pondělí 3. února 2014

Etude House Wonder Pore - White Clay Clear (maska proti akné)



značka : Etude House (Jižní Korea)
řada : Wonder Pore
název : White Clay Clear
druh : Pleťová maska
množství : 100 g
cena : kolem 280 kč a výš

Co slibuje?

- Hluboce čistí pory
- Kontroluje tvorbu mazu
- Minimalizuje výskyt poru
- Zjemňuje ton pleti
- Udržuje pružnost pleti
- Hydratuje zevnitř i na povrchu pleti





Design
Celá řada Wonder Pore je laděna do modré barvy. Obal je prostě krásný! Líbí se mi barva, nápis Wonder Pore i nápisy na boku. Designy Etude House výrobků prostě nikdy nemůžu zkritizovat.

Vůně a konzistence
Maska má vůni, na kterou si prostě po čase zvyknete. Nečekejte žádné jahody ani med, jde opravdu spíše o chemickou vůni. Ta ale není vůbec nepříjemná, cítím v ní trochu pudru nebo něčeho podobného, nedokážu to popsat. Nicméně, masku pravidelně každý týden používám už skoro půl roku a na vůni jsem si už úplně zvykl a voní mi. 
Konzistence je ale rozhodně hodně zajímavá! Prvně jsem z toho byla hodně překvapená a nic podobného jsem ještě neviděla. Přirovnala bych to k maltě, opravdu. Je to tuhé, trochu lepkavé a hodně hutné. Moc se mi tahle maltička ale líbí :D


Při smytí vodou, opravdu drží

 

Použití a účinky
Jak už jsem řekla, konzistence byla pro mě novinkou a proto mě samotné použití šíleně baví! Po nanesení na obličej máte celý obličej pokrytý bílou "maltou" a po asi 20ti minutách zaschne a ztvrne (ale neodlepuje se ani neodpodávají kusy). Smývání je už ale o něco horší. Chce to opravdu trochu více než jedno opláchnutí. Masku ze sebe většinou sundávám tak 2-3 minuty. 
A účinky? Po smytí masky mám pleť opravdu nádherně čistou, veškeré nečistoty nebo zbytky staré odumřelé kůže jsou pryč a pleť mám až abnormálně hebkou jako miminko :) Dlouhodobější účinky jako je vymizení tvorby akné a minimalizace porů nemůžu posoudit, protože používám všechny výrobky z této řady, tím pádem nevím, který z výrobků má ty největší účinky. Nicméně od doby, co tuto masku používám, se má pleť zlepšila asi tak o 180 stupňů nahoru ;)



Celkové zhodnocení
Dlouhodobější účinky jako je vymizení tvorby akné a minimalizace porů nemůžu posoudit, protože používám všechny výrobky z této řady, tím pádem nevím, který z výrobků má ty největší účinky. Nicméně od doby, co tuto masku používám, se má pleť zlepšila asi tak o 180 stupňů nahoru ;) Velkým plusem je, že opravdu není agresivní a nevysušuje. Spíše naopak, skvěle hydratuje a zároveň předchází problémům jako je tvorba masu, akné, zvětšené pory apod.. Za mě rozhodně ANO ♥


Klady
♥ Design 
♥ Maltová konzistence
♥ Čistí
♥ Hydratuje
♥ Pleť je po použití dokonale hebká

Zápory
♥ Celkem těžko se smývá
♥ Cena (nejlevnější jsem našla 280 kč)
♥ Nedostupnost v ČR (jedině objednat ze zahraničí)


Oficiální pakát ↓
 



3 komentáře:

  1. klobuk dole ze si sa odvazila skusat ju, ja by som sa asi bala :)

    Pozyvam na giveaway o ZNACKOVE PLAVKY, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trochu nechápu, čeho by ses měla bát :D Etude house je jedna z nejlepších, odvážím se říct i úplně nejlepší značka co se týče korejské kosmetiky a asijské obecně. Věřím jim na sto procent a ještě mě nikdy nic nezklamalo, takže opravdu žádný strach mít nemusíš :)

      Vymazat
  2. mne strašne laka etude house, len neviem odkial by som si to objednala za čo naj cenu :)
    http://mimslady.blogspot.sk/2014/03/girly-spring-giveaway.html

    OdpovědětVymazat