sobota 28. prosince 2013

Co jsem našla pod stromečkem v roce 2013



Tradičně jako každý rok nemůžu ani letos vynechat Christmas Haul, neboli co jsem dostala na Vánoce :) Letošní Ježíšek se celkem lišil od minulých roků a to hlavně proto, že zhruba 70% všech dárků jsou z ebaye. Řeknu vám, možná je to i v něčem lepší. Mít přesný seznam a najít pod stromečkem opravdu jen to co využiji a skutečně si přeji :) Upřímně, jsem naprosto nadšená! Však se podívejte sami..



Začala bych kosmetikou, která byla letos opravdu štědrá. Krom jedné věci jde ve všech případech o populární asijské značky (korejské). Aaa mám takovou radost!

zleva
Yves Rocher orientální sprchový olej
Holika Holika Jewel Light under eye maker  /rozjasňující tužka pod oči
Tony Moly Cat Chu Wink Tony tint  /červený lesk na rty
Etude House Precious Mineral BB cream Bright Fit  / BB cream
Etude House Surprice Stick concealer  /korektor
Innisfree Jeju Volcanic Liquid nose pack  /maska na nos z vulkánů z ostrova Jeju
Etude House Dear My Blooming Lips RD304  /rtěnka
Innisfree No Sebum mineral powder  /minerální pudr
Mizon Acence Blemish Out Pink Spot  /sérum proti akné



Dále jsem dostala celkem velkou dávku bižuterie. Ani nevím proč, ale skoro všechno je zlaté :D Jde hlavně o trochu extravagantnější náhrdelníky a 3 náramky. Blíže vás s každým kouskem seznámím v samostatném článku. Nechci to odfláknout a nafotit tyhle kousky i jak vypadají na krku, odkazy kde koupit a podobně ;)




Nejroztomilější dárek vůbec :D Podložka pod myš ve tvaru prasátka je naprosto úžasná! Na první pohled si všichni myslí, že je hodně malá, ale já s tím počítala a myslím že je dostačující ;)



Ani Ladybox nemohl samozřejmě chybět. Co se v něm objevilo už asi většina ví, ale o tom se vyjádřím také až v samostatném článku.



5 kusů asijských cotton masek. Dohromady stály jenom asi 80 korun a já osobně tenhle typ masek upřednostňuji před těmi klasickými. Použití je jednodušší a baví mě to vždycky nasazovat :D



Ano, jsem fanoušek značky Yankee Candle. Nemohla chybět krásná aromalampa ve tvart květiny, zapalovač a dva vonné vosky (Mandarin Cranberry a Sweet Strawberry). Pokud máte k sehnání v obchodech, určitě kupujte..voní nádherně :)




Samozřejmě nechybí ani pořádná dávka knih!

Vampýrská Akademie 2 Mrazivý polibek
Prozření Mary Dyerové
Rudá jako rubín
Hostitel
Korejština konverzace
Krásná katastrofa
Rozpolcení (2.díl Dědičky)
Jsem roztříštěná
Hunger Games vražedná pomsta



Konečně přišel na řadu i fén! Kdyby jste viděli, co za hrůzu jsem do té doby požívala :D Není to žádný Remington ale myslím že plnit svou funkci bude.Navíc má moc hezký design.




"Krabička" na svíčku. Je nádherná ♥



Ne, není to plastelína ale barvy na vlasy :D Je to jenom taková jednorázovka, ale prostě mě láká trochu experimentovat s vlasy a rodiče mi barvu nedovolí  (asi bych ani nechtěla na nějak dlouho dobu mít červené vlasy..).



Jediný kus oblečení, který jsem dostala. Nejdřív se mi nelíbila, ale teď ji nosím nonstop. Je pohodlná a teploučká.



Málem bych zapomněla na hlavní dárek, zrcadlovku! Je úžasná! Akorát jsem ještě pořád zmatená z těch funkcí a tak musím ještě trochu prolistovat manuálem. Ještě jsem dostala jeden objektiv navíc, "prý" fotí do dálky...no jo, jsem zmatená :D



Mimo jiné jsem ještě dostala kolečkové brusle, z kterých mám taky velkou radost, protože jsem je dlouho postrádala. Dále učebnici Korejštiny do sbírky, pár zahraničních magazínů, album mé oblíbené skupiny a obal na tablet. Co se týče oblečení, s mamkou po novém roce letíme na výprodeje, myslím, že je zbytečné nakupovat oblečení před Vánoci za plné slevy..Takže to ještě příjde :)



Uff, teď už je to vážně všechno. Ježíšek byl letos opravdu moc štědrý a jsem mým rodičům moc moc vděčná. 
Pokud to považujete za chlubení, moc se omlouvám, ale tento typ článků momentálně píše nebo dělá videa asi tak 99% blogerek a youtuberek, takže na tom nevidím nic špatného. A ano, opravdu se možna chci trošičku pochlubit jak skvělé mám rodiče a i po letech nezapomněla co všechno jsem vlastně dostala :) Nic na tom není, jsou Vánoce, mějme se rádi a nezáviďme si :))


A z jakého dárku máte vy největší radost?
Mimochodem, co ze zmíněných věcí chcete, abych zrecenzovala jako první :)?

20 komentářů:

  1. Krásný dárečky:)
    A taky jsem dostala zrcadlovku a taky ještě s jedním objektivem zdarma který fotí do dálky:P
    www.andreykab.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to určitě musel náš Ježíšek narazit na stejnou akci :P

      Vymazat
  2. Dostala jsi pěkné dárky. Mě by se hodila tvá aromalampa, mám spoustu yankee vosků a nemám je jak spálit. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, k čemu vonné vosky bez aromalampy :D? Utíkej koupit, je super a na to, že je to Yankee tak 250,- není zas tak vysoká cena ;)

      Vymazat
  3. Krásné dárečky jsi dostala. Obzvláště Rudá jako rubín. Já tuhle sérii miluju... :-) A pane bože, moc Ti závidím, zrcadlovku... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slyšela jsem na tuhle sérii samou chválu, takže se moc těším. A miluju tu obálku :)!

      Vymazat
  4. Tedy koukám, že Ježíšek byl u tebe opravdu štědrý, závidím hlavně tu hromádku knih :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)) Myslím že mám celý rok co číst :D

      Vymazat
  5. Taky si už budu muset pořídit nějaký ten vonný vosk YC :-)
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě pořiď, opravdu to provoní celou místnost. Rodiče ke mně pořád chodí do pokoje a nemůžou se té vůně nabažit :D

      Vymazat
  6. Panejo, ty jsi musela být po celý rok velmi hodná :D
    Takovou hromadu knih! Co bych za to dala.
    Třeba Prozření Mary Dyerové sháním už neuvěřitelnou dobu a nikde to snad nemají. Slyšela jsem na to spousty pochval. Třebaže jako čtenář do půlky knihy neví, co se vlastně jakože děje :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem na prozření Mary Dyerové šíleně zvědavá, taky jsem si ji dlouho přála. Jinak já jsem všechny knihy objednávala přes www.dobre-knihy.cz. Jsou tam naprosto neskutečné ceny..Kdyby mi všechny knihy měli rodiče kupovat za plné ceny, tak už asi zbankrotujem :D Takže tam určitě koukni ;)

      Vymazat
  7. Ty opravdu musím hodně milovat knížky:)

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám letos asi největší radost z Xboxu a čtečky Amazon Kindle 5 :). A opravdu ti závidím zrcadlovku, i když já si řekla, že si na ní našetřím sama, tak doufám, že se jí vůbec dočkám :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aaa Xbox by se mi taky líbil. I když já už jsem i tak velký závislák, takže by mi to asi moc neprospělo :D Zrcadlovky se učitě taky jednou dočkáš, držím palce s tím šetřením ;)

      Vymazat
  9. Já jsem na svíčku taky ujetá a také jsem si na vánoce kupovala Yankee vonné vosky, ale nesehnala jsem u nás aroma lampičku jakou máš ty. Přesně takovou jsem chtěla a ptala se prodavaček a všechny asi v pěti obchodech kývaly hlavou, že takové jim už nepřichází, tak jsem pořídila celokeramickou, ale nakonec taky prima. Knížky závidím hlavně Jsem roztříštěná a Mary Dyer :))) A po Laydboxu také strašně toužím :))) Snad jednou :) Krásný Nový rok :)

    OdpovědětVymazat
  10. Fíha tolik knížek:) Knížka Hostitel musí být zajímavá nedávno jsem viděla film a ráda bych si půjčila v knihovně i knížku:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, taky jsem právě viděla film a řekla si že kniha musí být určitě ještě lepší, takže jsem zvědavá :)

      Vymazat