sobota 1. února 2014

On my wishlist #3 - Únor



Celý leden jsem nic nenakupovala, šetřila a...víte jak to dopadlo? Nekonečně dlouhým wishlistem a seznamem věcí, které mi došly a nahromadily se mi do pomyslné kolonky "nutně koupit"! Některé položky si chci co nejdříve koupit, jiné do budoucna jako přání a nakonec i ty hodně vzdálené vysněné ;)

Oblečení, boty a doplňky

Sukně

Nedovedete si představit, jak moc tenhle typ sukně chci! Brala bych všechny barvy, mám asi milion nápadů s čím je kombinovat, jak je nosit..ale prostě nemůžu žádnou sehnat. Dávám tomu šanci ještě tak 3 týdny a pak si ji jinak asi objednám přes internet.

 

 

Céline kabelka

Láska na první pohled. Asi budu muset ještě hodně dlouho snít, ale jednou ji prostě mít musím ♥

Kožené legíny

Normální legíny moc nenosím mezi lidi, ale tyhle kožené vypadají krásně a určitě bych je nenosila jen doma.




Knihy

Nepřečtených knih mám teď úplnou hromadu, ovšem i po Vánocích vycházejí stále nové a nové knihy a mne zaujaly právě tyto dvě na první pohled.


Zlodějka knih -  Markus Zusak




Ne že bych měla ráda knihy s válečnou tématikou, ale mám slabost pro dojemné příběhy a právě tato kniha mě zaujala i díky shlédnutí traileru, protože právě film se stejným názvem teď dávají v kinech. Na film nepůjdu, ale knihu si chci přečíst určitě.




Spolubydlící - John Lutz

 

Že někdo vypadá jako šedá myška, ještě neznamená, že nám neudělá ze života peklo.
Hledání nového spolubydlícího je pokaždé krok do neznáma. Jenomže Allie Jonesová nemá jinou možnost.
Hedra Carlsonová jí připadá jako sázka na jistotu. Stydlivá šedá myška určitě nebude pouštět hlasitou muziku a nechávat na podlaze špinavé ponožky.
A přece je na Hedře cosi divného. Nepokrytě Alii závidí, jak vypadá a jaký vede život. A pak začnou ty obscénní telefonáty – Allie netuší, kdo jí volá, ale on zná její jméno. Potom se jí ztratí kreditní karty. A nakonec ke svému
zděšení zjistí, že Hedřin šatník má naprosto stejný obsah jako ten její.
Allie o tom nemá ani tušení, ale její unylá spolubydlící se s ní zdaleka nedělí jen o nájem. Krvavá noční můra právě začíná…


Kniha sice nemá tak dobré hodnocení, ale uznejte, že anotace i celý nápad na téma zní luxusně!














Kosmetika

Adidas deo

Co dodat, miluji tuhle řadu a hodlám u ní zůstat.

Maybelline Master Precise liquid eyeliner

Stálice, nejlepší fix na dělání linek. Bohužel už mi téměř vyschla, takže honem pro novou!

Etude house dr.lash ampule

Ne že bych měla krátké řasy, ale proč je nemít ještě delší. Tohle sérum prý zázračně prodlužuje řasy. Podle obrázků to vypadá, že fakt funguje. Určitě chci zkusit.

Etude house - Play color eyes

Nádherná paletka ♥

Ostatní

Yankee candle

Vosky už mám, teď by to chtělo ještě nějaké svíčky. Škoda jen, že jsou tak drahé :/

10 komentářů:

  1. A zkoušela jsi linky od Dermacolu? Ty si zase nemůžu vynachválit já :-)))
    Ty paletky jsou opravdu krásné, ale nejsem si jistá tou červenou tam :D
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezkoušela, ani jsem si nevšimla že by Dermacol prodával linky :D Tyhle od Maybelline ale už používám skoro 2 roky a opravdu jsem maximálně spokojena ;) Haha, té červené jsem si ani nevšimla, no nevím kdo by to nosil :D

      Vymazat
  2. Tiež sa mi veľmi páčia skater sukne, sú na mojom pomyselnom wishliste už dlhšie :) V poslednej dobe sa mi aj tie legíny zapáčili. A nejaká pekná kabelka by sa tiež hodila,ako tak pozerám :D A spreje od Adidasu mám veľmi rada :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! Hlavně mě štve, že nemůžu žádnou takovou sukni sehnat u nás v obchodech :/ Všechny jsou takové až moc objemné nebo příliš dlouhé. Snad se mi poštěstí a tobě taktéž ;)

      Vymazat
  3. Máš krásný blog ;) Narazila jsem na něj úplně náhodou a jsem ráda přidávám se do pravidelných čtenářů :) Ráda bych tě pokud tě to neurazí pozvala i na ten můj: www.lucieruzickova.blogspot.cz ;))

    OdpovědětVymazat
  4. Taky sháním už dlouho svou vysněnou a dokonalou "skater skirt", ale taky jsem ještě nenašla žádnou, která by se mi líbila na 100 procent... :( Céline bych bez pochyby taky brala, ale ta cena je bohužel trošku jinde no...:D A mimochodem, když jsi zde uvedla tu knížku Spolubydlící, vzpomněla jsem si na stejnojmenný film, který jsem viděla, hraje tam Leighton Meester a musím říct, že po skončení jsem se bála chodit sama po baráku...:D Zajímalo by mě, jestli ta kniha byla třeba předlohou nebo jestli je to jen shoda názvu... :)

    www.thingsbydebie.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za tip :) Celkově jsem si moc oblíbila uplé kalhoty protože tak skvěle tvarují.

    OdpovědětVymazat