sobota 14. července 2012

Oriflame - Pure Colour Floral Nail Polish

Krásné poledne! 
No, i když já bych měla říkat spíše dobré ráno :D Taky máte takhle šíleně přetočený čas? Chodím spát ve dvanáct a to se musím nutit, a ráno se nevyhrabu z postele dříve než v půl jedenácté. Hrůza..
Také bych chtěla všem moc poděkovat za přáníčka k narozeninám, moc mě to potěšilo :-)
Sice jsem měla v plánu napsat něco úplně jiného, ale tímhle lakem jsem tak šíleně uchvácená, že o něm prostě musím napsat...

 
Pure Colour Floral Nail Polish

Oriflame - Pure Colour Floral Nail Polish

Lak jsem dostala od kamarádky dárkem a už v lahvičce jsem si ho zamilovala. Na ilustračním obrázku není vůbec tak pěkný jako ve skutečnosti, jde o mnohem sytější růžovou. Ještě ten den jsem lakovala a vážně si ho nemůžu vynachválit. Nádherně se s ním lakuje a stačí jedna vrstva. V závěrečné podobě můžete vidět nádherně sytou růžovou , která obsahuje i trošičku lososové barvy, ale já bych to nazvala vyloženě Barbie barvou. Nejen že od rána do večera zírám na svoje nehty, ale už si ho půjčila i moje mamka na nohy, takže se stal vážně oblíbencem :D Pro mě momentálně jednička ze všech laků co mám ;-)
- Na stránkách Oriflame se kritizuje, že má slabou výdrž a už po pár hodinách je lak ošoupaný. Já jsem více pečlivá, takže dávám dvě vrstvy a ještě podkladový lak, takže nevím jestli je to tím, ale já mám právě naopak nehty i po třech dnech pořád nepoškozené. Akorát palec jsem si musela odlakovat, protože jsem krátce po lakování šla do bazénu a tam se mi trochu setřel. Jinak ale vážně láska na první pohled :D

Fotky - jsou možná trochu divně upravené, ale snažila jsem se to upravit opravdu do té reálné barvy, protože tu foťák nikdy nezastihne.






Asi ta nejreálnější barva ;-)

Mějte se krásně a uvidíme se zase u dalšího článku!


2 komentáře:

  1. Hezký blog.Jsem tvoje členka a prosím kukni :) http://www.colorwardrobe.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem tvoje členka? Jsi si jista :D ? Buď jsem úplně slepá anebo ty si vymýšlíš ;-)

    OdpovědětVymazat