středa 5. února 2014

Mí šperkoví favorité #2 ( My Jewelery Collection )


Souhrn mé skromné šperkovnice jsem dělala naposledy v roce 2012, což je tedy už dost dlouho. Celkově jsem moc nových kousků nenasbírala, protože je mi vždycky v obchodech líto utrácet třeba 200 kč za náhrdelník, když můžu mít za tu stejnou cenu tričko. Prostě vždy upřednostním oblečení, tím pádem toho nemám moc. Nicméně, o Vánocích jsem si udělala radost a pár kousků si objednala přes ebay za opravdu směšné ceny.




1. Náhrdelník z kterého mám naprosto největší radost. Řeknu vám, to je teda úlovek! Úplně stejný jsem zrovna nedávno viděla v nějakém modním časopise s cenou kolem 300kč ..Já jej koupila za necelých 60 kč! Je kvalitní, krásný, extravagantní a na krku vypadá krásně.










2. Ostnatý náramek jsem si už dlouho přála. Myslela jsem, že bude trochu menší, ale i tak je totálně boží. Už mi ho chválilo opravdu hodně lidí, nosím jej moc ráda. Akorát musím dávat pozor, abych někoho nepobodala :D







3. Asi nejmíň oblíbený náramek z těch tří, které jsem si koupila. Je opět takový větší, extravagantní, líbí se mi. Akorát se mi vyvléklo poutko na zapnutí, takže to musím co nejdřív opravit :/ Ale občas si říkám, že kdyby byl o trošičku menší, tak by byl ještě lepší :D






4. Tenhle náhrdelník s trojúhelníky jsem si přála už dlouho. Je krásný, jemný a líbí se mi, že není moc vyřvaný. Je trochu delší, takže občas blbě sedí a někdy je pro mě fakt oříšek najít tu správnou kombinaci, kdy jej nosit. I tak ale opět velká radost. Akorát mi tedy došel s vadou, takže musel projít menší úpravou, ale vše už je v pořádku.



Omlouvám se za blbou fotku, ale na tílku neseděl úplně tak jak má a nechtělo se mi kvůli tomu převlíkat :D


5. Miluji tenhle symbol. Sice mě dost namíchlo, když se mě někdo zeptal jestli jsem directionerka (Věřili by jste tomu že právě tato ležící osmička je "prý" znak fanoušků One Direction?). Celkem mě uráží, že si přivlastňuji takový hezký symbol, který značí nekonečno. Ne že bych byla hater 1D, ale prostě..:D No ale, náramek je to vážně luxusní. Takový jemný a přesto krásný :)






6. Posledním kouskem je náhrdelník, který je takovou zmenšeninou náramku zmiňovaného výše. Zase bych ho přirovnala k takovému tomu jemnému šperku, který ale přesto dokáže na první pohled zaujmout.





Jak jste si asi mohli všimnout, jsem tak trochu straka, tedy opravdu skoro všechno je zlaté. Od mých šperkových favoritů z roku 2012 jsem se hodně změnila. Předtím to byly samé barvičky a teď jsem spíše nadšená právě ze zlaté barvy a hlavně jsem si úplně zamilovala velké náhrdelníky a ostny.

Co se týče cen, tak žádný kousek nestál víc jak 90 korun. Většinou mě vše stálo nějakých 20-30 korun, akorát 1. a 4. náhrdelník stály 60 a 90 tuším. 
Na ebayi jsem koupila od prodejců jewelry-work, sanhe77, madeonline88 a au.supershop. Bohužel už odkazy, kde jsem je koupila neexistují, ale myslím, že se určitě dají dohledat ;)

A co vy? Který ze zmiňovaných kousků se vám líbí nejvíce :)?

17 komentářů:

  1. Tak ten infinity náramok mám rovnaký aj ja a zdalo sa mi že som niekde videla fotku, že to majú 1D ako znak, nuž čo už s nimi :D
    A ostnaté náramky by sa mi páčili, keby to nenosili samé pubertálne deti v mojom okolí a takisto tie masívne náhrdelníky. Keď to ale vie niekto pekne skombinovať a nenosí to len kvôli tomu dnešnému 'swagu' tak to už je iné :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak ten první náhrdelník je úplně TOP :OO lost-strength.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Všechny jsou krásné, ale ten první je úplně nejlepší! :D A za 60 Kč? Snad nikdo by neváhal :D

    OdpovědětVymazat
  4. Máš strašně krásnou sbírku!:)
    mě osobně se líbí všechny :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zlatý a ostnatý věci jsou top ;) !!

    OdpovědětVymazat
  6. Infinity náramok je veľmi pekný.. :)

    OdpovědětVymazat
  7. a lovely collection I love everything *0*

    恵美より ♥
    emi-doll.blogspot.jp

    OdpovědětVymazat
  8. Naozaj krásne kúsky! Najviac ma zaujal prvý náhrdelník ale inak všetky šperky sú niečim krásne a výnimočné.
    Inak na mojom blogu práve prebieha giveaway a chcela by som ťa na ňu pozvať :)
    http://nalensworld.blogspot.sk/
    AnLen

    OdpovědětVymazat
  9. we love all these pieces, they're perfect for dressing up a look. We're totally obsessed with the first layered necklace, it's so unique!

    www.mkstyleramblings.blogspot.com.au

    OdpovědětVymazat
  10. Great post, sweety)
    If you want, we can follow each other. Kisses
    http://fashionsecrets-oksana.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. wow i like this jewelery :) would you like to follow each other? ;) let me know

    xoxo
    Sophie
    www.youknowyouloveme7.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. ten masívny zlatý náramok reťaz je krásny, ale všetky doplnky v tvojej zbeirke sú krásne. :)
    Ms Rontgen | expressing myself

    OdpovědětVymazat
  13. moc hezke, vsechno, na nahrdelniky mam slabost, tak nemuzu vybrat jeden :)

    OdpovědětVymazat
  14. Máš skvelý vkus !! Všetko by som brala ! :3 Krásne vecičky :)

    OdpovědětVymazat