sobota 10. srpna 2013

On my wishlist #2 Aneb souhrn všemožných věcí, které si momentálně přeji


 


 "Sobotní meme z dílny Book Chick City (http://www.bookchickcity.com/)  Cílem je uveřejnit knihy, které bychom si chtěli koupit, já do wishlistu ale ještě navíc dávám i kosmetiku, oblečení, a tak nějak všechno možné ;)


Knihy ↓

( z minulého wishlistu jsem si přála 4 knihy, Pýchu a předsudek a Horečku už mám doma :))

Hostitel - Stephenie Meyer


Melanie Stryderová se odmítá vzdát. Náš svět napadl neviditelný nepřítel. Lidé se pro tyto mimozemšťany mění na pouhé hostitelské tělo; jejich mozek ovládne vetřelec, ale tělo zůstává netknuté a zdánlivě beze změny pokračuje v předchozím životě. Obětí mimozemšťanů se rychle stane drtivá většina lidstva. Když vetřelci dopadnou i Melanii, jednu z hrstky přežívajících „divokých“ lidí, dívka vůbec nepochybuje, že nastal její konec. „Poutnice“ – její vetřelecká „duše“ – která teď ovládla Melaniino tělo, dostala předem varování před problémy existence v člověku: změť pronikavých emocí, příliš mnoho smyslů, vypjatě živé vzpomínky. S jednou potíží však Poutnice nepočítá: předchozí obyvatelka těla se odmítá vzdát vlády nad svou myslí, i když tělo jí už nepatří.  


Kdo by neznal Hostitele? Abych pravdu řekla, kniha mě už láká pěkně dlouho, ale vždycky si to rozmyslím právě kvůli dost vysoké ceně knihy :/














Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti - Ransom Riggs




Náš příběh začíná strašnou rodinnou tragédií, která přivede šestnáctiletého Jacoba k cestě na vzdálený ostrov u břehů Walesu, kde objevuje rozpadající se trosky sirotčince slečny Peregrinové pro podivné děti. Když Jacob bloumá jeho opuštěnými ložnicemi a chodbami, ukazuje se postupně, že děti slečny Peregrinové byly víc než podivné. Byly možná nebezpečné. Možná byly na opuštěném ostrově drženy v jakési karanténě z velmi dobrých důvodů. A nějak – i když to zní jako něco nemožného – jsou možná stále naživu.


Kniha prý není zas tak dobrá, ale mě prostě neskutečně přitahuje ta anotace, ta obálka..Mm chuť se bát..A úplně nejvíc miluju když straší děti :D






 

 

 

 

Oblečení, boty a doplňky↓



Velká kabelka do školy i na nákupy


 


Potřebuji ji vážně nutně :D Mám totiž samé kabelky a tašky menších rozměrů a občas mám chuť si vzít do školy raději kabelku než batoh. Ale jak tam mám narvat ty velké učebnice? Prostě potřebuji velkou kabelu do školy!












 

Polobotky

Baťa, Dámská obuv WEB - right side at 45 angle




 
Poslední pár bot, který mi vyloženě chybí :) V Baťi jsem si díky slevám nakoupila boty na dva roky dopředu, ale polobotky nemám. Moc se mi jedny líbily, ale měli jenom malé čísla, škoda :/ Snad ještě seženu, protože pro teplejší podzimní dny by se mi vážně hodily.
Baťa, Dámská obuv WEB - right side at 45 angle













Kosmetika ↓


Maybelline řasenka  






Už u mě bývá zvykem, že vždycky jednou za půl roku, jak výjde nová řasenka od Maybelline, hned ji musím mít :) Tahle vypadá opět dost nadějně, navíc má dva kartáčky, jeden na horní a druhý na spodní řasy.












Ostatní ↓


Cokoliv "Pandího"

Hlavně se mě neptejte proč :D Prostě miluji vzory s Pandou.. Ať už je to obal na mobil, přívěšek na klíče, náramek, polštář, bačkory, tričko...Prostě cokoliv z tohohle bych brala, protože mi to připadá neskutečně "cute" :D

DB-8935 03

5 komentářů:

  1. Tá riasenka ma dostala určite sa po nej rozhliadnem :) a polobotky som si tiež nedávno kúpila takže už sa teším na jeseň ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě dostane každá řasenka od Maybelline :D Takový ten můj stálý zdroj řasenek :)

      Vymazat
  2. Hostitele jsem četla a je to opravdu super kniha.. :))) Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti bych si chtěla pořídit.. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slyšela jsem na Hostitele jenom samou chválu. Moc se mi líbil film a ten příběh je naprosto úžasný! Vážně si ji musím co nejdříve pořídit :D

      Vymazat
  3. milujem pandy :)) :3
    http://keepcalmanddowhateveryouwant.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat