pondělí 1. října 2012

Zářijové nákupy aneb příprava na "zimu"

Ahooj! 
A zase pondělí..Dneska byl strašně faaajn den. Mám radost i z úplných maličkostí a dneska se těch maličkostí celkem nahromadilo, takže možná proto. Mimojiné mi konečně dorazil Ladybox a já mám vélikanskou radost. Určitě už z dřívejších článků víte, že věci které mi chodí poštou většinou nejvíce ocením a mám radost jako malé dítě co dostane panenku :D Určitě bude recenze, ale asi nebude tak obsáhlá jak jsem si zprvu myslela, protože o ladyboxu teď čtu na každém druhém blogu :D Přesto bych se vám chtěla pochlubit mým posledním zářijovým nákupem....Úžasné botičky a ještě úžasnější mikinka ♥ Prostě láska na první pohled...však se podívejte sami :-)

Víte jak jsou v Humanicu vždycky předražené boty ne? No, a já zcela náhodně úplně vzadu vyhrabala tyhle dokonalé vyšší tenisky.. a věřte nebo ne, za pohádkovou cenu 350 korun?! Takový velký úlovek jsem už dlouho nenašla :-)

Na podzim jsou jako stvořené a já mám zase na nějakou dobu po starostech :D





Obvzláště ujíždím na mikinách..... roztomilých mikinách...V "CAčku" jsem prostě neodololala a koupila si tuhle dokonalou, neuvěřitelně teplou....vánoční červenou mikinu se sobíkem ♥ A kupodivu to ani nevypadá moc dětinsky....Mamka řekla : Takové milé to je :-) A opravdu je..Už se těším, až začnu nosit jak bude zima a určitě nebude chybět v době Vánoc..:D
Dostupná v červené a zelené barvě, cena tuším kolem tří stovek ;-)





To je vše...Malé nákupy, ale přesto mi udělaly takovou radost jako normálně nikdy :-) A co vy? Ulovili jste taky v poslední době něco moc moc super? Mějte se krásně a v nejbližší době čekejte učitě zase favority za měsíc září a recenzi ladyboxu...Další plány jsou ve hvězdách ( nebo spíše v mém mozku :D)
Ahoooj!


2 komentáře: