sobota 29. prosince 2012

Co nám Ježíšek nadělil v roce 2012

Je tady 29.12! Byl prosinec, přišel Mikuláš, koupili jsme dárky na Vánoce, přežili konec světa, užili si Štědrý den, připravujeme se na Silvestra a já jsem konečně po měsíční pauze zpátky :-)
Vím, mohla jsem si vybrat na pauzu jiné období než právě prosinec. Je pravda že mě trochu mrzí, že jsem nemohla s blogem strávit vánoční čas, ale byla jsem tak neskutečně zaneprázdněná, že jsem to raději rovnou zabalila a vyhlásila sama pro sebe měsíční blogové prázdniny :-) Teď už jsem ale zase plná síly a od nového roku tu boudou zase články. Jen po Silvestru ještě mířím lyžovat do Rakouska, takže potom hned jak se vrátím budou už prázdniny oficiálně pryč ;-)

A protože to čtu a vidím všude, musím se i já pochlubit, co jsem dostala na Vánoce! 
Nebudu vám tady vypisovat podrobně každou blbost a kdejakou ponožku, vybrala jsem jenom ty nejzajímavější dárky - tedy ty, z kterých mám největší radost.

1. Původně jsem si přála zrcadlovku, pak mě ale rodiče přemluvili, abych to odložila, že stejně s takovou "těžkou krávou" nebudu nikde fotit. Dobře, přiznala jsem že je to možná trochu pravda, tak jsem foťák nechala být. Zato asi v polovině prosince jsem dostala tabletové šílenství a nakonec tu mám Samsung Galaxy tab 2 10-ti palcovou ♥ Aaaaa, mám tááákovou radost :-)


2.Konečně přišla na řadu žehlička Remington, který by "měla" rovnat ale zároveň i dělat vlny. Rovná opravdu krásně a dobře se s ní pracuje, ale ten vlnky teda nevim nevim :D Budu si muset pustit instruktážní video ;-)



3. Úžasná forma na muffiny ♥ Jsem zamilovaná..V poslední době jsem strašně hodně začala péct cookies a nějakou dobu se koukala i po muffinech, ale neměla jsem formičky..Teď už je mám a jsem opravdu ráda. Bylo to pro mě velké překvápko.


3. Nezbytná literatura :D
Jsem tak trochu knižní maniak, takže nemohly chybět knížky..Vampýrská akademie, Hunger Games, Divergence, Chvíle před koncem..Dále pak průvodce New York, protože se tam během dvou let určitě podíváme, The sims 3 abych si připomněla má dětská léta a úplně bombastickou knížku Japonsko a Korea - do Tokia pod stan..Mám Asii ráda, ale myslím že tahle knížka je pro všechny. Je to hrozně zajímavé povídání a rozhodně nejde o nějaký nudný cestopis nebo encyklopedii. Dokonce i mamka už mi ji krade :D


4. Nejnákladnější "dáreček" aneb nová pokoj. Pokojík se stavěl už někdy od října, ale pořád není úplně hotový. Byla třeba probourat zeď a teď mám takový skromný apartmán, ve kterém se mám přímo královsky ♥
 


Jak vidíte, musí se ještě udělat obklad kolem druhého vchodu :D

5. A ještě jeden dáreček pro celou naši rodinku :D Nové auto, které je tak božské že to ani není možné. Nejsem žádný auto-fanatik, ale řeknu vám, je to kus ♥ Škoda že je na cestě z Japonska, takže u nás bude až tak za 2 měsíce :)



Tak to byl menší souhrn dárku, které vážně zbožňuji. Doufám že jste měli také tak krásné Vánoce, splnila se vám všechna přání a samozřejmě nesmím zapomenout na přání do Nového roku :-) Myslím že ale ještě jeden článek napíšu, takže nějaké přáníčko vám sepíšu až příště.

Mějte se krásně a doufám že mi do komentářů dáte odkazy i na své články, ktde popisujete co jste dostali k Vánocům. Jsem zvědavá :-)


2 komentáře:

  1. Moc pěkné dárečky ti Ježíšek nadělil :) A i tvůj blog se mi moc líbí, proto se stávám tvým novým pravidelným čtenářem :)
    Jestli máš chuť koukni i ty ke mně na blog, budu ráda :)
    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Mali ste teda štedrého Ježíška :) Budem rada ak sa pozreš na moj blog, samozrejme aj za každý komentár a člena :)) http://bibischw.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat