neděle 13. července 2014

Summer Lovin' TAG / Letní oblíbenci 2014 ♥





Na tento tag jsem narazila u zahraničních youtuberek. Pár otázek jsem upravila nebo přidala, jde skoro o stejný článek na způsob oblíbenců, snad se vám něco ze zmíněných produktů, kousků zalíbí :)

1. Letní rtěnka/lesk, který miluji
V podstatě celý rok nosím to stejné jen o prázdninách nosím ráda rtěnky výraznější, protože můžu experimentovat a nemusím se bát hloupých poznámek ve škole. Naprosto nejvíce miluji tuhle rtěnku od Maybelline odstín 360 s názvem Hollywood Red. Mám ji už několik let a pořád ji mám nejraději. 






2. Produkty, které ráda přes léto používám 
Přes léto jsem pořád ve vodě ať už slané nebo chlorované a proto ji potřebuji nějak smýt. Nejraději používám ozvežující sprcháče od Adidas. Je jich více druhů, ale voní mi všechny.
Také je sezona vždy oholených noh, proto si po každém holení mažu nohy chladivým gelem od Oriflame proti zarůstání chloupků.



















3. Letní laky na nehty, které miluji
Na léto jsou ideální zářivé barvy. Na to mi sedí lak od Catrice 03 Papa Don't Peach a růžový od Beauty UK no.32 Pink Explosion. Krom těchto jsem ale naprosto propadla pastelovým barvám a nové řadě od Rimmelu Rita Ora, konkrétně 873 Breakfast in Bed.




4. Plavky, které jsem si letos zamilovala
Snad poprvé v životě mám plavky, které se mi fakt hodně líbí. Kupovala jsem je zvlášť, obojí v Tezenisu. Vršek mi sedí tak dokonale až je tomu těžké uvěřit a líbí se mi, že si kdykoliv můžu k černému spodku dokoupit nový barevný vršek.



5. Letní frapuccino ze Starbucks, ktere jsem si zamilovala
Do Starbucks teď fakt nechodím, ale ideální nápoje na léto jsou pro mě teď všlijaké ovocné smoothie nebo ovocné džusy. Nejvíc zbožňuju ty nové melounové v UGO ale podobné letní nápoje najdete i v "Mekáči", Burger Kingu i KFC a všechny jsou moc dobré a rozhodně zdravé oproti klasickému fast foodu.



6. Nejoblíbenější produkt pro falešné opálení
Falešnému opálení jsem nikdy nevěřila. Bojím se že mi udělá fleky a přijde mi to celkem nepřirozené, když teď i tak svítí sluníčka dost. Raději bych teď ráda našla nějaký pořádný krém na opalování, který se na mě nebude lepit a roztékat se po chvíli. Poradíte mi :(?

7. Oblíbené letní písničky
Na léto mám ráda takové ty veselé diskotékové písničky, moc se mi líbí ty "neamerické" jako třeba C'Est La Vie, jde z nich prostě cítit léto. A soundtrack z filmu Rio 2! Což mi připomíná, na ten film koukněte, je strašně super, perfektní na léto hlavně jestli máte rádi animáky jako já :)





8. Letní šperky/ doplňky, které miluji
Prstýnek swarovski od nejůžasnějšího člověka na světě ♥


9. Oblíbený parfém, který v létě používám
Celkem mi připadá zbytečné plýtvat parfémy, když se stejně za chvíli smyjou vodou nebo roztežou v tom horku. Pokud ale nejdu k vodě, tak rozhodně Viva La Juicy!




10. Oblíbená letní kniha
Na léto je asi nejlepší něco na odreagování, ale já stejně pořád čtu dystopie, horory a thrilerry ať už je léto nebo zima :D Krom toho mám teď ale menší čtecí pauzu, což me trochu mrzí. Ale zrovna mám rozečtenou Alianci a Annu Krví oděnou, tak uvidím.






11. Letní kusy oblečení, které miluji
Zamilovala jsem se do sukní a stala se z toho závislost, protože bych nejraději vlastnila všechny barvy a vzory co existují :D Černá je z C&A, modrá z H&M a květinová z Bershky.



12. Co na tohle leto plánuji a na co se nejvíc těším
Moc plánů nemám, červenec je pro mě takový spíš nudný. Hodně jsem doma, jen tak polehávám na zahradě, koupu se v bazéně, čtu, koukám na seriály. Všichni přátelé mi odjeli k moři, na chatu k babičkám a podobně, takže si na ně hold musím počkat do konce července. Pak ale plánuji určitě stanování, nějaký ten festival, možná ještě jedno moře nebo jen nějaký jednodenní výlet do Prahy? To ještě uvidím, ale nápadu mám hodně :)






A teď vy :) Pokud chcete, můžete odpovědět rovnou na všechny otázky a hodit mi odkaz na váš článek. Jinak by mě ale hlavně zajímal váš oblíbený opalovák, vaše nezbytnost na léto a co tedy plánujete :) Jsem moc zvědavá, užívejte si prázdniny a zase někdy u dalšího článku ♥

13 komentářů:

  1. Ten lak od Catrice je moj najoblubenejsia na leto sa skvele hodi :)
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna ji mám na nehtech :D Je to snad jediná oranžová, kterou mám fakt ráda :)

      Vymazat
  2. Viva la Juicy ma nadherny obal ale podla mna moc nevoni alebo teda skor ta vona nestoji za tie peniaze ale vonavky su tiez podla vkusu kazdemu voni nieco ine :) :D ale obal maju vazne dokonaly <3 super Tag :)
    http://fashionworldbyterez.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ze začátku jsem si taky nebyla jistá, ale po pár očichání mi už začala fakt šíleně vonět :) A navíc to byl dárek, takže už jen pro to ji zbožňuju :)

      Vymazat
  3. Presne rovnaký červený rúž mám aj ja už veľmi dlho a nevymenila by som ho za nič ! Nosím ho stále a je mi jedno čo mi povedia v škole alebo čo si pomyslia :))

    Zapoj sa do mojej GA :)
    www.nikoletavujisicova.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, a to jsem si ho koupila kdysi úplně jen tak ze srandy a až později zjistila jak je úžasný :)

      Vymazat
  4. Super článek, také miluju různé osvěžující ovocné koktejlíky. Ráda chodím do Uga, ale to vždycky vyhodím stovku. Škoda, že není levnější :((
    http://www.makeupacademy.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dříve jsem tam byla pořád, ale teď ho hodně zdražili a už ani nejsou ty akce 1+1 zdarma v úterky, je to nanic :(

      Vymazat
  5. tie laky su top + plavky :-)
    http://simonechanell.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. skvelý príspevok :)

    http://lifebyteenboy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Moc se mi líbí tvoje plavky a ty ostatní obrázky jsou super. Tvoje články mě přesvědčili o tom abych se stala tvojí čtenářkou!:)))) Budu se těšit na další tvůj příspěvek.:)
    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat