středa 28. srpna 2013

Bon Voyage!

 Sopot

Oznámení, které mne ani trochu netěší. Ano, nestihla jsem přednastavit články a proto bude blog týden žít bez jakéhokoliv života :) Už v úterý, to je 27.8 jsem odjela na dovolenou k moři (Kapverdské ostrovy) a vracím se až příští středu, to je 4.9 ráno. Užívejte poslední týden prázdnin stejně jako já a zatím ahoj !


úterý 27. srpna 2013

Pomlouvání Ladyboxu #2



přednastaveno ----


A je tady pomlouvání Layboxu podruhé :D Tentokrát to ale vážně bude velká pomlouvačka, protože jak už jste si všimli, skoro všichni na narozeninový Ladybox pěkně nadávají. Co se v Ladyboxu nachází myslím že už všichni znáte nazpaměť, takže já bych se teď raději věnovala samotným recenzím a názorům k dané věci.

DESIGN KRABIČKY
1. Miluji design srpnové krabičky! Zkombinovat šedou s tmavším odstínem růžové je prostě něco dokonalého. Rozhodně se mi tedy líbí o hodně víc, než vzhled minulé krabičky.

DOPIS
2. Minulý měsíc jsme dostali hezký otevírající dopis i s pečetí, tentokrát je to jen taková obyčejná kartička ještě navíc s růžovým písmem, takže to téměř nejde přečíst. Neříkám, že jsem slepá jak netopýr, ale tohle vážně nejde skoro vůbec vidět.

No vážně, vy to přečtete :D?

OBSAH BOXU
3. V samotné krabičce je myslím že více těch pilin než výrobků :D Ať jsem hrabala jak jsem hrabala, v ruce jsem vždycky měla hromadu papírové výstelky a až na několik pokusů konečně sáhla po miniaturním balení něčeho.

4. V krabičce bylo celkově 8 "výrobků". Dvě plná balení, 3 cestovní balení, 2 vzorečky a jeden "narozeninový dárek navíc jako bonus"

KORRES LIP BUTTER
5. Z tohohle balzámu/másla na rty mám velkou radost. Se značkou nemám žádné zkušenosti, hezky voní a líbí se mi, že má i docela dost silný pigment, takže nejde o úplně obyčejný bezbarvý balzám :) Jen škoda že je baleno v kelímku, nerada do toho rýpu prsty, takže asi budu muset používat nějaký štěteček, nebo já nevím :D



 PINK EXPLOSION NO.32
7. Lak na nehty, já dostala odstín Pink Explosion No.32. Upřímně jsem ráda, že jsem nedostala fialový, protože těch mám v poslední době dost a nějak po fialové barvě netoužím. Tohle je krásná výrazná růžová, skoro řekla bych neonka. Takový odstín růžové ještě ve své sbírce nemám, takže já osobně jsem spokojená. Nic co nenadchne, ale ani neurazí.


RYOR UVOLŇUJÍCÍ MÁTOVÝ GEL
8. Ač se to hodně lidém nelíbilo, já mám snad největší radost s uvolňujícího gelu od Ryoru. Já mám prostě Ryor jako značku ráda a i když vím, že jde asi běžně koupit v drogerce za hodně málo peněz, mě v boxu potěšila. Zaprvé na zadním obalu je napsáno opravdu hodně věcí, ke kterým může být gel využit a zadruhé, myslím že ho teď vážně využiji. Nejen že mě v poslední době pěkně bolí nohy po chození na vysokých podpatcích, ale jsem i věčně poštípaná od komárů a mimo jiné mě v úterý (27.8) čeká 8-mi hodinový let a ještě 4 hodinová cesta do Prahy. Takže, já jsem tohle rozhodně ocenila :)


PURE FIJI ŠAMPON A KONDICIONER
9. Můj názor na značku Pure Fiji je takový : Nemám ji ráda :D Na můj vkus je trochu předražená, a nepovažuji ji teda za nic extra. I kdyby mi šampon s kondicionérem vyhovoval sebevíc, rozhodně bych nedala za plné balení 460 korun! Ale voní hezky, už jsem měla ze stejné řady tělové máslo. Samozřejmě že vyzkouším, ale místo těchle dvou lahviček bych raději brala jedno velké balení něčeho jiného.


 VZOREČKY INCA OIL A CTISTALL LIQUID....
10. A teď mi prosím řekněte, k čemu mi jsou ty dva pytlíky se vzorečky? Tohle dokážu využít možná tak na dvě umytí..A, omlouvám se, ale pokud slušně v drogerii nebo parfumerce požádáte, tak takových vzorečků dotanete klidně i 5, ne-li více. Krom toho se mi takovéhle vzorečky povalují v šuplíku a stejně je skoro nikdy nevyzkouším :D Ale ta hlavní věc je, že oboje složí na krepaté vlasy a suché vlasy a já jsem spíše opak, takže pro mne absolutně nevyužitelné :/


"NÁROZENINOVÝ DÁREK"
11. No a na závěr snad už jen ten jejich super narozeninový dárek jako bonus. Miniaturní zubní pasta. Tak to vážně děkuji no :D Připadá mi ale neskutečně trapné, když někdo dostane docela dost velké balení suchého šamponu nebo peelingu proti celulitidě a jiní (já) dostanou neskutečně malou zubní pastu! Hrozné hrozné hrozné! Tohle mě vážně naštvalo.

 SHRNUTÍ / ZÁPORY
12. Kdybych to měla shrnout, oproti minulému vydání je tento box opravdu neskutečně slabý, plné balení laku a balzámu na rty snad ani nejde považovat za plné balení a myslím že aspoň ten gel od Ryoru mohli dát do plného balení, nejde o žádnou extra drahou záležitost, takže to nechápu. Krom toho mě naštvalo, že někteří zkrátka dostanou lepší výrobky a jiní horší. Tenhle systém se mi moc nelíbí a myslím, že by všichni měli dostávat stejné výrobky (nebo alespoň ten narozeninový dárek). Ale to hlavní, já opravdu nemám ráda vlasové produkty! Mám své favority, které používám už spoustu let a prostě mě nebaví pořád zkoušet nové masky, šampony, kondicionéry a nevím co ještě. Vlasy se mi po tom mastí a není to ono. V tomto boxu bylo více než polovina výrobků na vlasy, tak pochopte mé zklamání.

KLADY
13. Ale abych neskončila kritikou. I přesto jak je box malinký, hodnota boxu se stále pohybuje kolem 600 korun, což není vůbec špatné. Chápu, že to asi potřebujou trochu vyrovnat, jinak by byli v mínusu. Hlavně vzhledem k tomu, že balík z minulého měsíce měl hodnotu přes 1 000 korun. Ale chtěla bych Ladyboxu říct, že místo předraženého Pure Fiji a vzorečků, by měli radši do boxu dávat klidně značky průměrně cenově dostupné, ale ve větším množství ;)

  

pondělí 26. srpna 2013

Catrice 03 Papa Don't Preach + Primark třpytkový





Značka: Catrice cosmetics
Limitovaná edice : xxx
Název : 03 Papa Don't Preach
- koupeno ve výprodeji ve Vídni, nejsem si úplně jistá, jestli je tedy ještě v klasickém prodeji






Design :
10 ml, klasický Catrice design, líbí se mi nejvíce ze všech co mám

Barva :
Nejdříve jsem myslela, že je to oranžová. Mám už jednu oranžovou od Essence a nějak extra mě tahle barva nenadchla, takže jsem tomuhle laku nedávala nějak extra velké naděje. Nejde ale o úplně klasickou oranžovou. Je světlejší a myslím, že více přechází do lososové nebo tělové barvy. Sice je ten rozdíl jen malinký, ale přešto to nepovažuji za oranžovou barvu. Na fotkách vypadá nádherně a naživo taktéž ;)

Krytí + Výdrž
Budu se opakovat ale prostě...Miluji laky od Catrice. Skvělá konzistence, krytí už po prvním nátěru, výdrž šílená, drží celý týden, lakování je hračka, schne rychle, neotiskne se hned. Jedním slovem dokonalý.

Celkový názor :
Hodnotím velmi kladně. Nejsem moc na tyhle teplé barvy, já raději modré, studené barvy. Ale musím říct, že tahle je krásná. Pochopitelně u mne také získává hromadu plusových bodů právě za tu bezproblémost Catrice laků. Nemám co vytknout :)






 
   Značka : Primark Beauty
   - koupen v sadě čtyř laků

  Nic extra jsem od tohoto laku neočekávala, ale jsem příjemně překvapena. Jak už jste si všimli, v poslední době jsem si moc oblíbila třpytky a všelijak s nimi experimentuji. Stříbrné třpytky jsem ještě neměla a mám vážně obrovskou radost. Krytí dost luxusní, rozhodně lepší než u Essence zlatého, co jsem recenzovala minule. Výdrž stejná jako u laku výše. Nehty které mám na fotkách jsem lakovala minulý čtvrtek, foceno někdy v neděli a ještě dnes je mám pořád na sobě a neporušené.


Díky těmto dvoum lakům jsem vytvořila myslím že moc hezou kombinaci, kdy jsem jenom na prsteníček každé ruky použila třpytkový lak. Hodně to oživí a vypadá to moc hezky. Přitom je to tak jednoduché :)







sobota 24. srpna 2013

Primark ve Vídni + Haul



Kdo nezná Primark? Teď už mi to připadá jako něco, co přece všichni musí znát, ale upřímně, v květnu jsem to ještě taky nevěděla. Primark najdete po celé Anglii, obchod s neskutečně levným oblečením a doplňky a přesto s docela dost dobrou kvalitou. Možná si pamatujete, jak jsem v červenci psala článek a opravdu jste mohli vidět, že jsem koupila hromadu oblečení, většinou kolem čtyř liber.
No a protože jsem Primarkem doslova posedlá, museli jsme navštívit i Primark ve Vídni. Když jsem se dozvěděla, že ve Vídni opravdu je, byla jsem pevně rozhodnuta tam ještě před začátkem školního roku zajet. Nachází se v tuším největším obchoďáku v Rakousku, G3 se jmenuje a řeknu vám, je to boží budova.

Teď už ale k samotnému Primarku. No, byla jsem dost zklamaná. Vůbec to nebylo to, co v Anglii. Krom toho že byl docela malinký, tak mi připadalo, že z oblečení nebylo co vybírat. Tak jak se snažili do jednoho obchodu natahat oblečení, boty, kabelky, pro muže, pro děti, spodní prádlo, kabinky...tak z toho vzniklo to, že v každém takovém oddělení byly nějaké tři nebo čtyři věšáky a to bylo všechno. Opravdu hodně omezený výběr a oblečení dost hrozné, nic se mi tam nelíbilo a když už ano, tak obyč tílka za 10 euro, což už můžu koupit i u nás v ČR a mnohdy i levněji ve slevě. Takže zklamání, na druhou stranu jsem si ale koupila spoustu "blbinek", na které jsem v Anglii zapomněla.


1. Peněženka za 6 euro
- Už pěkně dlouho jsem si chtěla koupit peněženku, takovou tu velkou, do které si můžu strčit i mobil a nemusím se stresovat :)


2. Hromada ponožek
- Tak v tomhle se naopak vyžívala mamka. Nakoupila neskutečnou hromadu ponožek s tím jak mne pořád ujišťovala, že to výjde hrozně levně. Je to pravda, 7 párů za 3 eura je dobrá cena.



3. Šátek za 1 euro
- Černá klasika, příjemný materiál a skvělá cena



4. Punčochy (první za 4 eura, druhé za 1 euro)
- Obrovská radost! Nikdy jsem takové silonky neměla. První jsou s nějakými nápisy, ještě ani nevím co je na nich napsané, tak doufám že to půjde nosit :D A druhé jsou takové ty pletené a za euro je to opět super cena. Už jsem je i zkoušela a musím říct, že vypadají dost dobře, tak aspoň mám na zimu co nosit :)

Ne, nenosím punčochy velikosti XL. Jenom jsem si je omylem vyměnila s tetou :D


5. Sada čtyř laků za 2.50
- Nádherné barvičky, hlavně mám velkou radost z toho třpytkového, protože hodně dobře kryje a vypadá luxusně (už jsem zkoušela).




6. Nail art za 2 eura (nejsem si jistá)
- Hodí se, je tam hodně druhů, takže si můžu i vybrat a v hodně povedem obalu, který zaručuje, že se všechno nevysype (což je u mě za normálních okolností hodně pravděpodobné)


 


7. Catrice lak za 1.45 euro
- Tohle už není z Primarku, ale DMka koupený ve slevě za 1.45 euro. Opět úžasná barva, mám ji zrovna na nehtech, už i vyfocenou tak vám v nejbližší době napíšu článek o tomhle laku.



 8. "věc na dělání drdolů" za 1 euro (z Primarku)
- Lepší název této věci už jsem si nemohla vymyslet že :D Ale mám radost, protože u nás jsem to viděla za 90 korun, což není už nejmíň za takovou houbu. Akorát teda, má blonďatá hlava si koupila tuto věc v černé barvě...Prostě blondýna no :D Ale nevadí, zjistila jsem, že to stejně nejde vidět (doufám).



 9. Catrice make-up za 2.95
- Neodolala jsem a musela vyzkoušet. Nemůžu za to, prostě jsem měla potřebu si z toho DMka odnést ještě něco, i když to popravdě vůbec nepotřebuju :D No, ale nevypadá špatně! Taky napíšu recenzi, někdy...




10. Boží MEGA hrnek za 1 euro
- No, vážně bych si něco takového nekoupila, kdyby nebyl tak obrovský! To je snad největší hrnek co jsem kdy viděla. S takovým budu moct po večerech pít celý večer jeden čaj a ne pořád odbíhat pro nový. Jediný malý detail je ten, že je tam obrázek dědečka s nápisem "nejlepší dědeček na světě". Ještě větší problém je v tom, že já dědečka nemám :D A ten největší problém je, doufám že ho neobjeví taťka, aby se ještě neurazil :DD Ale jinak je to hrneček vážně úžasný :)



11. A celá hromada pohromadě.
Málem bych zapomněla, že jsme si ještě celá rodina koupili zásobu spodního prádla tak na dva roy dopředu. Ale myslím že by vás moc nezajímala má nová sbírka kalhotek a podprsenek (ikdyž jedna tam jde omylem vidět) :D




                                                                                                                                                                                  
Tak a je to. A co vy? Znáte Primark, byli jste v Primarku? Jaký na něj máte názor? Byli jste v tom Vídeňském?
Já osobně mám Primark ráda, ale asi bych jenom v něm nakupovat nemohla, přeci jen některé věci nebudou úplně nejkvalitnější. Ale když hrabete dostatečně dlouho, vyhrabete opravdu hodně dobré kousky (teď mluvím ale o Londýnském Primarku) ;)

pátek 23. srpna 2013

50 odstínů strachu

try to be ...
http://weheartit.com/entry/73991355/search?page=2&query=fear

V hlavě se mi zrodil další nápad. Tentokrát nazván, podle mé hodně neoblíbené knihy 50 odstínů šedi...Tohle ale nebude šeď, ale PADESÁT ODSTÍNŮ STRACHU. Ano, mého strachu..Pořadí je čistě náhodné, něco mě napadlo hned, něco až na konci, všechno má ale svůj výzam. Některé z bodů jsou přímo mé fobie, jiné prostě strach nebo třeba jen menší obavy. Však se koukněte sami ↓ :)

1. Zubař
2. Injekce
3. Bolest
4. Smrt
5. Pavouci
6. Sršně
7. Kobylky
8. Moře (medůzy, žraloci, ježci a jiné podmořské havěti)
9. Tsunami
10. Hurikány
11. Zemětřesení
12. Nemoci
13. Samota
14. Neštěstí
15. Zašpinění nových bot
16. Pošpinění knihy
17. Písemky na které nejsem naučená
Untitled
http://weheartit.com/entry/73930384/search?page=2&query=fear
18. Zkoušení na které nejsem připravena nikdy
19. Veřejné projevy
20. Referáty
21. Trapasy
22. Odhalení malých tajmeství nebo lží
23. Blesky
24. Ztráta něčeho/někoho
25. Výtahy
26. Cigani (Romove -_-)
27. Tma
28. Ticho
29. Hadi
30. Nevědomí
31. Teroristé
32. Kriminálníci
33. Bomby
34. Něvěra
35. Neupřímnost
36. Zrada
37. Duchové
38. Samara (Kruh)
39. Horory
40. Krev
41.Metanol
42. Beznaděj
43. Depky
44. Brouci
45.  Vesmír
46. Osud
47. Lidská hloupost
48. Minulost
49. Přítomnost
50. Budoucnost


Don't be afraid!
http://weheartit.com/entry/73923453/search?page=2&query=fear
Uff...a je to.. Nejdříve jsem si myslela, že sotva napíšu těch deset, ale když jsem trochu více zapřemýšlela, jak vidíte, je toho hodně. Lidé se bojí každý den, i když to jsou třeba jen maličkosti. Bojím se že mi nezazvoní budík, bojím se že mi bude špatně ze snídaně, bojím se, že mi ujede autobus, nenapíšu písemku, zapomenu zrušit obědy, zakopnu na vysokých podpadcích, ....Je toho tolik, ani si to neuvědomujeme, ale strach nás doprovází opravdu všude. Strach je jako náš stín, který nás všude doprovází a vždy nám to dokáže nějak znepříjemnit. Jak vypadá vašich 50 odstínů strachu? Napište také článek a dejte vědět do komentářů. Jsem moc zvědavá :)

středa 21. srpna 2013

Představ si #1

Projekt, vytvořen Maťou a E_V_E, pokud se chcete zapojit, více informací najdete TADY

 

 

1. Představ si, že žiješ ve světě, jaký byl v Divergenci. Kterou frakci by jsi si zvolila?

 

Nejdříve bych vám na úvod měla říct, o co se vlastně jedná. Divergence, je svět z knihy Veronicy Roth, na kterou jsem už psala i recenzi TADY a zároveň na druhý díl Rezistenci TADY.
Teď už ale zpátky k frakcím. Máme tady ↓
1.Neohroženost → Ti stateční, co skáčou po střechách a zároveň mají ten nejtěžší výcvik (nebojácní, rozhodní, silní..)
2. Sečtělost → Ti nejchytřejší, vědomost je pro ně všechno, prahnou po informach (inteligentní, řízení)
3. Mírumilovnost → Ti nejhodnější, zkrátka dělají vše pro dobro a spokojenost své frakce (přátelství, porozumnění, srdečnost)
4. Odevzdanost → Ti nesobečtí. Nosí šedé šaty, nikdy se nesmí na nic ptát, neupozorňovat na sebe. (umí odmítnout, vzdát se něčeho)
                                        5. Upřímnost → Ti nejupřímnější. Mluví vždy jenom pravdu (poctiví, upřímní)
                                         a Odpadlíky → Ti, kteří se zkrátka do žádné z frakcí nehodí a tím pádem nemají ani domov. Musí žít na ulici.

Snad jsem vám to trochu přiblížila a teď už bych možná konečně měla zodpovědět tu hlavní otázku. Kterou frakci bych si zvolila? Nebo do které z nich bych se vůbec hodila.
Myslím, že budu postupovat vylučovací metodou, protože je to opravdu těžké rozhodování.


Od začátku jsem věděla, že nechci do Odevzdanosti. Tohle není nic pro mně. Jsem ráda mezi lidmi, ráda se liším od ostatních, ráda na sebe upozorňuji. Nesnesla bych nošení pořád těch stejných šedých šatů s tím, že bych se ani nemohla podívat do zrcadla, nebo se zeptat na to, co mne zajímá. Tohle ke mně opravdu vůbec nesedí.



Ani v Neohroženosti bych nenašla své místo. Možná jsem v některých věcech docela odvážná, mám ráda akci a ráda dělám ztřeštěné věci, ale nikdy bych nezvládla to, co se děje v Neohroženosti. Myslím, že bych už jenom to naskakování do vlaku nepřežila. Krom toho se svou drobnou postavou by mě tam asi vážně zabili a pochybuju že bych tam vydržela byť jen jeden týden. Ale líbí se mi pomyšlení mít všude na těle tetování :D Kdybych byla v Neohroženosti, asi bych byla na sebe pořádně pyšná...Ale nehodím se na to.


Teď už to začíná být těžší. Musím vyloučit Mírumilovnost. Nejsem žádnná bezcitná mrcha, ale..je mi to líto, ale asi bych nejdříve zachránila sebe a rodinu a až potom možná nějaké cizí lidi..Jestli vůbec to. Sice se o takových věceh těžko polemizuje, když to člověk nikdy nezažil, ale určitě vím, že bych nejdříve zachraňovala svůj zadek (řekněme že ve frakci stejně rodinu nemáte, takže bych opravdu zachraňovala jen a jen sebe). A že bych byla na každého paní příjemná, to si taky úplně nejsem jistá :D Doufám, že mně teď nebudete všichni nesnášet :D Ovšem tím pádem Mírumilovnost by mě asi také hodně rychle vykopla s takovou.


Sečtělost je poslední vyhozená frakce. Řeknu vám, jako malá jsem vždycky chtěla chodit do Havraspáru (jakože z Harryho Pottera). V Havraspáru byli ti nejchytřejší a já jsem vždycky chtěla být nejchytřejší..Jenže, abych pravdu řekla, učení a poznání mi pěkně leze krkem. Ne, nebaví mě to a nemám pro to to nadšení, jaké mají oni v Sečtělosti. Ráda cestuji, ale když už jsem na místě, nějak extra neprahnu po informacích, ale raději si to místo projdu, nafotím a pak se vyvalím na pláž. Toť vše.


A zbyla mi zde poslední možnost. A tou je Upřímnost. Dříve jsem si to ani neuvědomila, ale tahle frakce se ke myslím že dost hodí. Samozřejmě i já někdy zalžu, ale rozhodně nejsem nějaká šíleně velká lhářka. Když jsem byla menší, přiznávám, že jsem si hodně příběhů přibarvovala, kecala, žvanila pěkné nesmysly a často i popírala věci, které byly pravdivé.. Za poslední rok jsem se ale téhle vlastnosti neskutečně rychle zbavila a teď naopak skutečně když už něco řeknu, je to pravda pravdoucí (ikdyž někdy bolí). A pokud někoho nemám ráda, tak mu neřeknu do očí ,,Nikdy jsem si o tobě nemyslela nic špatného", ale prostě mlčím a nechám si to pro sebe. Tím pádem žádnou lež, ale ani pravdu neřeknu. Hodně často mluvím ironicky. Když potřebuji někomu říct hodně vážnou pravdu, řeknu ji, ale v ironii..Takže vidím, jak se dotyčný zachová. Pokud je ok, řeknu že to myslím vážně. Pokud nevypadá nadšeně, prostě to nechám plavat a považuju to za ironii. Chápete :D? Já myslím že to není vůbec špatná taktika. Tak může být člověk opravdu pořád upřímný a říkat jenom pravdu a přinejhorším to hodit na ironii ;D
Tak doufám, že by mne v Upřímnosti přijali, hlavně abych neskončila jako Odpadlík, to by nebylo nic moc.

A jak jste na tom vy? Myslím že na otázku můžou odpovědět i ti, co knihu nečetli :)

úterý 20. srpna 2013

L'oréal New Nude Magique BB CREAM



Značka: L'oréal Paris
Název: New Nude Magique BB Cream
Druh: BB cream
Zakoupený odstín: Light Skin Tone

Co slibuje?
- s 5-ti účinky v jednom krému
- hydratuje po celých 24hodin
- sjednocuje tón pleti
- rozzařuje pleť
- kryje nedokonalosti
- chrání pleť před škodlivými volnými radikály a zároveň i proti slunečnímu záření
- nemastný lehký krém
- obsahuje antioxidanty a UV ochranu
- vhodný pro všechny typy pleti
- obsahuje inteligentní pigmentové kapsle, které se přizpůsobí odstínu pleti






Design
Jedna z předností tohoto BB creamu, je právě samotný vzhled. Bílá 30ml tubička s fialovým vrškem a nápisy vypadá opravdu luxusně a i samotný aplikátor je na dávkování lepší, než jiné (např.BB cream od Maybelline)

Vůně
Nic co bych měla potřebu celý den čuchat. Je to stejné jako Dream Pure od Maybelline. Jde o spíše chemickou vůni, která ale na obličeji už cítit nejde. Tedy nic, co by mi vadilo.

Konzistence a barva
Konzistence je podle mě neskutečně příjemná. Jde o ten typ BB creamu, který je prvně bílý a po rozetření by se "měl" přizpůsobit barvě pleti. Konzistence je, jak už jsem řekla moc příjemná, dobře se roztírá, pleť je po ní taková jemná. Jenže! Barvě něco chybí. Neříkám, že je to katastrofa, ale rozhodně to není ono a jde o klasický oranžový bb. Vzhledem k tomu že mám nejsvětlejší odstín jsem čekala něco trochu světlejšího. Ale jak říkám, není to špatná barva, jen nemám ráda, když je krém tmavší než moje pleť, protože pak jdou vidět přechody z pleti na krk nebo u vlasů a je to prostě takové blbé.

Účinky
Krytí je průměrné, není to nic moc ale já žádné extra krytí stejně nepotřebuji, protože si potom připadá jako porcelánová panenka :D Moc neflekatí, nedělá žádné extra problémy. Co mě ale osobně vadilo, byla výdrž. Sice jsem ještě večer pořád bb měla na obličeji, ale jde o to, že při jakémkoliv kontaktu s čímkoliv se bb otiskne na všechno. Například ve škole když jsem si dala na obličej sešit, tak byl celý oranžový!! A považuji za dost velké mínus, když si člověk ani nemůže šáhnout na obličej, aniž by mu na ruce nezůstala oranžová stopa. Hrozné! Další mínus je, že jsem po něm měla neskutečně mastnou pleť. Co hodinu jsem se musela utírat nebo alespoň přepudrovat, abych nevypadala jako úplný masňák :D A to jsem ho používala někdy od března do května, takže vedro opravdu nebylo. 

Stížnosti, které jsem postřehla z recenzí
  • Celkem drahý v poměru s kvalitou - Pravda
  • Odstín do oranžova - Pravda
  • Mapy na obličeji! - ...
  • Neroztírá se dobře - viz konzistence, roztíral se mi dobře
  • téměř nulové krytí - Jsou i horší, ale není to nic extra
  • je nepřirorozený - Opět jsou i horší, není to tak špatné
  • dělá fleky  - Ano do jisté míry..Udělal mi fleky na mém sešitě :D
  • vysušuje - To nevím, já naopak měla více mastný obličej

Závěrečné hodnocení
Takže, tento bb cream určitě není špatný, vlastně byl celkem hodně fajn. Ano, vadila mi ta barva, vadilo mi, že jsem měla z toho mastný obličej, vadilo mi že jsem měla oranžovou barvu otisknutou všude, ale nakonec...Používala jsem ho dlouho, vypotřebovala do konce. A když něco vypotřebuji, znamená to, že to není úplná katastrofa. Takže nemůžu tenhle produkt úplně odsoudit, ale spíše bych počítala s menšími problémy, pořádně si vyzkoušela ten odstín a hlavně nekupovala za plnou cenu! Nevím kolik stojí teď, ale za ty peníze se nevyplatí. Možná za 150 korun bych si ho koupila znovu (ale spíše ne :D)



Před rozetřením
Po rozetření