pondělí 6. ledna 2014

Pomlouvání Ladyboxu #3 Prosinec


 


Myslím, že objednat si Ladybox na Vánoce a otevřít ho až 24. je u nás blogerek snad nejmíň překvapivá věc. Už jsem tento boxík hodněkrát vynechala, ale Vánoční vydání jsem si prostě nemohla nechat ujít. Pojďme se kouknout, jak u mě jednotlivé produkty pochodily.





DESIGN KRABIČKY
Jsem víc než spokojena. Červená Vánoční barva nemohla samozřejmě chybět a mozaikové barevné baňky jsou také krásné. Možná že ještě více jsem očekávala sněhové vločky, ale myslím i těch se ještě během zimy dočkáme :)

DOPIS
Kartička taktéž krásná červená, z druhé strany zelená, hezky přehledná. Sice písmo z druhé strany je zase takové světlounké bílé, ale pořád lepší než z boxu, který jsem hodnotila minule.


OBSAH BOXU
Tento měsíc nás čekalo celkem 9 výrobků, z toho 6 plných balení, 1 cestovní balení a 2 sady vzorků! To je hodně chvalihodné ;)

ZIAJA OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ GEL LIMETA-CITRUS
To je snad poprvé, co jsem měla radost ze sprcháče, protože mi zrovna došel a vážně se mi nechtělo o prázdninách něco takového shánět po obchodech. Sprchové gely od Ziaji mám moc ráda, tohle balení je opravdu hodně velké a voní nádherně po citronecha limetkách. Je vážně hodně osvěžující a já mám radost.




 



COSM'ETIKA OČNÍ STÍNY
Může mi někdo říct, proč strkají do boxu výrobky v takhle trapném obalu? Přežila bych to, že to nemá žádný vzhledný obal, je to v pidi rozměrech a dost nepraktické. Ale že k tomu nedokážou ani přidělat hloupý kryt, to už je vážně hodně. Stín jsem dostala hezký hnědý, líbí se mi, pigmentace pro mě dostačující, špatnou výdrž jsem nespozorovala, ale absolutně nevím jak ho mám skladovat -_- 












LADYBOX ŠTĚTEC NA OČNÍ STÍNY
Štětců mám asi milion, nejdřív jsem si řekla ok, ale po vyzkoušení jsem si ho také moc oblíbila. Hodně dobře se mi s ním pracuje, design má pěkný a tak se stal mým vůbec druhým nejoblíbenějším štětcem na oční stíny.







JORDANA TEXTUROVACÍ LAK NA NEHTY
Však víte, že já mám ráda tyhle ztřeštěné zelené a modré laky. Jde o můj první lak s "pískovým" efektem a já jsem za tuhle zkušenost rozhodně ráda. Ano, mám z něj radost. Fotky a podrobnější recenzi si můžete přečíst ZDE







 
ANATOMICALS HAND SANITIZER
Miluji Anatomicals! Líbí se mi jejich produkty, s těmi co mám jsem moc spokojená, mají krásné designy a proto mě i tenhle podivný produkt hodně potěšil. Desinfekční gel vlastně ani nemám a tenhle je vážně super. Má pěnovou konzistenci, což se taky hodně voní a já z něj také trošičku cítím citrus. Jestli působí netuším, ale je to vážně působivá a využitelná věcička. Snad jediná věc co mi trochu vadí je, že mám po použití trochu ulepené ruce.




 

NATURA SIBERICA VZORKY
- krém na ruce a denní krém na obličej
Vzorečky nejsou úplně poloprázdné, takže jich jde využít i víckrát než na jedno použití. Ja zatím zkoušela jenom krém na ruce a jsem opravdu hodně spokojená. Voní krásně po květinách, rychle se vstřebá a mě opravdu hodně vyhovuje.









MIXA VYŽIVUJÍCÍ KRÉM NA NA OBLIČEJ A TĚLOVÉ MLÉKO
 Od Mixa jsem dostala promašťující tělové mléko a vyživující krém proti vysušování pleti. Jelikož mám spíše mastnou pleť, krém určitě nevyužiji.Tělové mléko ale voní tak typicky "niveovsky" a ikdyž jde vidět, že je hodně olejnatý, pokožku kupoivu nezanechává mastnou. Je vážně moc příjemný, za mě určitě palec nahoru.



RACIO BISCUITOS LESNÍ OVOCE
Jídlo moc nepovažuji jako výrobek, ale spíše takovou maličkost do počtu. Rozhodně ale nemůžu říct, že by mě nepotěšila. Jídla není nikdy dost, obvzlášť toho sladkého a přitom i celkem zdravého :D Nebyly to nejlepší sušenky co jsem kdy jedla, ale pochutnala jsem si.









PALMER'S BODY GLOSS TUBE
Další nepostradatelná věc, které nikdy není dost. Tělové mléko bych asi nijak zvlášť neřešila, ale tohle je něčím zajímavé. Obsahuje totiž třpytky, takže po namazání se trošičku třpytíte. Není to takové jako disko koule, ale spíše jako když si dáte na obličej trochu rozjasňovače. Zkrátka to není vidět na dálku, ale když se kouknete na světle opravdu pozorně, uvidíte. Mě osobně se to líbí moc a třeba v létě to bude vypadat na rukách a dekoltu skvěle. Akorát tedy nic moc nevoní, ale to pro ten třpytivý efekt přežiju. 
Od této značky jsem ještě nalezla v boxu vrozečky tělového másla a tuším že krém na obličej.

Tady na fotce můžete vidět hnědý oční stín zmiňovaný výše a především si můžete všimnout drobného třpytu na ruce po nanesení totohle Body Glossu ;)



CELKOVÉ HODNOCENÍ
Ikdyž jsem prvně byla z balíčku celkem zklamaná, nakonec musím uznat, že mi boxík hodně sedl a s ničím nejsem vyloženě nespokojená. Možná jsem trochu postrádala nějakou dekorativní kosmetiku, ale té jsem dostala na Vánoce až  až,                                                       takže jsem to rychle vstřebala :D 
Ale opravdu, sprchový gel a tělová mléka uvítám vždycky. Hnědý stín i se štětcem mě moc potěšil, hnědá je snad jediná barva, kterou si občas na oči dám. Neobyčejný lak v mé oblíbené barvě taky potěšil. Stejně tak značka anatomicals s praktickou dezinfekční pěnou. Jakožto milovník jídla jsem sušenky taky uvítala, z krému mám taky radost a na závěr ten třpytkové tělové mléko mě vážně dostalo. Ano ano ano! Velká spokojenost, tentokrát se jim Ladybox moc moc povedl ♥ 





www.ladybox.cz

     





1 komentář:

  1. Krabička má krásný vnitřní design a nejvíce mě asi nadchl růžový štěteček a antibakteriální gel (pěna).
    Pěkný článek! :)

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat