiánové masti a postřiky z lékárny? No, tak přesně takhle voní tato pleťová vůně. Není to žádná dotěrná parfémovaná vůně z drogerie, ale prostě bylinková lékarnová vůně z které já osobně mám hodně dobrý pocit. Možná vám to bude ze začátku připadat trochu nezvyklé, ale mě už je tato vůně vážně příjemná. A účinky..? Ty já nikdy nedokážu odhadnout, ale myslím že čistí moc hezky a já osobně jsem zaznamenala, že po používání mám lepší pleť než obvykle. Rozdíl tam rozhodně je! Takže všem kteří chtěji krásně vonící pleťovou vodu s účinky pro problematičtější pleť, tak určitě neváhejte. Aknestop jsem koupila v Rossmanu ( asi za 80 kč?). Mimojiné je v lahvičce 200 ml, což je fajn. Jinak já bych celkově řekla že řada Aknestop od Ryoru hodně pomáhá ;-)





Ryor - Dvoufázová odličovací emulze pro všechny typy pleti 

Slouží k večernímu odličování včetně očí, které se skládá - 1. čištění odličovací emulzí, která odstraní voděodolný makeup, řasenku a další nečistoty a za 2. dočištění pleti tonikem ryor, který odstraní pot a zbylé nečistoty. Obsahuje extrakt ze světlíku lékařského a komplex hydratačních látek. Emulze není parfémovaná.

Emulzi jsem koupila nedávno, minulý pátek a jsem opravdu nadšená. Je to další takový opravdu jedinečný výrobek. Sice je to 150 ml, takže na odličovadlo je to docela málo, cena byla 120 kč, což také není nejméně, ale stejně jsem toho názoru že se to vyplatí. Nejvíce mě zaujal vzhled emulze. Na spodku je zelená emulze a nahoře bílá. Proto se jí nejspíš říká dvojfázová...nebo jinak jsem to nepochopila :D Teď ale přejdu ke třem hlavním věcem které mě zaujaly..Vůně, konzistence a čistící schopnost. 
Vůně je prostě..podivná! Znovu vám ji můžu přirovnat. Jednou jsem dostala od mé kožní takovou vodičku na problematickou pleť, která vážně  divně smrděla...Měli jste taky něco takového, speciálně od kožní? No, tak takhle voní (smrdí) tahle emulze. Naštěstí jde cítit jenom při nanášení a po minutě už vymizí a nejde vůbec cítit. Mě ale tyhle ozdravné vůně vážně nevadí, protože alespoň opět vím, že v tom nejsou žádné parfémy a podivné drogerkové látky které pleti třeba akorát škodí.
Konzistence je opravdu překvapivá. Není to voda ani, gel...podle mě je to prostě olej. Po nanesení je pleť promaštěná a zhydratovaná a když si ji ještě protřete rukou, tak je to opravdu jako krém nebo masážní olej. Tím pádem jde díky olejnaté konzistenci všechen makeup skvěle dolů. To je ta třetí výhoda - odličuje opravdu dokonale. Jetšě více mě ale překvapilo jak čistí i nečistoty které nemají s makeupem nic společného. Dva dny jsem na sobě neměla žádný makeup ani líčidla, ale když jsem v neděli použila tuto emulzi, vatový tamponek byl celkem hodně špinavý (a t o jsem byla dva dny odlíčená)...Z čehož plyne, že skutečně čistí nejen makeup ale i odumřelou kůži, pot a jiný nepořádek který za den pochytíme na svůj obličej aniž bychom o tom věděli. Za mě obrovské plus!



Po protřepání



Dvoubarevná emulze

Máte některý z těchto produktu? Jaké máte zkušenosti? A jaký je váš oblíbený výrobek od Ryoru..moc by mi to pomohlo, protože se vždycky nemůžu rozhodnout co si koupit příště :-)
Mějte se krásně!

1 komentář: