neděle 29. července 2012

Tag - Místa, která miluji!

Tag - Místa, která miluji!

Myšlenka přišla z mé hlavy, ale nakonec jsem se rozhodla z toho udělat tag, protože mi to připadá jako docela chytlavé téma. Přemýšlela jsem nad tím právě když jsem projížděla staré fotky a mě došlo, jak mám některá mmísta ráda. Mohla bych napsat stovky míst, které mám ráda, ale momentálně jsou to právě tyto, které opravdu miluji....

1.  Home sweet home
Samozřejmě že i u mě platí "doma je doma". Místo kde si můžu dělat co chci, tvářit se jak chci, nosit co chci... Mám pár svých oblíbených míst..Může to být sezení na terase, sezení na mém oblíbeném stromě, který je stejně starý jako já. Pak je to určitě i můj milovaný bazén, díky kterému mi není v létě takové vedro anebo střešní okénko ve vedlejším pokoji, kde sedím když mám špatnou náladu. Poslední dva dny ale sedím ve svém pokoji s notebookem na klíně a popíjím čaj, čtu knížky nebo časopisy. Prostě relax :D


Fotka z dneška, normálně jsem ale jako "inteligentní člověk" sedím u stolu :D


2. Rakousko - naše chata
Můj taťka je z Rakouska, jezdím tam od malička a navíc tam máe chatu. Nejde to tam nemilovat. Miluji jejich přírodu, hory, jezera, městečka a  navíc jsem tam ještě nepotkala člověka, který by nebyl milý, přátelský a dobrosrdečný..

photo by me

photo by me



3. Erlaufsee
Na toto místo musím udělát extra bod. Nejůžasnější jezero na světě :-* No dobře, možná jsou i lepší, ale já to tam prostě žbožňuji. Ta tyrkysová voda, ty výhledy...

zkopírováno z ofic.stránek

Výhled na Gemeindealpe, odkud jsem fotila první fotku v druhém bodu ;D

4. Moře
Kdo nemá rád moře? Já jsem prostě vodní živel a pokud nejsem u nás doma v bazénu, na koupališti nebo u jezera, tak jsem u moře :-) Je jedno kde se nachází, všechny mám ráda.. Ty klidné i ty rozbouřené, ty průzračné i tmavé :-)

zdroj weheartit.com



5. Dubai
Moje srdcovka, pro mě je to tak trochu druhý New York ... možná ještě lepší. Proč? Moc všem přeji vidět tu neuvěřitelnou architekturu, uměle vytvořené ostrovy v podobě palmy, nejluxusnější hotel na světě Burj al Arab, nejvyší budova světa Burj Khalifa (na které jsem mimochodem byla a uvnitř je zároveň nejrychlejší výtah světa).. Dále můžu pokračovat i největší vodní akvarijní stěnou na světě anebo naprosto okouzlující největší fontány světa. Dubaj je v hodně věcech "the best" a lidé o tom ani neví. Jestli váháte kam jet, tak určitě neváhejte nad Spojenými Arabskými Emiráty, protože já tam byla dvakrát a ještě pořád mě to tam táhne.



6. Nová Karolína
Naše forum v Ově je prostě best :D Ale spokojená jsem i v jakémkoliv jiném obchoďáku, drogerii nebo butiku. Vsadím se že jste na tom stejně :D




Ráda bych ještě pokračovala, ale to bychom tu byli moooc dlouho. Můžu určitě ještě zmínit Weisse Gletscher kde každý rok jezdíme lyžovat, také miluji USA, ale tam se teprve chystám.. Občas mám ráda i školu, přeci jen jsem ta strávila třičtvrtinu svého života. A málem bych zapomněla, že nejraději mám místa, kde nejsem sama, mám kolem sebe rodinu a přátele..Tím pádem mám ráda i mé rodné město Ostravu. Ano, je tu smrad, je tu smog, ale i přesto to tu mám ráda :D Jestli máte i vy svá oblíbená místa, tak se určitě přidejte, ráda se podívám ;-)


sobota 28. července 2012

Nákupy z Rakouska

Ahooj všichni, tak se po týdnu opět ozývám :-)
Týden v Rakouku uběhl opravdu rychle, jen škoda že nám moc nevyšlo počasí a jen 3 dny bylo opravdu slunečno celý den. Rozhodně nejlepší bylo celý den ležet na naší loďce a plout po jezeře a koukat na dno tyrkysové vody. Až to trochu roztřídím, hodím sem i fotky. Pro začátek mám ale menší post co jsem si vlastně přivezla - koupila. Kupodivu je toho docela hodně a mám ooobrovskou radost! Výhodou je, že jsem narazila na opravdu mega obrovské Dmko, kde byly opravdu všelijaké značky a nejvíce mě asi potěšily Essie, Manhattan, Catrice, spousta limitek které k nám ani nedorazily nebo jsem propásla a další. Nejraději bych vykoupila celou drogerku, ale nakonec jsem byla spokojená s pár maličkostmi po kterých jsem opravdu toužila :-)


Essence Pure Skin - Anti-spot 4in1 cream wash
Řada na pleť, na kterou já osobně jsem u nás ještě nikdy nenarazila, nebo se u nás prostě neprodává. Bylo tam vše od my skin i pure skin a nakonec jsem si vybrala tento cream-wash, který má nádhernou krémově zelenou konzistenci a ještě navíc úžasně voním. Dneska ráno jsem už i otestovala :D



Essence odlakovač
Věc, kterou má třičtvrtina česka, ale já jsem ji prostě ani za boha nemohla nikde sehnat. Doma se mi válel jen ten ošklivý acetonový smrad a já pořád čekala kde na něj narazím. Velká radost za opravdu málo peněz ;-)




Catrice - Allround Concealer
Vím, že v Rossmanovi se Catrice prodává, ale já jsem hrozně líná chodit přes celé město a tak nakupuji jenom v Dmku. Když jsem ale měla pultík s Catrice pod nosem, hned jsem si musela koupit tuhle Concealer paletku, kterou si všichni tak chválí ( konkrétně si pamatuji, že ji hodně používá Petra z lovelyhair a chválila ji i Mia z Kissbooku). Takže jsem opravdu neváhala a mám vážně radost. Musím říct, ale že jsem se opravdu hodně držela, abych si nekoupila i lak na nehty, protože ty jsou fakt luxusní.


Lak z Elle 
Nemůže chybět :-) Sice jsem chtěla ten fialový, ale nakonec jsem ráda i za tuhle nádhernou tmavou zářivou růžovou. Jakou máte vy?




Ombia cosmetics
Za kolik se u nás koupí štětec? Co já vím, tak i za obyčejný štětec na obočí jsem dávala kolem 60 korun. Jelikož mám v zásobě štětců docela mezery, málem jsem omdlela, když jsem narazila na tenhle set štětců v krásné taštičce za pouhé 3 eura!! Najde se tam štětec na makeup, úžasně jemný štetec na pudr, rty, oční linky, obočí a řasy a další dva na stíny. 7 štětců za cenu, za kterou bych si koupila tak jeden u nás. Kvalita se může zdát špatná, ale sadu používám už 4 dny a ještě jsem nenašla žádné známky nekvality. Navíc jsem na něj narazila v Hoferu ( něco jako náš Penny market, Lidl atd..). Haha, mám vážně radost :D


Toť vše, věcí spousta, v mé blízkosti mého bydliště nedosažitelné a přesto jsem se vlezla do nějakých 200 korun českých. Zítra se pokusím přidat fotky z dovolené ;-) Mějte se krásně a těším se na vás u dalšího článku!


čtvrtek 19. července 2012

News 1.4

Krásný večer všem!
Jak už jsem zmiňovala v minulém článku, jedu s rodinou a s kamarádkou na chatu do Rakouska od zítřka až do příštího pátku. Možná i déle, ale třeba se vrátíme i dříve. No, každopádně abych se jen tak nevypařila, tak to raději oznamuji abyste věděli důvod, proč se tu týden nic nebude dít ;D  Mějte se tu krásně a za týden ahoj!
- mimochodem, co děláte teď o prázdninách :-)




středa 18. července 2012

Dermacol Matte Cover makeup

Ahoj, dneska opět jenom kratší recenze :-) Venku je hrozné počasí, ale v pátek jedeme na chatu do Rakouska, takže snad tomu špatnému počasí ujedeme :D
 

Dermacol Matte Cover

zmatňující minerální makeup



Makeum od Dermacolu s 16-ti hodinovým účinkem. No nevím, čekala jsem větší slávu..
Ale abych hned tomuto makeup nekřivdila, propadák to rozhodně není a momentálně jej používám, ale pouze jsem podotkla, že jsem od toho čekala víc. Po dlouhém přemýšlení jsem si nakonec zvolila nejsvětlejší odstín. 
Barva vypadá na fotce světle...Ano, opravdu vypadá světle, ale po rozetření má lehký nádech do oranžova, což mi ze začátku dost vadilo. Po nějaké době jsem ale zjistila, že po nanesení je pleť sice trochu do oranžova, ale krátce později se barva mmoc hezky sjednotí a vytváří pěkný přirozený odstín.
Co se týče výdrži, nemůžu posoudit, protože já makeup nosím jenom na "lepší", tedy jen na pár hodin a nenosím makeup celý den. Ale za tu dobu co jsme ho měla opravdu vydržel.
Voní tak nějak normálně, ale už jsem měla i voňavější makeupy ;-)
Co se týče kozistence, tak ta je opravdu dobrá, tekutější, takže se lépe nanáší a stačí opravdu jen trošička. Posledním bodem je  samotné krytí, které mne právě trochu zklamalo. Většinou používám BB creamy a tonovací krémy a tak jsem chtěla vyzkoušet i nějaký "pořádný makeup s dokonalým krytím". tohle právě zkazilo mé očekávání, protože dle mého názoru nijak extra nekryje, spíše jen dodá pleti hezkou barvu a celkově ji sjednotí...Tedy pro mě je na úrovní hodně dobrého BB creamu anebo slabčího makeupu ;-) Mě osobně ale tohle vůbec nevadí, protože zase hodně krycí makeupy dělají nepřirozenou masku, což taky není dobré.

Celkově bych tedy vzdvihla to, že makeup je lehký, příjemný a naprosto přirozený pro denní nošení a jak už jsem řekla, dodává hezčí barvu pleti, sjednocuje a na závěr musím potvrdit, že i zmatňuje.

Přestože jsem čekala od tohoto makeupu více, po pár použitích jsem si ho oblíbila a proto také patřil do mých favoritů měsíce června :-)
cena.. kolem 110 kč







neděle 15. července 2012

Učit se o prázdninách čínsky?!

 Učit se o prázdninách "čínsky?!"


Občas se mi stává, že při nudných chvílích vymyslím opravdu bláznivou činnost. Mám to takhle odmalička. Ze začátku při extra velké nudě jsem jako menší hrála hry na počítači od medvídka Pů, přes Witch až po ty nynější, jindy jsem zase celý den koukala na seriály nebo běhala kolem zahrady s tím že mi za hodinu narostou svaly ( haha) ..Pak přišla ta ještě bláznivější část, kdy jsem se během 4 dnů naučila žonglovat ze třemi míčky ( tedy jablky)  nebo chodit po rukách. Ano, jsou to šílené věci, ale dodnes je umím a jsem opravdu ráda za to, že umím i něco co ostatní ne... A hlavně že jsem se v tu chvíli zabavila :D

Zrovna nedávno mě ale napadla tak ztřeštěná věc, že to snad ani není možné. V poslední době se hodně zajímám tak nějak o Asii, jejich zvyky, kultury a tak a mimojiné jsem si hodně zamilovala jednu klučičí skupinu..To bylo hezké, ale všechno o nich nebo od nich bylo napsané v nějaké patlanině plné klikyháků, kterým opravdu nerozumím ani ň :D Po usilovném hledání jsem tedy zjistila, že jde o Korejštinu.. Já vím, v nadpise se zmiňuji o Čínštině, ale připadalo mi to jako hezčí pro nadpis a krom toho i na čínštinu už jsem trochu koukala.. Ale zpátky k té korejštině. No, zkrátka ze mě vypadlo tohleto .... Naučím se korejsky :D! Jsem velmi odhodlaný jedinec, takže už se dva dny dloubu v těch jejich "písmenkách".. Řekla bych asi takhle, že s radostí můžu říct, že vím jak se řekne ahoj!  안녕  - Annyoeng a čte se to něco jako Aňong ;D Mě to připadá roztomilé... A ještě roztomilejší je 안녕하세요 - Annyoenghaseyo, což je formálnější pozdrav a čte se Aňonghasejo. Nemůžu to dostat z hlavy a už se mi o tom pomalu i zdá. Haha, asi si teď o mě musíte myslet, že jsem se úplně pomátla. Učit se něco takového a ještě o prázdninách? A přitom se až tak šíleně nenudím. Ze mě někdy prostě takové nápady takhle z čista jasna vypadnou.
Berte to jako krátké info, jak v tuto chvíli žiju a pokud i vy máte občas takové ztřeštěné nápady, tak se určitě pochlubte :-)) Žijte blaze a já jdu zase "luštit" :D



Vypadá to jednoduše? Věřte mi, taky jsem si to myslela, ale není :D

Úkázkový text z wikipedie :D ( nevím vůbec co to je,takže se nesnažte překládat)
  • 새 문서를 만들려면 아래 대화 상자에 내용을 적으면 됩니다. 작성하실 때는 글의 저작권에 신경을 써 주세요. 그 다음에는 아래의 "편집 요약" 부분에 내용을 적어주시고 저장을 누르시면 됩니다. ‘미리 보기’ 기능을 이용하면 저장 전에 미리 확인할 수 있습니다.
  • 만약 위키백과를 처음 사용하신다면, 소개도움말, 길라잡이를 먼저 읽어보시고 위키백과 기능을 익히신 후에 문서를 편집해주세요.
  • 위키백과 사용 연습은 연습장을 이용해주세요.
  • 만약 예전에 만들었던 문서가 사라졌다면 삭제되었을 수도 있습니다. 문서를 새로 만들기 전에 우선 삭제 기록삭제 토론을 찾아 삭제 이유를 알아보세요. 

sobota 14. července 2012

Oriflame - Pure Colour Floral Nail Polish

Krásné poledne! 
No, i když já bych měla říkat spíše dobré ráno :D Taky máte takhle šíleně přetočený čas? Chodím spát ve dvanáct a to se musím nutit, a ráno se nevyhrabu z postele dříve než v půl jedenácté. Hrůza..
Také bych chtěla všem moc poděkovat za přáníčka k narozeninám, moc mě to potěšilo :-)
Sice jsem měla v plánu napsat něco úplně jiného, ale tímhle lakem jsem tak šíleně uchvácená, že o něm prostě musím napsat...

 
Pure Colour Floral Nail Polish

Oriflame - Pure Colour Floral Nail Polish

Lak jsem dostala od kamarádky dárkem a už v lahvičce jsem si ho zamilovala. Na ilustračním obrázku není vůbec tak pěkný jako ve skutečnosti, jde o mnohem sytější růžovou. Ještě ten den jsem lakovala a vážně si ho nemůžu vynachválit. Nádherně se s ním lakuje a stačí jedna vrstva. V závěrečné podobě můžete vidět nádherně sytou růžovou , která obsahuje i trošičku lososové barvy, ale já bych to nazvala vyloženě Barbie barvou. Nejen že od rána do večera zírám na svoje nehty, ale už si ho půjčila i moje mamka na nohy, takže se stal vážně oblíbencem :D Pro mě momentálně jednička ze všech laků co mám ;-)
- Na stránkách Oriflame se kritizuje, že má slabou výdrž a už po pár hodinách je lak ošoupaný. Já jsem více pečlivá, takže dávám dvě vrstvy a ještě podkladový lak, takže nevím jestli je to tím, ale já mám právě naopak nehty i po třech dnech pořád nepoškozené. Akorát palec jsem si musela odlakovat, protože jsem krátce po lakování šla do bazénu a tam se mi trochu setřel. Jinak ale vážně láska na první pohled :D

Fotky - jsou možná trochu divně upravené, ale snažila jsem se to upravit opravdu do té reálné barvy, protože tu foťák nikdy nezastihne.






Asi ta nejreálnější barva ;-)

Mějte se krásně a uvidíme se zase u dalšího článku!


čtvrtek 12. července 2012

Diary - Patnácté narozeniny!

Ahoj všichni!
Tak se zase po delší době hlásím. Možná jste to nepostřehli, ale v neděli jsem měla patnácté narozeniny a v úterý dvoudenní oslavu, která zahrnovala spaní ve stanu..Plus ještě jedna kámoška tu byla na dvě noci, takže vlastně až dneska odpoledne jsem se dostala k blogu :-)
Možná vás moc nepotěším, ale tento článek bude vyloženě narozeninový :-) Určitě se chci zmínit o oslavě a dárečcích a mimojiné zhodnotit můj 14.rok života a udělat plány na ten 15.rok.



"Život je jak silnice. Není jen rovná. Je plná zatáček, různých překážek, objížděk i výmolů. Proto musíš znát, kdy žít naplno a kdy ubrat, a kdy na chvíli zastavit. A kdy se rozjet opět dál.Ať tvá cesta je dlouhá. Bez nehod. Po cestě ať poznáš mnoho nového. Hodně přátel, kteří dobře poradí a pomohou, jak jet dál, jak by sis přál."
"Nedovol, ať je život jen vyhlídkový let, prožij ho naplno,a to hned teď..."


Pro mě byl tento rok hodně zlomový. Vždycky jsem měla tak trochu sklony být více pozadu než ostatní. Zatímco jiné holky už koukaly po klucích, já si ještě pořád hrála s panenkami Barbie nebo četla dětské časopisy. Ve chvíli kdy se holky začaly malovat, já objevila dívčí časopisy a od rok později lesk na rty.. všechno se se mnou prostě pomalu táhlo a já byla srdcem a duší pořád ještě malé dítě. Zajímavé, jak jsem se ale ve 14ti letech změnila.. Především pak právě v tomto roce.  Objevila jsem lakování nehtů, kosmetiku a líčení a já začala být naprosto úchylná do nakupování v drogerii. Změnila jsem účes a hodila si pěšinku na levou stranu... Ještě více upevnila vztah s mou kamarádkou ale našla si i hodně nových. Začala jsem si kupovat časopisy, které čtou i dospělí a ty dívčí naopak strčila do krabice...Založila jsem si blog, který si většinou píšou holky co chodí na vysokou - já teď sotva dokončila základní vzdělání. V tuto chvíli se pohybuji převážně ve světě dospěláků nebo alespoň těch starších - ten svět se mi moc líbí..Připadá mi jako by najednou všechno mělo smysl a jsem se svou momentální osobou moc spokojená. Ale vím, že tento rok to bude ještě lepší. vždyť tohle je teprve začátek :´) Těším se na novou školu, nové přátele, chci začít chodit do taneční školy a do školního kroužku.. Nebudu si hrát na dospělou, protože vím, že tam někde jsem ještě pořád dítě, přesto mám ale z téhle změny radost. Chci si svůj patnáctý rok opravdu užít a objevit spoustu nových věcí. Věřím, že ten následující úsek mého života bude stejně tak překvapivý, jako byl právě tento. Chci aby můj život nebyl jen vyhlídkový let, chci ho prožít naplno...A to hned teď! 


Nějaké fotky dárečků z kterých mám opravdu velkou radost - mooc děkuji!


2 voňavky mě hodně potěšily, protože já většinou moc voňavky nekupuji a nebaví mě je vyvbírat :D Puma voní vážně krásně, taková sportovní,...

Svíčka s vůní tropického ovoce mi už dva dny provoňuje celý pokoj, mňam :)

Naprosto dokonalý lak na nehty od Oriflame. Už jsem ho zkoušela a je to prostě dokonalost. Co nevidět budou fotky, protože ta barva je vážně božská!




Let´s shop :D



Hodinky se sovou jako přívěsek

Úžasný náramek! Kdysi jsem měla podobný, ale ztratila jsem ho a byla jsem z toho fakt smutná. Kamarádka věděla, jak mi udělat radost :-)

Roztomilé třičko s želvičkou :-*
 


Snad jsem vás neunudila k smrti, ale vzpomínky se prostě někam musí zapisovat. Ráda píšu takovéhle posty a potom když si je třeba za pár let přečtu, opravdu se nestačím divit :-)) Mějte se krásně a užívejte prázdniny ;-)
 

sobota 7. července 2012

Kruhy pod očima a jak s nimi bojovat

Kruhy pod očima jsou problémy, který má snad úplně každý. Já osobně na kruhy pod očima moc netrpím, ale že bych je němla vůbec, to také nemůžu říct. Věřím že i vy to máte podobné a proto jsem se rozhodla o tomhle problému zjistit trochu víc.




,,Kruhy pod očima mohou být projevem vyčerpanosti, nedostatku spánku, únavy, stresu, nedostatku čerstvého vzduchu, působení slunečních paprsků, přílišné námahy očí, nesprávné životosprávy."

Kde se vzaly?
Za tmavé kruhy pod očima může zpomalena mikrocirkulace v jemné kůži pod očima. Její tloušťka je pouhých 0,1 milimetru a podkoží řídké, proto snadno přijímá tekutinu. Když se cévy při únavě roztáhnou, aby přivedli k očím více krve, ta se pod tenkou pokožkou jeví jako modrá či modrošedá plocha. Tento tmavomodrý odstín je krev, která prochází cívkami vedoucími hned pod povrchem kůže. To znamená, že změny prokrvení se zde rychle projeví právě v podobě nepěkných otoků a modrých kruhů.

Chápete? Já jsem to po prvním přečtení taky moc nechápala ale raději vysvětlím :D Jde o to, že kůže pod očima je hrozně tenká a proto jde snáze vidět to, co se skrývá za ní. V tomto případě například při únavě se roztáhnou cévy, aby se k o čím dostalo více krve. Věděli jste tedy, že za ty bestie modré kruhy vlastně může krev :-) ?




Příčiny
1) Pokud jsou kruhy pod očima jen v nějaké úseku týden nebo měsíce silnější, znamená to že by jste asi opravdu měli jen více spát, ubrat na stresu nebo změnit svou životosprávu. Kruhy pod očima ovlivňuje třeba i těhotenství nebo menstruace.
2) V případě, že máte velké kruhy pod očima !pořád!, může to znamenat i něco závažnějšího a proto by bylo lepší navštívit lékaře a ujistit se jestli je to opravdu v pořádku.
3) V neposlední řadě může jít i o alergickou reakci na jistý produkt, krém a podobně. Ano i to je možné :-/
Zajímavost - víte že za to mnohdy může i ucpaný nos? Jestli máte rýmu, tak to bude asi ta pravá příčina!



Jak s nimi bojovat?!


                                                                  1) Pít hodně vody!



Voda je zkrátka lék na všechno a ať už máte jakýkoliv problém, vždycky se doporučuje správný pitný režim. mě moc voda nechutná a proto si ji vždycky míchám s citronem nebo šťávou ;-)







2) Ochrana před sluníčkem

Slunce může být další příčina kruhů a zvláště pokud se spálíte. Je zvláštní, že na tu nejjemnější kůžu se mnohdy zapomíná, proto si nezapomeňte mazat tenkou kůžu pod očima, ale i třeba na rukou a nohou.Kamarádka si jednou spálila i oblast kolem uší, takže pozor na to.







3) Spánek, spánek, spánek!





Snad ta nejdůležitější věc, pořádně se vyspěte! Ale pozor, je tady i možnost, že při spánku se krev ještě více hromadí do očí, takže nemusí to být vždy k úžitku. Správně by se prý mělo spát na zádech s jemně zdviženou hlavou. Já osobně spím na dvou polštářích, takže mě tohle problém nedělá :D









 

4) Sůl, kofein...







Sůl zadržuje vodu, takže pro celkový organismus teď v létě není nejlepší a stejně tak i kofein, coca-cola a jiné podobné nápoje. Bez soli se obejdu, ale bez té coly..no nevim nevim :D








 


5) Nemnout si oči!



Spousta z nás si to neuvědomuje, ale ráno si celé rozespalé promneme oči. To je ale bohužel ten největší zabiják a tak hned ranní kruhy pod očima ještě více posílíte. Takže ráno přilepit ruce a nešahat na oči :D









 6) Led!




Určitě znáte plátky okurek na oči že ano? Důvod je takový, že chlad-led na kruhy opravdu pomáhá. Existují různé chladivé polštářky nebo roll-ony, ale můžete použít opravdu i nějakou zeleninu s ledničky nebo klidně i kostku ledu zabalenou v utěrce. Ale všeho s mírou, ať vám neumrzne oční důlek :P
 





7) Menší podvod



Myslím tím samozřejmě korektor a concealer. Pokud nic z toho nezabírá, tak korektor je opravdu věc zaručená a kruhy se alespoň trochu nebo zcela zamaskují. já moc na korektory ale štšstí nemám, protože mi všechny zalézají do vrásek, slívají se anebo vůbec nemaskují. Nemá někdo nějaký tip na DOBRÝ korektor-concealer :-) ?











+ Já používám ( bude i recenze )






Doufám tedy, že jsem vám alespoň s něčím poradila nebo jste se alespon dozvěděli něco nového :-) Všechno jsem hledala a psala já, tedy hodně práce..Tím pádem budu ráda za každý ohlas ;-)
Trpíte kruhy pod očima? Jaké přípravky používáte?